Slažem se ja da je u svemu "koliko para toliko muzike", ali uvijek je takođe bilo, a posebno sada, svi su najbolji majstori, svi sve znaju, promocija na prvom mjestu, a u osnovi je većina tako loših majstora i stručnjaka da većina nas kada bi se potrudili samo mjesec dana da učimo znali bi više nego oni, ali ne, on dođe i sve zna, a onaj neki drugi majstor je budala i onda imamo razna čuda kao što mi imamo u ovom slučaju, neće da se potrudi da uradi kako treba čak i kada vidi da ja pazim da sve bude kako treba, džaba, tada se namjerno potrudi da nešto zezne...
U svemu tome postoji i problem kako probrati između 100 majstora onih 10 koji stvarno nešto znaju...
Criosbanc KOS375450CSP - Rashladna vitrina i problemi....pogrešan kompresor?
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Re: Criosbanc KOS375450CSP - Rashladna vitrina i problemi....pogrešan kompresor?
Moj trenutni poslodavac ne voli kad pređem razinu "average tech" jer tada uglavnom ne može naplatiti vrijeme i resurse potrebne da idem u više razine!
Ja sam, dok sam radio 100% u svojoj firmi, išao na više razine pa sam popušio ekonomski. Sad radim u drugog, imam više novaca u džepu nego ikad, a samo moje specijalne mušterije dobivaju tretman iz viših nivoa.
I naravno, trebalo mi je 30 godina da to skužim.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Re: Criosbanc KOS375450CSP - Rashladna vitrina i problemi....pogrešan kompresor?
Kako naći dobroga?
Preko iskustava drugih mušterija sa majstorima iz okruženja
Preko cijene (kao eliminacijski faktor, npr. jeftino ne može biti dobro, a skupo ne znači nužno i dobro)
Preko interneta i tematskih foruma
....
Preko iskustava drugih mušterija sa majstorima iz okruženja
Preko cijene (kao eliminacijski faktor, npr. jeftino ne može biti dobro, a skupo ne znači nužno i dobro)
Preko interneta i tematskih foruma
....
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- _
- Specialty: computers
U većim sredinama je i veći i bolji izbor, a naravno i u sredinama gdje je više love u opticaju...kod nas je sve relativno malo i za neke oblasti teško je da se nađu i dvije dobre firme ili dvije osobe između kojih možeš da biraš...ali eto nekako se snalazimo, malo sami učimo i pošto se bavimo elektronikom i računarima onda puno toga i sami radimo, ali eto nismo ulazili u ovu tematiku rashladnih i ako smo sami sebi montirali klime i imamo opremu dovoljnu za montažu klima uređaja, a to je vakumiranje i pertlovanje cijevi :)
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Rashladna vitrina -kompresor ne usisava
napisao kele » 14 Jun 2010, 15:42 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 10 Odgovori
- 2290 Pregledano
-
Zadnji post napisao kele
17 Jun 2010, 07:33
-
-
-
RASHLADNA VITRINA (PUNJENJE) Rešeno
napisao sale.klima » 12 Jul 2009, 15:02 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 9 Odgovori
- 4284 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
13 Jul 2009, 21:57
-
-
- 9 Odgovori
- 1482 Pregledano
-
Zadnji post napisao dule
23 Avg 2009, 08:39
-
- 19 Odgovori
- 5641 Pregledano
-
Zadnji post napisao pejo1989
24 Dec 2016, 07:38
-
- 2 Odgovori
- 994 Pregledano
-
Zadnji post napisao Micic Dusan
14 Okt 2009, 00:10
-
-
"Zaribao" kompresor na Frizideru Gorenje...(Reseno?)
napisao goran » 19 Dec 2009, 13:21 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 19 Odgovori
- 12488 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
19 Mar 2012, 19:33
-
-
-
Zamrzivac Gorenje,stradao kompresor R600a RESENO
napisao kele » 26 Jul 2010, 21:31 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 7 Odgovori
- 2837 Pregledano
-