gorenje wa60109 stane u toku rada
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
gorenje wa60109 stane u toku rada
ves masina gorenje wa60109 startuje normalno i radi razlicito,nekad 15min, nekad malo duze i onda stane kao da je iskljucena iz struje.nikakve lampice ne daju gresku na displeju.primeti se da voda je zagrejana ali staje na razlicitim delovima programa. Nakon pola sata moze da se ponovo ukljuci i startuje od pocetka ali opet nakon izvesnog vremena stane i nista ne signalizira.da li je neko imao slicno iskustvo.Hvala unapred za svaki savet.
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
Re: gorenje wa60109 stane u toku rada
Kada stane tad je trenutak da se mere naponi sa napajanja elektronike.Ili jednostavno servisiraj napajanje pa probaj.Ako je isto menjaj elektroniku.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
-
- ___
- Specialty: computers
Vjerovatno prekid u napajanju,, provjeri ovo što ti Miodrag predlaže.. moguče da je problem i u selektoru programa ,, možda on prekida,,,
na masini je servisirana ploca od strane servisera jednom i radila je kratko vreme i pocela sa ovim problemom.Stavljena je druga ploca od istog tipa masine kod koje su zamenjeni neki delovi kod dela za napajanje i isto je radila tri dana i nakon toga pocela sa istim problemom.Rizik je kupovati novu plocu ako je nesto drugo u pitanju,zbog toga bi mi trebalo jos neko iskustvo da se dodje blize do uzroka.Ovako deluje zbunjujuce to sto je radila tri dana normalno i onda pocela da staje odjednom.
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Ne preostaje ti nista drugo osim:
miodrag popovic je napisao: ↑30 Mar 2021, 13:24Kada stane tad je trenutak da se mere naponi sa napajanja elektronike.
SIMkom
-
- _
- Contact person: milan
Imao sam problema sa takvom masinom,servisiram napajanje na elektronici ona radi dan dva i pocne da se gasi,ustanovljeno nevalja motor odnosno kolektor,zamenjen motor ponovo servisirana elektronika i masina radi bez problema.
Motor je varnicio na cetkicama i dolazilo je do pregorevanja nekih elemenata u mrezi elektronike.
Motor je varnicio na cetkicama i dolazilo je do pregorevanja nekih elemenata u mrezi elektronike.
Kome radionica lici na apoteku, taj verovatno leci elektroniku brufenima....
Hvala na svim savetima,provericu sve kako je navedeno.
Pa iz ovoga što si napisao je očigledno da tu ima nešto drugo. Koja je verovatnoća da se dva puta zaredom, u roku od nekoliko dana, pokvari elektronika sama od sebe?
Očigledno da je nešto drugo, možda motor, u kratkom roku povuče u propast. Meni je tu motor najsumnjiviji jer je jak potrošač, pre bih njega osumnjičio nego recimo grejač ili pumpu, ali moraš proveriti sve, svaka elektronika koju staviš će da završi na isti način dok ne nađeš šta je problem.
Naravno, ako popravljaš za sebe treba i da proceniš da li ti se isplati popravka, mislim cena delova i to.
Očigledno da je nešto drugo, možda motor, u kratkom roku povuče u propast. Meni je tu motor najsumnjiviji jer je jak potrošač, pre bih njega osumnjičio nego recimo grejač ili pumpu, ali moraš proveriti sve, svaka elektronika koju staviš će da završi na isti način dok ne nađeš šta je problem.
Naravno, ako popravljaš za sebe treba i da proceniš da li ti se isplati popravka, mislim cena delova i to.
Meni najviše vuće na hladni lem. Pozz svima.
- bracans
- bela tehnika
Moze li art.no za tu ves masinu?
Svastara na Googlu kucati: Moj electro cool blog
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-