BD-electronic je napisao:Ja sam ti uzeo ove boje koje si prvo naveo i veličinu LStolle je napisao:Dve sa kragnom
1. tamno plavu sa belim natpisom XL.
2. crnu sa belim natpisom XL.
Štampa samo napred,mali znak,kao što je govoreno,jedan znak,a drugi ako već bude moglo na jednom rukavu i FANZO na drugom.Što se cene tiče,može neke bolje i do 15€ jedna.
2009 Druženje servisera - VLAŠIĆ (RJEŠENO)
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: Druženje servisera 2009 - VLAŠIĆ
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
ili ovo sinisa sto uzima kad je on moje velicineStolle je napisao:BD-electronic je napisao:Ja sam ti uzeo ove boje koje si prvo naveo i veličinu LStolle je napisao:Dve sa kragnom
1. tamno plavu sa belim natpisom XL.
2. crnu sa belim natpisom XL.
Štampa
samo napred,mali znak,kao što je govoreno,jedan znak,a drugi ako već
bude moglo na jednom rukavu i FANZO na drugom.Što se cene tiče,može
neke bolje i do 15€ jedna.Ok! Još bolje.Ja sam razumeo da nema crne boje pa sam zato
promenio. Moraćemo da sakupimo dosta pića da bi ti se odužili za ovu
gnjavažu.
chellawy je napisao:deki
meni jos jedna maja.... izvini za cimanje
znaci one dve koje sam vec rekao i jos jedna plava XL sa natpisima svuda.....
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- chellawy
- gx

- Contact person: SIX
- Specialty: tv
ne ranko ne
ova treca nije za mene....
za mene su L a ova XL je namenjena nekom drugom
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
- BD-electronic
- gx

- Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
- Contact person: Dejan
- Phone number: 0038730793402
- Kontakt:
Ponavljam pitanje jel ukupno 3 kom? , jer si prvo spominjao 2 kom?BD-electronic je napisao:Znači tebi ukupno 3 kom.kibsa je napisao:Dejana nema na forumu, ali nadam se da će pročitati ovo prije nego li ode na odmor.Danas smo se čuli telefonom i obećo sam mu napisati ovdje detalje vezane za majice. Dakle, za mene XL crna sa kragnom i mali amblem na prednjoj lijevoj srani i desnom rukavu. amblemi žute boje. Za starijeg sina XL crvena bez kragne sa sve tri štampe velika na leđa, male naprijed i na desni rukav, štampa bijele boje. Za mlađeg sina isto kao u starijeg samo štampa žute boje.Napiši koliko da ti pošaljem ako ne mogodnem doći. Nastojaću bar na dan dva sa Džaletom ako ne budem više mogo, za smještaj ću se snaći nekako.![]()
![]()
- BD-electronic
- gx

- Kontakt:
Evo ovde je prvo rečeno 2 kom . pa bih molio da mi sad potvrdiš konačan broj majci.kibsa je napisao:Dvije majice za mene, ako ne dođem po njih, poslaću novac po Tuzlaku ili Đaferu ,a gledaću da dođem da upoznam ljude i da se odužim sa dvije litre šljive.Za one koji hoće da vide malo sjeveroistočni dio BiH mogu reći da ceste nisu loše posebno Bijeljina- Tuzla, Bijeljina- Brčko , Tuzla-Doboj, Zvornik-Tuzla.Ako se neko odluči ići od Tuzle preko Živinica-Banovića-Zavidovića prema Zenici imaće jednu dionicu malo lošijeg asfalta pored rijeke Krivaje, nije ni to strašno, drži se ograničenja i sve je ok.I još da napomenem da je policija na izlazu ceste na rijeku Krivaju u mjestu Ribnica vrlo često prisutna, a ograničenje je 40km/h, a pravac za 80km/h.Policije ima i na cesti Doboj- Zenica.Udobnu vožnju i sretan put.
- fanzo
- Site Admin

- Phone number: 0038121781575
hajde navali narode ..još malo pa nestaloooo... 
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
aaaa to XL za komsinicu zbogchellawy je napisao:ne ranko ne
onda ono gore ostaje kako jeste
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
XL ona jedna sto bese za mene, crna ako ima, bela ako nema crne..bez kragne..Filka placa za mene, nadam se da cete se lepo svi provesti i dam e bar spomenete pa makar me ogovarali..

ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
- dzafer
- gx

hocemo ako posaljes 10€ za kistru pivarubin_miki je napisao: lepo svi provesti i dam e bar spomenete pa makar me ogovarali..![]()
![]()
![]()
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
samo toliko?? :) ih.. :)dzafer je napisao:..10€..
ce da izadjem na televizor,a????
- Stolle
- Preminuo
Obavezno!rubin_miki je napisao:... nadam se da cete se lepo svi provesti i da me bar spomenete pa makar me ogovarali..![]()
![]()
![]()
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- nec
- Site Admin

- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
Najverojatno se i napijemo neko vece uz ogovaranje

Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
Nisam sinoć bio na netu, pa kasnim sa odgovorom, ne zamjeri Dejane, znam da ti je frka svima nama udovoljiti i pored svojih redovnih obaveza.Prvobitno sam pisao da hoću dvije, pa sam poslije ispravio na tri. Kažeš da trenutno nema crvenih, a moji sinovi nisu trenutno kući, na rođendanu su , pa ti u njihovo ime ne mogu mijenjati boju majica, a ako moradnem birati drugu boju napiši do kada je rok, a ja ću s njima već dogovoriti šta dolazi u obzir ako ne bude crvene.
- BD-electronic
- gx

- Kontakt:
Ovako ja sam nabavio 15 majica za kolege koje su se već odavno odlučili za boje i veličine jedino za kolegu Neca tada nije bilo veličina, juče sam pitao jednu poznanicu koja radi u toj prodavnici pa ni reče da se brzo prodaju te majce ali kao da bi trebalo da dođe nova tura e sad da li će doći vidjet ćemo.
Malo mi je nezgodno jer je ta robna kuća nalazi 20 ak kilometara od mene pa treba da odem da vidim imali pa onda da kažem šta ima pa da se neko izjasni pa ja opet sutra tamo a ono može da nestane tih majica .
Ali nešto ćemo iskombinovati uglavnom zadnja narudžba za majce sa svim potrebnim podacima a to je boja veličina i mjesta na kojima se štampa je 27.06.
Pa molim sve koji hoće majce do tada da se izjasne o svemu navedenom.
Poz.

Malo mi je nezgodno jer je ta robna kuća nalazi 20 ak kilometara od mene pa treba da odem da vidim imali pa onda da kažem šta ima pa da se neko izjasni pa ja opet sutra tamo a ono može da nestane tih majica .
Ali nešto ćemo iskombinovati uglavnom zadnja narudžba za majce sa svim potrebnim podacima a to je boja veličina i mjesta na kojima se štampa je 27.06.
Pa molim sve koji hoće majce do tada da se izjasne o svemu navedenom.
Poz.
Za mene ostaje kako sam zadnji put pisao, a za sinove ako nema crvenih jedna svijetlo plava sa crnom štampom, a druga tamno plava sa bijelom štampom. Obje sa sva tri štapanja i bez kragne.
-
Palme
- ___

- Contact person: Damir
- Phone number: 0046 31 811238
Citam ove dogovore oko druzenja,,,planirao sam doci,,no eto danas sam odlucio da ni ove godine nemogu na godisnji,,,uletio sam u jedan vrlo atraktivan prostor u samome centru,,1.8. ulecu majstori da ga pretvore u servis gdje ce se popravljati i prodavati mobiteli tako da cu sada "tuci" na tri lokacije,,,planirao sam,,cak sam i datum pokusavao prilagoditi datumu druzenja(to bih vec nekako uspio),,no sada sam definitivno siguran da nista od godisnjeg niti ove godine.
Veselio sam se susretu sa kolegama,,zezanciji,,vinu rostilju i pivi ali nisam ovu kociju mogao prpustiti,,,
Veselio sam se susretu sa kolegama,,zezanciji,,vinu rostilju i pivi ali nisam ovu kociju mogao prpustiti,,,
- dzafer
- gx

da bude sa srecomPalme je napisao: Veselio sam se susretu sa kolegama,,zezanciji,,vinu rostilju i pivi ali nisam ovu kociju mogao prpustiti,,,
druzenja ce biti i u buduce
džale
- krllebg
- ___

- Warranty service: DeGermany
- Specialty: tv
- Kontakt:
... e jbg ... zar i ti sine Brute ?!!! Sta da se radi ako je tako,steta.Neka je sa srecom nov pocetak !
Ajde da se dogovorimo za sledecu god ... sad znamo ko bi mogao da nas za sledeci susret iznenadi sa nekom ponudom jeftinijih i dobrih telefona iz prve ruke.
Razmilsi,super reklama za sve nas ...
Ajde da se dogovorimo za sledecu god ... sad znamo ko bi mogao da nas za sledeci susret iznenadi sa nekom ponudom jeftinijih i dobrih telefona iz prve ruke.
Razmilsi,super reklama za sve nas ...
... Here lies a man whom is little known !!!
Na zalost ni ja necu moci da dodjem ali im saljem zelje za dobrim odmorom i lepim provodom... A ti im posalji par Svedjanki.Palme je napisao:Veselio sam se susretu sa kolegama,,zezanciji,,vinu rostilju i pivi ali nisam ovu kociju mogao prpustiti,,,
Vec vidim razna opravdanja zasto zene naprasno ne mogu da idu.
- nec
- Site Admin

- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
Dokle si stigao sa majicama (sad u slucaju da nema XL nemas sta vishe cekati) uzmi XXL (ista boja koju sam napisao=tamno plava) isto u tom hotelu jel ima kuhinju (komplet s inventarom
) da mozemo pripremiti neku salaticu ili jelo ili treba da nosimo odavde. 
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja