Elem idem redom ,dodelim staticku za LAN konekciju na Host kompjuteru je 192.168.0.1 sub.mask 255.255.255.0 default getavey 192.168.0.1
na client kompu gde je windows milenijum i realtekova LAN kartica dodelim IP 192.168.0.2 sub.mask 255.255.255.0 default getavey 192.168.0.1
zatim kliknem na Wireless network connections(probao i LAN da sherujem isti djavo

Da dodam ako u LAN stavim automatic umesto da ukucam IP onda se preko LAN nevide tj nemogu konektovati ta dva,na wireless jeste pod automatic.
Napominjem jos jednom da je sve radilo do reinstalacije ovog kompa koji ima izlaz na net na onom drugom nisam nista menjao u pocetku jer sam workgroup nazvao isto kao sto je bilo i prvi put no posto nije moglo na net onda sam par puta probavao sa raznim kombinacijama i ovde da promenim ime workgroupa i tamo(naravno da je isti naziv) rezultat je uvek isti u workgroup se vide,sherovani fajlovi takodje ali na internet nemogu nikako,sa bridge konekcijom izlazim na net ko od shale ali onda nema vise sherovanoh fajlova tj nevide se a nebi da se setkam tamo-vamo kad god mi treba internet da pravim bridge a posle opet da sherujem