motor strong 2100 problem

problemi , kvarovi , upload/download

Urednici: alexa_pg,KASA1

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
sseennoo
_
_

motor strong 2100 problem

Post napisao sseennoo » 19 Sep 2008, 00:52

Interesuje me da li je neko radio popravke ovih motora za sat.Radi se o tome da motor nakon uredno snimljenih pozicija satelita radi normalno nekoliko sati a nakon toga jednostavno zaboravi sve polozaje i krece se nekontrolisano.Motor je u stvari losa kopija strongovog modela DM2100.Ako neko ima iskustva sa ovim neka pise.POZZ

s a l e s a t

Re: motor strong 2100 problem

Post napisao s a l e s a t » 22 Sep 2008, 13:11

:uca: Antenski kabel ne smije biti duzi od 10-tak metara, kod ovih motora. :uca:

Ubleha
_
_

Post napisao Ubleha » 07 Dec 2008, 23:45

s a l e s a t je napisao::uca: Antenski kabel ne smije biti duzi od 10-tak metara, kod ovih motora. :uca:
Posto sam montazer sat antena mogu reci da ova gore tvrdnja nema veze s vezom, greska kod ovih kopija motora Strong je u plocici motora koja je loseg kvaliteta tj. cista nula(memorija ne valja kao i sve ostalo)

Mcu
___
___

Post napisao Mcu » 27 Jan 2010, 00:44

Najcesce taj problem uzrokuje mikrokontroler iako kako kolega Ubleha rece sve je jako lose sto se kvalitete tice ...
Kad sam naisao na te kopije nisam htio da ih uzmem tjst vratio sam ih dobavljacu jer od 10kom maximalno 2 rade kako treba..
P.S.E sad nekim ljudima je cjena presudna pa ako je tako onda je to njihov problem u svakom slucaju njima po dzepu.
Pozdrav
Majstor je onaj, ko zna svoj trud i rad;adekvatno naplatiti!?!

kalaba
gx
gx
Warranty service: Samsung , LG , Vivax , Neo
Specialty: tv-multimedia

Post napisao kalaba » 27 Jan 2010, 10:30

Kod ovog modela motora je bitno i koji se resiver koristi,takodje bitna stvar da se skine plocica i prelemi kompletna dosta slucajeva bilo da je losa po lemovima iako na oko izgleda ok...

Ugradio sam tih motora preko 100 komada posto sam za dosta firmi montazer pa me ne pitaju koji motor da porucuju vec kao sto je kod nas poznato daj sta je jeftinije,od tog broja dva tri su pravila probleme ali nijedan nije vracen iako su dno dna od motora ...
Kalaba

fatk
_
_

Post napisao fatk » 29 Jan 2010, 01:13

s a l e s a t je napisao::uca: Antenski kabel ne smije biti duzi od 10-tak metara, kod ovih motora. :uca:
Ja sam montirao moteck 2100A sa 25m kabla i radi več 5 godina bez problema. Ja sa tim motorima nisam imao nikakvih problema dok sa stab HH100 sam ih morao nešto zamjenit.
Mislim, da više teško dobit original moteck2100A, več ima isti dizajn sa tim imenima kao što su strong, BS, i slično....

pozz

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje Eksternih uređaja (box): DVB-T,T2,C,S, Smart-Box i slično”