Misley, pa gde si ti?? Sad vidim da ste se raspisali

Jos mucis muku sa klimama?? Sto mi te to muce kojekak'i bezjaci, doci cu im tamo, Boga mi
Ne sekiraj se, svugde je to tako, pametnjakovica kolk'o hoces, samo nece niko da radi, pa radimo mi sve za njih a oni misle da nam je to, izgleda, Bogom dano i da tako treba da bude.
ja sam daleko da bih dolazio gore da ti licno pomognem (220 km)

ali sam siguran da ima ''nasih'' koji su ti blizu.
Genu sam napisao da cu mu poslati ''nase frigose'' u sali jer znam kad mu odu da ce mu ocistiti frizider pa ce bankrotirati.
jesam li dobro shvatio da je to neki tip klime 'budi Bog s'nama'', da je stara (mozda i kanalska), ali da pase na nju normalna spoljnja??? Ako je tako, mogao bih da ti nadjem neku 12-cu spoljnju, mislim da imam rashodovan (skinut sa nekog hotela) Elin sa 407-com, samo treba da ga pregledam, dopunim, ili, ako hoces i da ga ''prepunim'' sa 22-kom, moze i tako, vec sam probao i radi super. Ustvari, 22 je zakon, ovi ekoloski su shit jer se nepravilno trose dok 22-ku mozes kasnije da lepo dolivas. Na Elinu je 6-ca i 12-kinja cev. Ima standardne izvode (kompresor, fan, ventil) Javi mi na PM pa cemo se dogovorimo, mogu da ti posaljem firminim autom kad krene za BG.
pozzz,
cuftica