Imam ovaj komp MEDION PC MT6 MED MT 188 (matična ploča MS-6982) ! E problem je što neće da se startuje odmah kada je isključen, nego moram da ga isključim iz struje, pa ponovo uključim, tj. to radim prekidačem na napajanju, i onda se pokrene. Menjao sam napajanje drugo ali nije htelo ....
Jeste onaj ... sistem radi extra i sve je dobro..... ali samo znači kod startovanja je problem i tako to ... pa i nema neki bios baš.... nema ništa od advanced podešavanja, gledao sam .... mislio sam da nije napajanje... ali nije ...
Hoće onda, uđe u sistem, e posle kad sistem XP ugasim i recimo hoću ponovo da uključim komp, onda on neće, ne pojavljuje BIOS uopšte, onda moram da pritisnem prekidač na napajanju i onda posle hoće onda radi sve dobro!
nisu elkosi te ploce retko bude elko moguce da joj je spaleno nesto oko paljenja ali ni to retko da nisi ubacijo mreznu karticu sa onaj konekor sto pali i gasi umrezeni racunar pa da je tu zveknulo .,jesi li probao drugi cpu??
Nisam ubacivao ništa, inače proverio sam napajanje, menjao monitor i tako to sve sam probao, pa sam mislio da flashovanje Biosa može da pomogne, ali ne znam odakle da skinem za ovaj komp to !