Niti Weller nije kao sto je nekada bio,,,
Urednik: alexa_pg
- rubin_miki
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Makedonski kalaj mlllooogooo dobar..nisam video mnogo godina jer je fabrika ko zna od kada zatvorena..neki lik izneo na trziste(izgleda ili kraden ili tek sad neko iznosi iz tamo nekog magacina)..oko 9 evra pola kile.....
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
Ajd da i ja kažem sučim lemim. Imam dvije erse s regulacijom već više od 20.g. Malo džombaste baze ali radse besprijekorno. Imao sam malu erso na 220V za teren ali prije par mjeseci izgorio grijač. Nusput, ako neko zna jel ima di grijača. Imao sam 3 Iskre THS11 ali poizgarali grijači. ja skinio sneta onu pločicu za Solomon i napravio regulaciju i kupio dvije ručke Solomon i kompletirao. S njima radim većinu posla. Vrhova ima, nisu skupi i ako malo paziš dugo traju. Imam jednu stanicu Weler za WECP40 (bar mi se čini da je taj bro) ali nkako da naletim na neku ručku.
Najteže je, kad ništa ne radiš, znati kada si završio!
- filka
- gx
- Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
- Specialty: tv
A sa njima jel lepis oluke
Pa to je mnogo bre 1.6mm ili oces da zastedis na kalaju
meni je nekad i 0.7mm mnogo,praktikujem da radim sa 0.5 ali nema ga celo vreme-mislim onaj dobar-a te sranje sa buvljaka koje kada lepis ostavljaji takav ne dobar lem iza sebe da te je strah da poglednes sta si lemio
pozdrav...

-će izginemo ki Mančester
- bogoljub
- gx
- Contact person: Bogoljub
Prvu stap lemikicu Iskra 25w kupio davne 1983 i danas perfektno funkcionise.Sledeca THS11 veliko razocarenje tri puta u garantnom roku menjana rucka-crkne grejac.Zatim mi ujak poklonio Wellerku magnostat polovnu,nesrecnim slucajem 1997 nastradala rucka.Posle toga razni modeli Wellerovih lemilica i Denon razlemljivac SC7000Z.Sto se tice vrhova za Weller od 6 meseci pa do 24 meseca zavisi dali se podizu krajevi elemenata sa stampe.
- dzafer
- gx
- Specialty: tv-multimedia
Ovu sliku sam dobio od jednog komsije koji radi u Dojclandu bio prije deset dana kod mene u radnji, a ja bas popravljao welerovu rucku nesto me termostat j.... pa mi rece da ce pogledati koliko su tamo ovakva kosta 69€ sto je velika razlika ovdje kod nas oko 160€ - 180€
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
-
- _
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 33 Odgovori
- 6724 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle