Evo da se i ja ukljucim malo u vezi druzenja :kolege:
Gledajuci slike i komentare sa proslogodisnjega Vasega druzenja sa Zlatibora i po kazivanju kolege Bogoslava impresioniran sam :lol: sa Vasom organizaciom i kvalitetom na kojim ste odradili taj susret.
Veoma mi je zao sto i ranije nijesam znao za ovaj forum i sto sam propustio to prvo sastajanje kolega sa prostora EX-Juge ali nadam se da cu tu prazninu nadomjestiti na ovogodisnjem sastajanju.
Znaci na mene mozete racunati da se nadjem medju Vama na ovim susretima.
Sto se tice porodice tu mi je malo nezgodna situacija za njihov odlazak.
Ozenjen sam hvala bogu srecno i imam dvije djevojcice ili bolje reci vec djevojke,jedna 15 a druga 13 godina, a sada krajem maja eto poslije 13 godina ocekujem prinovu(ja po stare dane 39god se odlucio na taj udarac),tako da nema sansi sa bebom od mozda nekih petnaestak do mjesec dana mogu putovati.Ali akobogda dogodine dolaze i oni sa mnom.
Djevojcice ko djevojcice,ako je neko od Vas roditelj toga uzrasta zna vec da im je interesantnija njihova generacija nego nasa.
Tako da za ovu godinu bih se prijavio da dolazim sam bez clanova porodice.
Tu postoji jos jedna stvar pa neznam da li je izvodljiva.Jedan nas kolega koji je eminentan strucnjak(jedan od boljih u nasem gradu)ali je terenski majstor izrazio je zelju da i on prisustvuje skupu.Vjerovatno ce se i on ukljuciti ovih dana na forum i sigurno ce nam biti od pomoci(do sada nije imao tehnickih mogucnosti-internet).Inace je veoma kolegijalan i covjek koji vazda pritekne u pomoc kolegama u problemima.To moze i kolega Bogoslav potvrditi.
Tako da bih zelio da cujem Vase misljenje povodom toga pitanja
Inace smo dobar dio zivota proveli u druzenju uz po neko NIK-pivo
Hvala Vam na razumijevanju i pozdrav za sve kolege od Ranka :lol: :kolege: