TV VOX J2132 (RESENO)
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
- generacija 49
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
TV VOX J2132 (RESENO)
potrebna sema za VOX J2132,hvala/reseno/
Zadnja izmena: generacija 49, dana 13 Nov 2006, 13:15, ukupno menjano 2 puta.
- generacija 49
- Preminuo
VOX
Donose ga za Beograd,u garanciji je ali nemogu da ga rese,kada skupim vise podataka javljam se.Serviseri kazu na pobudnom tranzistoru ima stalno 9V DC i neradi pobuda kada se skihe pob.tranz. ima oscilogram korektan atr.ok.Zablesuljak,hvala na javljanju.
- krllebg
- ___
- Warranty service: DeGermany
- Specialty: tv
- Kontakt:
to bi trebalo da bude Neo TV-2132 ista sasija.I ja sam imao par problematicnih slucajeva ali sam samo jedan vratio kao neresenNaravno,garantni servis je to "popravio" zamenom cele sasije.Njihov problem,nihov trosak... shema je bila postovana negde na forumu,koristi pretragu nezelim da dupliram ponovo.
... Here lies a man whom is little known !!!
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
Pregledaj slike šasija pa uporedi viewtopic.php?t=362
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
- generacija 49
- Preminuo
Hvala za slike jos nisam video sasiju,pitanje za "KRLLE",dali se secas jel i u tvom slucaju bila pobuda HIS drajvera,a za NEO sam samo nasao dampove na forumu,pozdravfanzo je napisao:Pregledaj slike šasija pa uporedi viewtopic.php?t=362
- krllebg
- ___
- Kontakt:
ne,ja sam imao problem sa mrezom.prvo je sve odletelo u vazduhgeneracija 49 je napisao:Hvala za slike jos nisam video sasiju,pitanje za "KRLLE",dali se secas jel i u tvom slucaju bila pobuda HIS drajvera,a za NEO sam samo nasao dampove na forumu,pozdravfanzo je napisao:Pregledaj slike šasija pa uporedi viewtopic.php?t=362

Kod drugih slucajeva sam imao da nevalja dump,sto sam relativno lako i brzo zavrsio.Tu nije bilo nekih narocitih poteskoca.
Tebe muci pobuda ?
Ako nisi nasao shemu poslacu ti na PP samo da negomilamo iste stvari
nije zgodno,bolje da Upl nesto sto do sada nismo imali.
Posalji odgovor.
- generacija 49
- Preminuo
vox
Nasao samsemu medju kinezima /dve varijante/ ako te ne mrzi posalji mi tvoju to je naj sigurnije naYAHOO vdubajic@yahoo.com,hvala
- fanzo
- Site Admin
Jesi mislio šemu u ovoj temi ? viewtopic.php?t=544&start=0&postdays=0& ... tv2132+neo
Tu si rekao da je serv.m. isti kao na NEO
Tu si rekao da je serv.m. isti kao na NEO
- fanzo
- Site Admin
Ako nije ta onda je postavi tu jer druge nema ili je postavi ovde viewtopic.php?t=550&start=0&postdays=0& ... tv2132+neo
to je tema za NEO2132
to je tema za NEO2132
- generacija 49
- Preminuo
vox
Ja sam ovo nasao
- krllebg
- ___
- Kontakt:
Sorry,ja sam se nesto zeznuo,to je model 2121 na koji sam ja mislio,proverio sam.Inace mislim da su te dve kineske varijante koje imasfanzo je napisao:Ako nije ta onda je postavi tu jer druge nema ili je postavi ovde viewtopic.php?t=550&start=0&postdays=0& ... tv2132+neo
to je tema za NEO2132
poptuno odgovarajuce za ovu sasiju jer je nacin ulaska u ser.mode istovetan (sudeci po izgledu dalj.up.)
pozz
- generacija 49
- Preminuo
vox
cekam i trazim semu,slozen je kvar,sasija je sa procesorom NTDA9361..., i vertikalom STV9302.PP da manje smetaju greske u kmunikaciji,
- krllebg
- ___
- Kontakt:
koliko ja vidim na ovim shemama kod mene je vertikala uradjena sa TDA8172_77.procesor TDA9361.Bas i nije isto ... :---: imam i jednu sa nekim VCT3831 procesorom,ni ta neogovara.fanzo je napisao:Mislim da ovde više ništa nije jasno. Da li čekaš da ti kolege nađu šemu ili nisam dobro shvatio. Ako možeš slikaj šasiju pa postavi ovde da vidimo . Sa ta dva čipa ima dosta šasija.
- generacija 49
- Preminuo
vox
Ovlasceni serviseri koji nisu mogli da oprave obavezali su se da mi dobave original servisnu dokumentaciju.Oni su menjali sasije sve dok su imali, kada su potrosili pokusavaju da popravljaju ali su neiskusni,pa su potrazili pomoc.Prodiskutovacemo ovo nece ostati nedoreceno,pozdrav
Koji su to ovlašćeni serviseri , ako se može znati , mislim ako nije tajna? Pošto vidim da tražiš šemu i na sledećem linku: http://www.elitesecurity.org/t226538-TV ... rebna-sema
... i da je još uvek tražiš koliko sam ja shvatio , što bi značilo da nema ništa od "ovlašćenih" ...jesam dobro shvatio?
Nije valjda toliki problem pa da se Baš ne može bez originalne šeme. Koristi delove drugih šema. (možda i "ovlašćeni" takve koriste)
S obzirom da si upućen u problematiku tih šasija pretpostavljam da bi mogla biti u pitanju neka komponenta jeftinog proizvođača , samo treba malo gledati po šasiji...zapaliti cigaretu...srknuti kaficu.....joooooojj ne soc opet !!!
... i da je još uvek tražiš koliko sam ja shvatio , što bi značilo da nema ništa od "ovlašćenih" ...jesam dobro shvatio?
Nije valjda toliki problem pa da se Baš ne može bez originalne šeme. Koristi delove drugih šema. (možda i "ovlašćeni" takve koriste)
S obzirom da si upućen u problematiku tih šasija pretpostavljam da bi mogla biti u pitanju neka komponenta jeftinog proizvođača , samo treba malo gledati po šasiji...zapaliti cigaretu...srknuti kaficu.....joooooojj ne soc opet !!!
dvaput meri-jednom lemi
- generacija 49
- Preminuo
vox
Ja mislio evo neceg novog za mane a ono ti pitas ko su ti serviseri.Nemam poima niti me interesuje idem preko posrednika.Samo me interesuje to da sto manje opterecujem forum i "TRUST MOSGOVA "STOLE ,KRLLEBG ,FONZO za moj problem i kako da odradim ovu sasiju dobro pa da vidim sta cu sa onih dvadeset sto stoje u podrumu,ma da nisu sve iste.A sto se tice tajni nema tajni oni su mozda ina tvijoj lokaciji "tamo iza daleko".Drugarski pozdrav,jel sam u pravu.GENERACIJA 49
- krllebg
- ___
- Kontakt:
dobro generacijo sto se ljutis ?
mi se stvarno trudimo da ti pomognemo,nismo mi neki pametnjakovici koji iz zajebancije vise na forumu i podjebavaju druge,nisi to tako ni trebao da shvatis.Samo se desilo da imas bas takav problem i takav aparat za koji niko nije cuo,nema shemu.Svi smo ovde da nesto naucimo,i da pomognemo,nemoj tako ... ja sam licno tvom problemu posveti barem sat vremena paznje,trazeci bilo koju shemu koja lici na tu sasiju.A sta da radim kad nemam,eto.Ako nesto nadjem poslacu ti,drage
volje.
Kolega te pitao koji su serviseri iz razloga sto je mislio (verovatno) da mozda nekog od njih zna,pa mi lakse i mogao da pomogne.
Znam da je to hitno da se popravi,ali moras imati i malo vise strpljenja i vise razumevanja za nas koji ucestvujemo u ovoj diskusiji.
pozdrav
mi se stvarno trudimo da ti pomognemo,nismo mi neki pametnjakovici koji iz zajebancije vise na forumu i podjebavaju druge,nisi to tako ni trebao da shvatis.Samo se desilo da imas bas takav problem i takav aparat za koji niko nije cuo,nema shemu.Svi smo ovde da nesto naucimo,i da pomognemo,nemoj tako ... ja sam licno tvom problemu posveti barem sat vremena paznje,trazeci bilo koju shemu koja lici na tu sasiju.A sta da radim kad nemam,eto.Ako nesto nadjem poslacu ti,drage
volje.
Kolega te pitao koji su serviseri iz razloga sto je mislio (verovatno) da mozda nekog od njih zna,pa mi lakse i mogao da pomogne.
Znam da je to hitno da se popravi,ali moras imati i malo vise strpljenja i vise razumevanja za nas koji ucestvujemo u ovoj diskusiji.
pozdrav
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 5 Odgovori
- 1522 Pregledano
-
Zadnji post napisao antalj
05 Okt 2009, 19:37
-
-
VOX J2132 Deformisana slika *RESENO*
napisao stojkePN » 22 Apr 2010, 01:33 » u Servisiranje CRT Televizora - 10 Odgovori
- 1994 Pregledano
-
Zadnji post napisao stojkePN
24 Apr 2010, 15:29
-
-
-
TV VOX j2132 Problem sa mrežom [RESENO]
napisao ivan_trle » 14 Avg 2012, 14:47 » u Servisiranje CRT Televizora - 18 Odgovori
- 4170 Pregledano
-
Zadnji post napisao ivan_trle
16 Nov 2014, 22:12
-
-
- 5 Odgovori
- 1393 Pregledano
-
Zadnji post napisao drbilas
03 Sep 2012, 11:55
-
-
TV VOX J2139 - Ciklicna iskljucenja (RESENO)
napisao irsa » 26 Sep 2008, 02:23 » u Servisiranje CRT Televizora - 7 Odgovori
- 1647 Pregledano
-
Zadnji post napisao Majstor Duja
30 Sep 2008, 09:55
-
-
- 6 Odgovori
- 1326 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle
15 Mar 2010, 15:42
-
-
VOX J2135 sasija KP21TK202A3 DUMP (RESENO)
napisao vladan80 » 07 Sep 2010, 20:14 » u Servisiranje CRT Televizora - 2 Odgovori
- 1293 Pregledano
-
Zadnji post napisao vladan80
08 Sep 2010, 14:24
-
-
-
VOX J2133 senke oko prikaza slike > REŠENO
napisao banertd » 31 Jan 2012, 01:09 » u Servisiranje CRT Televizora - 10 Odgovori
- 1548 Pregledano
-
Zadnji post napisao banertd
11 Feb 2012, 18:21
-