Hisense perilica-ne okreće bubanj
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Re: Hisense perilica-ne okreće bubanj
Upravo tako.
Mogu da daju i garanciju 10 godina na posudu za prasak...
Mogu da daju i garanciju 10 godina na posudu za prasak...
-
- gx
- Contact person: Vlada
- Specialty: tv-multimedia
Ja mislim da ako je elektronika u sklopu motora da bi trebalo da je garancija i na nju .Video sam da se motor prodaje kao celina . E sad od uvoznika je da li će da rasklapa motor i da razdvaja elektroniku od motora. Drugo je ako je elektronika van motora u tom slučaju mi je realnije da ne priznaju garanciju na elektroniku motora jer nije u sklopu motora. Možda neko od kolega koji rade za ovlašćene servise mogu konkretno da nam kažu na šta se odnosi garancija.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Nismo se razumeli - kada u motoru nema elektronike- tu guraju 10g garanciju.
A gde ima elektronike u motoru - tu je nema te gluposti, jer znaju da će brzo crći.
A gde ima elektronike u motoru - tu je nema te gluposti, jer znaju da će brzo crći.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Da se nadovežem na zadnje postove.Motor je takav,kakvog sam definirao,a elektronika je u sklopu motora i zalivena je,tako da se ne može popravljati.E,sad,da li bi bio zamjenjen motor u
okviru garancije,to se ne zna,jer kako nema računa ni garantnog lista,nije se ni pokušavalo prijaviti za reklamaciju,pa se išlo na nabavku i zamjenu motora.Dok ovo javljam,motor još nije
stigao,ali ga očekujem ovih dana.
okviru garancije,to se ne zna,jer kako nema računa ni garantnog lista,nije se ni pokušavalo prijaviti za reklamaciju,pa se išlo na nabavku i zamjenu motora.Dok ovo javljam,motor još nije
stigao,ali ga očekujem ovih dana.
A sta ces ako motor stigne i nije samo do njega nego je i do radne elektronike?
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
E, to je taj sex, koji će biti sve češći.
Ili dići cene u nebesa, pa prihvatati povremeni rizik, i istovremeno pola mušterija će odustati od naših usluga, ili da nam rastu rogovi, pa rep među noge ako je do takve situacije...? Ili..?
Ili dići cene u nebesa, pa prihvatati povremeni rizik, i istovremeno pola mušterija će odustati od naših usluga, ili da nam rastu rogovi, pa rep među noge ako je do takve situacije...? Ili..?
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- KASA1
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Nemora to bit prepreka,... silikon se skine i zamijeni IPM modul - čip zadužen za napajanje motora koji je tu vjerojatno neispravan (naravno, ako je dobavljiv).
Zato, ako dobiješ stari motor ne bi bilo loše pogledati oznaku tog čipa (s donje strane pločice učvršćen sa dva vijka, uz trožilni konektor),... za ubuduće.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
Ja sam ipak mišljenja da vlasnik te mašine nije mnogo pametan čovek. Prvo što je izgubio račun i garanciju, a to se čuva kao što čuvaš za sebe izvod iz matične knjige i državljanstva kad si rođen. A drugo, što je odlučio da kupi nov motor za 160 eura, čeka 10 dana, i to nije konačna cena, jer gde su tu "ruke"? U takvom slučaju jedino je mogla biti isplativa ugradnja polovnog motora, ako se može nabaviti, jer mogao je kupiti nov aparat za manje od 200 eura sa 5 godina garancije.
@KASA1-elektronika je zalivena i sa donje strane pa se ne može izvaditi,a ako se forsira,može puknuti.Inače,odlemiti i zalemiti se može sa donje strane koja nije pristupačna.Što se tiče zadnjeg
posta,napomenuo sam stranki-ili novi motor ili nova mašina,a ona se odlučila za novi motor.
posta,napomenuo sam stranki-ili novi motor ili nova mašina,a ona se odlučila za novi motor.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 8 Odgovori
- 1318 Pregledano
-
Zadnji post napisao orion52
08 Dec 2024, 10:25
-
- 10 Odgovori
- 3996 Pregledano
-
Zadnji post napisao orion52
22 Avg 2018, 10:29
-
- 5 Odgovori
- 2162 Pregledano
-
Zadnji post napisao jaro
07 Jun 2019, 15:55
-
- 10 Odgovori
- 2609 Pregledano
-
Zadnji post napisao bracans
08 Feb 2024, 11:34
-
-
Whirlpool AWE2217 okrene bubanj pa prekine, REŠENO
napisao zoranvladimir » 04 Sep 2012, 03:58 » u VEŠ MAŠINE - 31 Odgovori
- 7883 Pregledano
-
Zadnji post napisao zoranvladimir
11 Sep 2012, 17:41
-
-
- 7 Odgovori
- 6418 Pregledano
-
Zadnji post napisao milivoje savic
28 Okt 2013, 19:34
-
-
Bosch WAE20460BY WLM40 ne vrti bubanj(reseno)
napisao vojaelektronik » 19 Jan 2014, 21:17 » u VEŠ MAŠINE - 12 Odgovori
- 2770 Pregledano
-
Zadnji post napisao vojaelektronik
25 Jan 2014, 21:33
-
-
-
Ves masina BOSCH WAA12160BY-ne vrti bubanj (odustao)
napisao ljube » 05 Jun 2016, 11:07 » u VEŠ MAŠINE - 5 Odgovori
- 2831 Pregledano
-
Zadnji post napisao Hazbo
09 Sep 2016, 17:44
-