Majstori kako vi podnosite ovo vreme

Forum za neobavezne teme.
fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575
Specialty: tv-multimedia

Re: Majstori kako vi podnosite ovo vreme

Post napisao fanzo » 20 Jul 2024, 01:00

cubica je napisao:
15 Jul 2024, 16:02
Ja se zdravo znojim, žderem lakšu hranu, recimo salate, pijem puno tečnosti i uživam, a od klima i klimatizovanih prostorija bežim kao đavo od krsta! Jer su teški izvor bacila i nezdravlja, ali i neprirodnog pothlađivanja. Kupio sam ima...............
Fantazija! :tooo:
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 20 Jul 2024, 14:00

Korisnik_ je napisao:
18 Jul 2024, 15:53
Ja mislim da je klima genijalan izum,onome sto je izumio prvu klimu posthumno ,dati nobelovu nagradu. :-) Koristite pretezno opciju Fan i samo povremeno snizite temperaturu sa kompresorom klime. :pivopije:
pa jest..dok ne budeš radio prvu sanitaciju i otkrio kilo bacila unutra,,,onu sluz ljigavu...bakterije presvučene belančevinama...a koje ti unutarnji fan redovno isporučuje pod nos...pa sad neko to i podnosi, nekoga svrbe oči, neko kija i kašlje, neko pomalo zaradi i koksaki !!! Da ne pominjem termodinamiku ljudskog tela, i nagle kontrakcije mišića, naročito facijalisa...to je ono kad se nasmeješ oko glave, ili jedno oko bude razrogačeno a usta kriva. Nego je tu nešto drugo u pitanju....a to je komformizam, koji polako prerasta u hedonizam, ego i sebičnost koji su ovaj svet i doveli tu gde jeste.
Jer dovoljno je da na TV hipnotizeru nerazmišljajućim i nesvesnim komformistima kažu da je toplo, hladno, smrt, užas, izmišljene bolesti, vakcine i budalaštine, i kao u Orvelovskom svetu, nesretnici bez mozga skaču i primaju se ko saučešće. Kao da nikad nije sijalo sunce, kao da nikad nije padala kiša, sneg, nije bilo mraza i hladnoće, komarci nisu nikad ujedali...
I to će nas na kraju i satreti...
cuby no thanks
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

bogoslav
gx
gx
Phone number: 0038268000267

Post napisao bogoslav » 20 Jul 2024, 16:02

Mudro zboriš, zdravorazumski, ali, medjutim :lala: u današnje vrijeme mozak koristiti nije preporučljivo... proglase te čudakom.

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 21 Jul 2024, 12:12

Isto je to zborijo pre ,.,. pa svi bili pametniji ..slusali struku !
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

Korisnik_
_
_

Post napisao Korisnik_ » 01 Avg 2024, 16:03

Ove goine haj sto gori zemlja,al nece komarce da spricaju iz aviona ,samo iz auta,pojedpse.A vrucine su po 36 stepeni,ne popusta.
Kendo MARKA za TV a KENDA za gumu. :mrgreen:

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”