cuby

Mani se tog motora,to kad kupis ,trebo bi covjek da napise pismo u kojem potpisuje da mu je glava u torbi.Ja sam sa bicikla,vise puta pao,dobro se ugruho,a kamoli motor.Skoro su dvojica poginuli u BL,zena ih pokupila autom.Brz oporavak ti zelim.Cuo sam i iz prve rukevi makedonci,iako pravite odlican ajvar,ga ne volite i smatrate obicnom salatom.vlatkocopa je napisao: ↑04 Jan 2024, 11:56Da pozdravim sve kolege posto me nije bilo puno vremena,six je mozda u pravu,a i Borce je u pravu svet ostaje mladjima.Ja sa 56 god. i 35 godina u privatnom sektoru kao servis,taj isti je na vremenu kupio jos jednu radnju,dzipa ,odmore i zimovanja kad god mi se pozelelo,ali eto kako six kaze nas zanat otiso u ...,opali me 2-3 puta inspekcija,fiskalne kase da ne nabrajam,puko mi film i evo 6 god. radim kod privatnjaka,radnju drzim i dalje ali za drugare i priljatelje cisto od ljubavi prema elektronici,mada i tu uleti neki dinar,ali vec mi se moze da biram klijente koji donesu ne popravljano po kvazi majstorima.
Evo desilo mi se sta se desilo,pao sa motora (citaj budala matora :) ) al to je ljubav...Jedva su me sastavili,kljucna (klavikula) na cetiri mesta,polomjena,rebra i neke sitnice...Cela poenta sta pisem je,sta bi bilo da bi ostao u privatnom sektoru,skoro 3 meseca nisam izasao od kuce,samo lekari,kontrole uhhh preko glave mi je sve![]()
Šta sam to propustio, kakvi su to pajseri?miodrag popovic je napisao: ↑12 Jan 2024, 17:54
E,da pri rastavljanju koristio pajsere made by Fanzo.
Kod: Označi sve
https://www.aliexpress.com/item/1005001928905649.html