Uredjaj je stigao sa prijavljenim nedostatkom da na displeju ispisuje gresku F8 i da ne radi . Pride toga slomljeno je i play (start) dugme pa je predhodno izgleda paljen ostrim predmetom jer je dugme
upalo unutra i probijeno.
Sto se tice greske F8 ona je brzo ustanovljenam kabal izmedju sasije i bubnja na delu gde je montiran za bubanj nije uopste bio zakacen vezicama , otkinula se jedna zica do grejaca.
Radi svake sigurnosti proveren i ceo kabal izmedju elektronskog modula i kade.
Skinut modul upravljanja i popravlena plastika dugmeta za start.
Nakon probnog paljenja ispisuje gresku F27 greska motora . Lose cetkice motora . Skinut motor, stvarno lose cektice pomalo ostecen i kolektor gde nisu bas dohvatale . Taho Ispravan .
Vracen motor nakon reparacije ne radi i dalje F27 . proveren hal senzor kod remenice u redu , proveren kabal motora ispravan , skinut ponovo modul upravljanja nigde vizuelnog ostecenja ,
Tiristori ispravni , releji motora skidani testirani ispravni .
Kad sasvim skoro slucajno sam probao da ubodem konektor motora M7 u modul upravljanja bez zastitnih plastika radi testiranja primetio sam da konektor motora ima manje jednu zicu nego stampana ploca a zubici koji su ispravni i navode konektor su izradjeni tako da kontakti mogu da se ukljuce a da kontakti konektora dodju izmedju stampanih kontakata na ploci

J..... se od 12 maja sa ovom masinom zato sto su genijalci postavili na komandi modul konektor koji dozvoljava prikljucenje motora tako da nema nikakav kontakt sa plocom.
A ja talijan 5 puta ubadam u "sredinu" umesto skroz udesno gledano sa zadnje strane komandnog modula.