Teorije zavere o CORONA virusu
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Re: Teorije zavere o CORONA virusu
@Cubica
Bogami, nije ni tebi lako pod tim teretom! Nije lako biti toliko upućen!
Bogami, nije ni tebi lako pod tim teretom! Nije lako biti toliko upućen!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Kolega, u demokraciji dolazi do redovne smjene vlasti na izborima! Ne vidim to u tim slobodarskim "Rusijama i Kinama" baš često! Tako da ne vidim svrhu navodnih znakova u toj tvojoj rečenici. S obzirom kakav idiot je u Americi do nedavno bio predsjednik, očito je riječ o pravoj demokraciji, jer jedino glupi demos može izabrati takvog konja! Kao i na ovim prostorima. Vidiš kakve idiote bira demos. Čista i nepatvorena demokracija na djelu!
Priznavanje vakcina ima veze i sa transparentnošću procesa testiranja istih! Znamo kako se to radi kad veliki brat skida glave. Vidjeli smo kako to radi Putin i onaj kosooki, pa me ne čudi skepsa EU regulatora!
- Liskun Elektronik
- gx
- Warranty service: ERG-VOX
- Specialty: tv-multimedia
E moj Nike, pa ta tvoja EU koju branis je dno dna a o Americi da ne pricam, svako iole bistar zna da su oni najvece zlo ovog sveta, njihova demokratija je dovela pederluk, istopolne brakove, hiv-sidu, ratove i huskanja po celom svetu. A ni Rusija a pogotovo Kina nisu cvecke. A taj idiot sto kazes koji je do nedavno bio na vlasti u Americi je jedini idiot koji nije pokrenuo niti jedan rat.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
- nike
- gxu
Pederluk je sveopća pojava u prirodi! Što se mene tiće, ja brak ne priznajem niti bi vam ga dao
To sranje bi odmah ukinio da me se pita! Sida je došla iz Afrike! Ratove uglavnom vode narodi puni idiota koji slijepo sljede svoje vođe ili su pod diktatorima čiju vojsku vode pripadnici tog istog naroda, kojima je puno bolje nego ostalom puku! 90% vođenih ratova je zbog vjere!
U kojoj si ti skupini ovdje? Antivakser ili vakser?
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/s ... e-20210405

U kojoj si ti skupini ovdje? Antivakser ili vakser?
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/s ... e-20210405
Zadnja izmena: nike, dana 05 Apr 2021, 08:37, ukupno menjano 1 put.
- Liskun Elektronik
- gx
Ja sam onaj treci, zezam i vaksere i antivaksere
, pravim jos vecu zabunu

- nike
- gxu
Sve bi to bilo u redu da si ti "Pale sam na svijetu"!
- Liskun Elektronik
- gx
E a kad bi bilo na kraju kao sto je Pale rekao, " dobro je pa da sam sve ovo samo sanjao "
Kole, nismo mi brate nikakvi indijanci sa Balkana !!! Nego smo jezgro kulture i domecijalno stanovništvo. Ceo svet zna da je prva evropska kultura nastala u Lepenskom Viru posle otapanja lednika, da je iza toga postojala Vinča, Starčevo, Vučedol...indoevropska teorija je davno pala, prvi smo razvili poljoprivredu, istopili bakar, nije bilo ratova hiljadama godina..dok nisu došli preci upravo ovih zapadnjaka koju su izvršili genocid nad našim narodom i mačem i ognjem doneli ''civilizaciju''a kasnije i demokratiju.
Nike je u pravu za ratove i depopulaciju..uglavnom iz interesa vladajućih elita je sve pokrenuto, a zarad religija i ko zna kakvih shvatanja su ljudi ginuli na sve strane, kao i zbog raznih interesa. To samo dokazuje koliko smo povodljivi i ne razmišljamo svojom glavom.
Treba barem biti pošten i priznati da su, ono što danas zovemo zapadnjaci, ipak prednjačili u tome, kao glavni kolonizatori, vi se sada setite ko je i koga kolonizovao zadnjih vekova. Istok sveta je ipak bio mnogo miroljubiviji.
Demokratija više ne postoji..niti je postojala, jedino kao pojam...treba pratiti kroz istoriju velikih društava, civilizacija i sl..uvek je postojala elita koja je nekog izrabljivala. U današnje vreme, zadnjih 200 god, pokrenuto je stvaranje država, državica, naroda i koječega, pa je elita vrlo lepo iskoristila državne aparate da primeni silu nad onima koji su očekivali upravo zaštitu od te iste države.
Nas voljeni predcednik danas javno izjavi da će groblja biti mala da nas sve prime od ove ''grozne zaraze''..to nije širenje panike?, naravno nije ni istina, i on ne odgovara za to. Dr. Jovana Stojković izjavi da narodu treba dati slobodan izbor da li hoće ili neće da primi vakcinu, što j zakonsko i Ustavno pravo, i onda je uhapse, nalepe etiketu antivaksera? Mi ne smemo da se okupljamo, treba da prijavimo žurke, a na farmi i zadrugi divljaju žurke i država ih ne hapsi? I takvih primera koliko hoćeš...i to je demokratija??
Kuda vodi ovo ludilo i novi ''reset'', evo živi bili, pa videćemo. Mnogo se stvari sakrilo iza ove ''pošasti'' Najgore što se društvo opet deli, i tu neslogu neko lepo koristi. Evo, čak i mi ovde, za to vreme, život nam prolazi.
cuby
Nike je u pravu za ratove i depopulaciju..uglavnom iz interesa vladajućih elita je sve pokrenuto, a zarad religija i ko zna kakvih shvatanja su ljudi ginuli na sve strane, kao i zbog raznih interesa. To samo dokazuje koliko smo povodljivi i ne razmišljamo svojom glavom.
Treba barem biti pošten i priznati da su, ono što danas zovemo zapadnjaci, ipak prednjačili u tome, kao glavni kolonizatori, vi se sada setite ko je i koga kolonizovao zadnjih vekova. Istok sveta je ipak bio mnogo miroljubiviji.
Demokratija više ne postoji..niti je postojala, jedino kao pojam...treba pratiti kroz istoriju velikih društava, civilizacija i sl..uvek je postojala elita koja je nekog izrabljivala. U današnje vreme, zadnjih 200 god, pokrenuto je stvaranje država, državica, naroda i koječega, pa je elita vrlo lepo iskoristila državne aparate da primeni silu nad onima koji su očekivali upravo zaštitu od te iste države.
Nas voljeni predcednik danas javno izjavi da će groblja biti mala da nas sve prime od ove ''grozne zaraze''..to nije širenje panike?, naravno nije ni istina, i on ne odgovara za to. Dr. Jovana Stojković izjavi da narodu treba dati slobodan izbor da li hoće ili neće da primi vakcinu, što j zakonsko i Ustavno pravo, i onda je uhapse, nalepe etiketu antivaksera? Mi ne smemo da se okupljamo, treba da prijavimo žurke, a na farmi i zadrugi divljaju žurke i država ih ne hapsi? I takvih primera koliko hoćeš...i to je demokratija??
Kuda vodi ovo ludilo i novi ''reset'', evo živi bili, pa videćemo. Mnogo se stvari sakrilo iza ove ''pošasti'' Najgore što se društvo opet deli, i tu neslogu neko lepo koristi. Evo, čak i mi ovde, za to vreme, život nam prolazi.
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

-
- gx
- Contact person: Tiksi
Evo i ja da se prikljucim diskusiji.
Ja to posmatram ovako : Zarazavaju se ( za sada ) samo ljudi. Zasto virus ne napada druge sisare na primer pse , divlje zivotinje , svinje i neke vrste majmuna koji imaju vrlo slican oragnizam ljudskom. Ima izolovanih slucajeva za macke i pse i neke zivotinje u zoloskim vrtovima ali i te zivotinje zive u slicnim higijenskim uslovima kao i ljudi .
Verujem da je odgovor na to : zato sto su se ljudi udaljili od prirode i onog sto ona nosi sa sobom .
Drugo : U poslednje vreme sve vise se prica da antitela ne znace previse u borbi protiv virusa , ona mogu da ga otkriju i da ga izoluju ali ne i da ga uniste .
Na televiziji stalno trube o vakcini , ali niko ne uci narod da treba da jaca imunitet i da zivi zdravo , a vakcina sama po sebi nece pomoci ako na primer ne unosite D vitamin , cink za starije osobe itd.
https://www.danas.rs/drustvo/imunolog-i ... iv-korone/
Do sada sam imao dobar imunitet na raznorazne viruse ( bio sam dobar prenosilac ) , ali ni od jednog do sada nisam oboleo. Mozda je genetika u pitanju , ali verujem da je tu i ishrana. Jedem mnogo voca i povrca , konzumiram domace mleko , jaja i meso , preradjevine bilo koje vrste ne konzumiram , sokove samo domace , brzu hranu i slicno jedem samo ako sam primoran ( jednom godisnje ). svako vece sa kerovima idem u sumu , oni se istrce a ja se izduvam.
Cela ova situacija je politicki prenaduvena i tu vidim nema mnogo mesta za zdravstvo .
O vakcini treba da pricaju naucnici , lekari a ne nadrilekari sumnjivih akcija u proslosti ( drKon ) i politicari ,a ovde je sve naopako.
Sto vise prolazi vreme sve vise sumnjam u efikasnost vakcina . Znam par njih iz mog okruzenja da su se razboleli mesec dana posle vakcinacije , a jedan je zavrsio u bolnici , pre togu nisu imali problem.
Svako neka misli svojom glavom i neka uradi ono sto misli da treba , ali sam misljenja da oni koji imaju dobar imunitet ne treba da cackaju mecku sa vakcinom.
PS: Zamislite sledeci scenario . Vakcinise se cela populacija , a onda se posle 10-tak godina ( ne daj boze ) otkrije neka ozbiljna falinka ( neplodnost , kancer ...) . Za starije pout mene mozda i nije toliko bitno ali sta sa onima koji danas imaiju 15-20 godina .
I eto njima ZLATNE MILIJARDE u roku od 20 godina.
Ja to posmatram ovako : Zarazavaju se ( za sada ) samo ljudi. Zasto virus ne napada druge sisare na primer pse , divlje zivotinje , svinje i neke vrste majmuna koji imaju vrlo slican oragnizam ljudskom. Ima izolovanih slucajeva za macke i pse i neke zivotinje u zoloskim vrtovima ali i te zivotinje zive u slicnim higijenskim uslovima kao i ljudi .
Verujem da je odgovor na to : zato sto su se ljudi udaljili od prirode i onog sto ona nosi sa sobom .
Drugo : U poslednje vreme sve vise se prica da antitela ne znace previse u borbi protiv virusa , ona mogu da ga otkriju i da ga izoluju ali ne i da ga uniste .
Na televiziji stalno trube o vakcini , ali niko ne uci narod da treba da jaca imunitet i da zivi zdravo , a vakcina sama po sebi nece pomoci ako na primer ne unosite D vitamin , cink za starije osobe itd.
https://www.danas.rs/drustvo/imunolog-i ... iv-korone/
Do sada sam imao dobar imunitet na raznorazne viruse ( bio sam dobar prenosilac ) , ali ni od jednog do sada nisam oboleo. Mozda je genetika u pitanju , ali verujem da je tu i ishrana. Jedem mnogo voca i povrca , konzumiram domace mleko , jaja i meso , preradjevine bilo koje vrste ne konzumiram , sokove samo domace , brzu hranu i slicno jedem samo ako sam primoran ( jednom godisnje ). svako vece sa kerovima idem u sumu , oni se istrce a ja se izduvam.
Cela ova situacija je politicki prenaduvena i tu vidim nema mnogo mesta za zdravstvo .
O vakcini treba da pricaju naucnici , lekari a ne nadrilekari sumnjivih akcija u proslosti ( drKon ) i politicari ,a ovde je sve naopako.
Sto vise prolazi vreme sve vise sumnjam u efikasnost vakcina . Znam par njih iz mog okruzenja da su se razboleli mesec dana posle vakcinacije , a jedan je zavrsio u bolnici , pre togu nisu imali problem.
Svako neka misli svojom glavom i neka uradi ono sto misli da treba , ali sam misljenja da oni koji imaju dobar imunitet ne treba da cackaju mecku sa vakcinom.
PS: Zamislite sledeci scenario . Vakcinise se cela populacija , a onda se posle 10-tak godina ( ne daj boze ) otkrije neka ozbiljna falinka ( neplodnost , kancer ...) . Za starije pout mene mozda i nije toliko bitno ali sta sa onima koji danas imaiju 15-20 godina .
I eto njima ZLATNE MILIJARDE u roku od 20 godina.
Zadnja izmena: tiksi, dana 06 Apr 2021, 00:36, ukupno menjano 1 put.
@tiksi...saglasan 100%
cuby

cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
Problem je sto ne postoji istrazivacko novinarstvo,pa da uporede sve za i protiv i stave jedne i druge za sto pa da iznesu svoje argumente.I onda svako pametan ce da postupi po svojoj savjesti.Slusam juce onog majmuna Canka,pravi fasista.On bi da zatvara u logore sve koji se ne vakcinisu.Mi ne vakcisani smo prenosioci virusa,a oni nisu?Pa kako onda kazu da je moguce da se zaraze,ali nece biti tezih slucajeva.Sad kao mi smo ne pismeni i ne znamo da vakcinisani nisu prenosioci.Ne mogu da vjerujem da je neko u javnim funkcijama ima hrabrosti nesta tako iznijeti u javnos.To je poziv na linc i on kao politicar treba da se javno osudi.Druga stvar,da li ste znali da Moderna nema ni jedan registrovan lijek?Pa kako onda da im prodje vakcina na prvu?Sta jos treba znati,za manipulaciji sa RNK se zna od 2000-tih,ali su mnoge farmaceutske firme odustale od istrazivanja zbog stete koji preve nano cestice lipida u celiji,a upravo one se koriste da bi mogle da prodru u DNA.I na kraju ne osudjujem ja doktore iz kriznog staba i bolnica.Oni imaju izgradjen stav i vjeruju u korist od vakcine.Teski su uslovi rada za medicinare u Kovid bolnicamo i njima je puna kapa pa su logicno vakcine spas za sve nas.Mene plasi sto se preskocila 3 faza ispitivanja vakcina i presla na 4 fazu,tj na ljudima,bez ikakve odgovornosti.I ja sad treba da potpisem da sam dobrovoljac u experimentu.
citam,. kaze niko nije umro ko je primio obe vakcine ...znaci postajes "vodootporan" 
sto dalje ja vidim sve se vise lovi u mutnom!

sto dalje ja vidim sve se vise lovi u mutnom!
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- Liskun Elektronik
- gx
A pazi sad ovo, zenin ujak, covek koji je non stop u pokretu i dnevno ima kontakta sa 20-30 ljudi. I do sad ni da se zakaslje za ovih godinu i jace koliko traje ovo ludilo i odu svi porodicno da prime vakcinu i sve ok, zatim odu na revakcinaciju i posle 15 dana od revakcinacije svi dobiju koronu, baba premine pre neki dan, zena i sin prosli ok a on jedva ziv pretekao. I zove doktore da pita kako je to moguce posle revakcinacije i da je proslo dve nedelje a do sad se ni zakasljali nisu, dobio je odgovor neznamo sta bih vam rekli, imamo dosta slucajeva da se razbole posle vakcine
.

- nike
- gxu
Slobodan izbor!! Slažem se, ali samo u slučaju kada tvoj slobodan izbor ne utječe na moj slobodan izbor!
Recimo ako je tvoj slobodan izbor pederluk i da ga primaš u šupak, onda ja nemam ništa protiv tvog slobodnog izbora, jer taj tvoj izbor ne utječe na moj život, jer ti si "Pale na svom svijetu" u tom slučaju!
Međutim, u slučaju vakcinacije, tvoj slobodan izbor da se ne vakciniraš utječe na moj slobodan izbor da ostanem nezaražen jer ti nevakciniran širiš virus i meni ugrožavaš moj slobodan izbor!
Shvačaš, kužiš, razumiješ itd.... Ili treba da crtam!
Slobodan izbor na svijetu gdje ima više od jednog Pale ovisi o slobodnim izborima svijuh na tom svijetu, ili nema ništa od slobodnog izbora!

- nike
- gxu
E jbg-a, umrla jedina osoba na svijetu koja je mogla dati objašnjenje koji neki ovdje su u stanju razumjeti!mladen mladenov je napisao: ↑06 Apr 2021, 17:53A pazi sad ovo, zenin ujak, covek koji je non stop u pokretu i dnevno ima kontakta sa 20-30 ljudi. I do sad ni da se zakaslje za ovih godinu i jace koliko traje ovo ludilo i odu svi porodicno da prime vakcinu i sve ok, zatim odu na revakcinaciju i posle 15 dana od revakcinacije svi dobiju koronu, baba premine pre neki dan, zena i sin prosli ok a on jedva ziv pretekao. I zove doktore da pita kako je to moguce posle revakcinacije i da je proslo dve nedelje a do sad se ni zakasljali nisu, dobio je odgovor neznamo sta bih vam rekli, imamo dosta slucajeva da se razbole posle vakcine.
https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga
Zadnja izmena: nike, dana 07 Apr 2021, 01:54, ukupno menjano 1 put.
- Liskun Elektronik
- gx
Ne Nike nisi u pravu uopste, ti ako se vakcinises ti si zasticen jel tako? Jer si se vakcinisao, zato vakcina i sluzi, i sta te onda zabole za mene ako se ja nisam vakcinisao, ti ces ziveti ja cu umreti, a ako se plasis ti kao vakcinisan da ces se zaraziti od mene ne vakcinisanog, koji si se onda k..i vakcinisao?
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Ma gde Nike da ne bude u pravu...
Nike:___
Nike:___
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- Liskun Elektronik
- gx
I da zaboravih da dodam struka je jasno i glasno rekla iako si vakcinisan mozes i da se zarazis a isto tako i da siris virus, ali ako si vakcinisan posledice virusa su slabije i tesko da ces doci u stanje da ides na respirator i bla bla...tako da tu jebe lud zbunjenog i doktori nemaju pojma, niti znaju ista o ovom virusu a ponajmanje znaju koliko je delotvorna ova vakcina a sto je najgore od svega neznaju kakve su posledice od te vakcine vremenom. Po meni ko voli nek izvoli, sloboban izbor i nista vise, sto me vise prisiljavaju na vakcinaciju sve sam vise skeptican
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 817 Odgovori
- 107149 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
04 Nov 2021, 21:26