Teorije zavere o CORONA virusu
- bracans
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
Re: Teorije zavere o CORONA virusu

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:32, ukupno menjano 1 put.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog.
Isto jedna zanimljivost..osim onog sto su mi dve komšinke umrle odmah posle vakcinacije prošle sedmice, nego i moj drug doktor, ginekolog ali radi i u opštoj i u hitnoj, preležao je koronu bez ikakvih problema, a onda primio Fajzer u zdravom stanju, jedva je živ ostao i vratio se u život, ne pada mu na pamet da se revakciniše, i svima redom govori da se ne vakcinišu pa taman i posao izgubio!
Sve je ovo prenaduvano, a narodu oduzeta ZAKONSKA PRAVA na život i slobodu! I iskreno se nadam da će neko teško odgovarati za sve ovo!!
cuby
Sve je ovo prenaduvano, a narodu oduzeta ZAKONSKA PRAVA na život i slobodu! I iskreno se nadam da će neko teško odgovarati za sve ovo!!
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:32, ukupno menjano 2 puta.
Hvala tebi Braco što donosiš info...nisu od bilo koga i ne treba prelaziti preko njih..taman posla. Na kraju, menjamo mišljenja, ništa tu nema loše. Ali mora se ovom problemu pristupiti i šire. Ne vredi na silu menjati osigurač i stavljati jači ako je grec u spoju...tako nekako. Jeste tačno da ako raširiš priču, da to ode naširoko i nadugačko, ali reši i ti ovu mašinu zamenom osigurača? Ljudi su napaćeni i umorni od svega, lako nam promiče sve između redova i to i donosi sve ove probleme.
cuby
cuby

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:33, ukupno menjano 2 puta.
jasno, to je prijavljeno na samom početku, tako su i znali da je nešto novo i za određeni tip pacijenata pogubno baš na taj način. Nenormalna klinička slika pluća, gubici svesti i sl. ali evo do dana današnjeg ništa nisu uradili po tom pitanju niti probali da išta otkriju, sve što su uradili su kontra efekti i po zdravlje i po mentalnu sliku stanovništva. Da ne nabrajam šta su sve loše uradili jer bi lista bila ihahaj...
cuby
cuby

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:33, ukupno menjano 2 puta.
- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
- Specialty: tv-multimedia
Respiratorni virus-Nestaje sa toplijim danima
Prelezis bolest-Imas imunitet,Sledeci put kad se sretnes sa virusom trebalo bi da imas blage simptome
Primis vakcinu-Ne bi trebalo da osjetis napade virusa
Kontraverzi koliko hoces.Ovo je klasicni bioloski rat,samo sto jos niko nece to da prizna.
Prelezis bolest-Imas imunitet,Sledeci put kad se sretnes sa virusom trebalo bi da imas blage simptome
Primis vakcinu-Ne bi trebalo da osjetis napade virusa
Kontraverzi koliko hoces.Ovo je klasicni bioloski rat,samo sto jos niko nece to da prizna.

TOCE
evo završio za danas i ubijam i ja kaficu i cigaricu
Ne znam koliko pratite, ali Pfizer vakcinama ističe rok za primenu 30.04.2021. pa treba požuriti
iako ALiMS uopšte NIJE dao dozvolu za promet na tržištu Srbije ! One su ipak tu, i treba ih utrošiti što pre. Astra Zeneca je već obustavljena u velikom broju država, ali naša voljena gej premijerka danas izjavila da je bezbedna, valjda ona bolje zna? Sinopharm možete da primite, ima ih 3 vrste, naravno, kao za sve ostale važi da PROTIV ZAKONA Rep. Srbije ipak nećete dobiti ni uputstvo, ni kontraindikacije, niti bilo koju info šta je to uopšte, naravno niko ne garantuje da li ćete u roku od pola sata umreti, ali je zato dobra vest da morate potpisati da je primate na svoju odgovornost i da ne možete nikog tužiti ako vas nađu izkeženog na ulici. Inače, su vakcine jako delotvorne, zaštitiće vas i do 95% ali i dalje morate da nosite masku i da se zatvarate? Ruska je izgleda najbolja i najmanje štete pravi..znači nema veze da li će zaštiti, uspeh je ako preživite! Pa sve i ako preživite i hteli ste da rešite probleme egzistencije i putovanja, e pa neće moći sa kineskom i ruskom po Jevropi, džaba bockanje i rizik, nema ni veze što ni Ustavi država i Međunarodno pravo su izričito protiv toga, jače su farmako mafijaške firme i ima da ih slušate.
Ne znam ko je toliko lud da odmah ne potrči da primi bilo koju vakcinu?? Naročito kad u zadnje vreme sve više stižu info iz celog sveta o smrtnim slučajevima nakon vakcinacije, naročito starijih građana. A što bi se sumnjalo u vakcine napravljene preko noći, sa nedovršenim ni animalnim ni humanim, a ni kliničkim ispitivanjima. Budimo odgovorni, spasimo životinje i lično se javljajmo da na nama testiraju.
A ako se još premišljate, pomoći će vam vaše države, koje toliko volite i izdvajate od usta a preko poreza, da vas zaštite!!! Pomoći će, evo kao u Srbiji, sa novim predlozima o zatvaranju ili još bolje, da špricani a preživeli (dok ne pocrkaju), smeju da idu na utakmice, u pozorišta i neće izgubiti posao. A ako ste u nemogućnosti da samog sebe ubijete ili vam još nije do smrti, poslaće ekipe da vas našpricaju u rođenoj kući...ili gde god ih pozovete.
Ima i Džonson & Džonson vakcinu, prešli sa šampona u svet farmakomafije, možda bolje da sačekamo i Dr. Oetker da sa pudinga predje na vakcine? Možda bude veća šansa da se ostane živ posle njine bocke?
Malo je morbidno i ironično, ali šta je netačno od ovoga?
cuby

Ne znam koliko pratite, ali Pfizer vakcinama ističe rok za primenu 30.04.2021. pa treba požuriti

Ne znam ko je toliko lud da odmah ne potrči da primi bilo koju vakcinu?? Naročito kad u zadnje vreme sve više stižu info iz celog sveta o smrtnim slučajevima nakon vakcinacije, naročito starijih građana. A što bi se sumnjalo u vakcine napravljene preko noći, sa nedovršenim ni animalnim ni humanim, a ni kliničkim ispitivanjima. Budimo odgovorni, spasimo životinje i lično se javljajmo da na nama testiraju.
A ako se još premišljate, pomoći će vam vaše države, koje toliko volite i izdvajate od usta a preko poreza, da vas zaštite!!! Pomoći će, evo kao u Srbiji, sa novim predlozima o zatvaranju ili još bolje, da špricani a preživeli (dok ne pocrkaju), smeju da idu na utakmice, u pozorišta i neće izgubiti posao. A ako ste u nemogućnosti da samog sebe ubijete ili vam još nije do smrti, poslaće ekipe da vas našpricaju u rođenoj kući...ili gde god ih pozovete.
Ima i Džonson & Džonson vakcinu, prešli sa šampona u svet farmakomafije, možda bolje da sačekamo i Dr. Oetker da sa pudinga predje na vakcine? Možda bude veća šansa da se ostane živ posle njine bocke?
Malo je morbidno i ironično, ali šta je netačno od ovoga?

cuby

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:33, ukupno menjano 1 put.
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
Razmišljao sam ja o svemu tom.Kad se pojavila vakcina pita majka da li da se vakciniše?Ja koji sam preležao koronu i uvjerio se koliko je zajebana (a sa lakšim simptomoma) sam odmah rekao ,da vakciniši se.Da ne spominjem koliko me kopkalo dok sam ležao bolestan jesam li kog zarazio.Politika me kad je pitanje zdravlja ne zanima.
Mesec dana kasnije majka dobila grip,iliti simptome gripa,fala Bogu evo ozdravila.Da nije vakcinisana bila bi 100% ubjeđena da ima covid,ovako čaj,andol,limun,med klasika druga žena,a pre vakcinacije viđali se za slavu,rođendan i preko terase.Elem ima tu i psihičkog zdravlja,neko rakijicu,neko vakcinu.
Mesec dana kasnije majka dobila grip,iliti simptome gripa,fala Bogu evo ozdravila.Da nije vakcinisana bila bi 100% ubjeđena da ima covid,ovako čaj,andol,limun,med klasika druga žena,a pre vakcinacije viđali se za slavu,rođendan i preko terase.Elem ima tu i psihičkog zdravlja,neko rakijicu,neko vakcinu.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:34, ukupno menjano 1 put.
pa ljudi umiru, zar ne? A ko je od čega umro...e to treba pitati WHO jer su doneli pravilo da ako si ikada bio pozitivan, kad umreš, makar se sprcao i niz stepenice, umro si od korone. Primer je izneo i D. Tramp na jednom od govora u izbornoj kampanji...dečko koji je bio pozitivan i preležao koronu, posle mesec dana je poginuo na motoru, i proglašen za žrtvu kovida...Bog zna koliko je takvih slučajeva prijavljeno.
I ovde su požurili, naročito poznate ličnosti da posle smrti odmah proglase žrtvama korone...pa se recimo porodica Đ. Balaševića usprotivila i odustali su. Jedino su zaboravili da navedu da su svi oni bili špricani i imali komorbiditete.
Medicinski-zakonski..kako god...ne možeš proglasiti od čega je neko umro bez rezultata obdukcije !! To su medicinski postulati od kako je sveta i veka, ali izgleda 2021. ništa više ne važi! Opasne su zamene teza i prizivanje zla...jer može lako da se zaboravi da papaja, motorno ulje i sl...stvarno jesu bili pozitivni!!! To sad nije bitno?? A izgleda još je manje bitno da PCR nije validan test što je priznala i WHO...ona ista na kontu čijih preporuka za PCR je ceo svet upao u strašnu krizu !!!
Ovo je sve moglo mnogo blaže i bez ovolike pompe da prođe, svi podaci ukazuju na to...i to je definitivno tačno i tek će se videti. Ali kako bi onda se obogatile farmaceutske firme?
cuby
I ovde su požurili, naročito poznate ličnosti da posle smrti odmah proglase žrtvama korone...pa se recimo porodica Đ. Balaševića usprotivila i odustali su. Jedino su zaboravili da navedu da su svi oni bili špricani i imali komorbiditete.
Medicinski-zakonski..kako god...ne možeš proglasiti od čega je neko umro bez rezultata obdukcije !! To su medicinski postulati od kako je sveta i veka, ali izgleda 2021. ništa više ne važi! Opasne su zamene teza i prizivanje zla...jer može lako da se zaboravi da papaja, motorno ulje i sl...stvarno jesu bili pozitivni!!! To sad nije bitno?? A izgleda još je manje bitno da PCR nije validan test što je priznala i WHO...ona ista na kontu čijih preporuka za PCR je ceo svet upao u strašnu krizu !!!
Ovo je sve moglo mnogo blaže i bez ovolike pompe da prođe, svi podaci ukazuju na to...i to je definitivno tačno i tek će se videti. Ali kako bi onda se obogatile farmaceutske firme?
cuby

- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Slučaj jednog pogrebnika: neki deda se obesio, a i njega u limeni sanduk, kažu zašto..?? Pa covid...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Dobro je prošao i taj pogrebnik
cuby

cuby

- bracans
- bela tehnika

Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:32, ukupno menjano 1 put.
ma mogu sad globalisti da rade šta hoće, drže i medije i sve ustanove i institucije...ja sve imam kontra info od toga, širom sveta javljaju se zdrav. radnici gde se i prekidaju vakcinacije, naročito po staračkim domovima, jer kažu da padaju kao snoplje posle prve...i optrećuju stacionare, pa razređuju vakcinaciju u talasima, da ne prepune bolnice. Malo mi nelogično, stare i nejake organizme, koje treba da čuvaš od virusa, uhvatiš pa puniš mrtvim virusima? Prilično nema smisla. Možda su mogli da prežive...
Ništa dok se Nikša ne pojavi i da svoje viđenje
cuby
Ništa dok se Nikša ne pojavi i da svoje viđenje

cuby

- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
Jedna od teorija - pronašli u Njemačkoj najnovija vest da aspirin lječi koronu!Kakva vakcina, samo aspirin.Gle čuda u Srbiji prepisuju bolesnima kao prateću terapiju aspirin od početka pandemije.I vitamine i ležanje i cink i antibiotike...dalje srećom nisam upućen.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Evo ja predlažem da se namjerno izložiš i da probaš tu Aspirin terapiju pa nam javiš kako je prošlo!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 817 Odgovori
- 107208 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
04 Nov 2021, 21:26