Teorije zavere o CORONA virusu
- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
- Specialty: tv-multimedia
Re: Teorije zavere o CORONA virusu
Ja prvi ovo ne mogu odgledati,1.30h,na engleskom,mi je puno.Ne znam sta je poenta i sta nam zelis dokazati.
Npr. Prije par stotina godina je tadasnja nauka tvrdila da je zemlja okrugla i svi su vjerovali da je tako.Koji su tvrdili suprotno bili su spaljivani.
Pa se tvrdilo da je Bog stvorio covjeka,sto zadnjih 150godina pobijaju Darvinovom teorijom.
Ajnstajn je tvrdio da je svemir statican,sve dok ga Stiven Hovkins nije pobio dokazima.
1+1=2 tako smo ucili u skoli,pa su visom matematikom dokazali da to nije uvijek 2.
Hocu reci da je sve podlozno promjenama pa i ovo nase.Vrijeme ce pokazati ko je u pravu,a ko ce to doziviti je vec nesta drugo.
Npr. Prije par stotina godina je tadasnja nauka tvrdila da je zemlja okrugla i svi su vjerovali da je tako.Koji su tvrdili suprotno bili su spaljivani.
Pa se tvrdilo da je Bog stvorio covjeka,sto zadnjih 150godina pobijaju Darvinovom teorijom.
Ajnstajn je tvrdio da je svemir statican,sve dok ga Stiven Hovkins nije pobio dokazima.
1+1=2 tako smo ucili u skoli,pa su visom matematikom dokazali da to nije uvijek 2.
Hocu reci da je sve podlozno promjenama pa i ovo nase.Vrijeme ce pokazati ko je u pravu,a ko ce to doziviti je vec nesta drugo.
Protesti juče u Berlinu, i širom sveta, naravno nećete ništa saznati sa režimskih medija, narod se buni protiv neosnovanog zatvaranja i terora zbog gripa. Polivaju ih po ovom vremenu hladnom vodom...demokratija na delu!!! Kad se razbole i dobiju upalu pluća...taman da ih pridruže kovidu.
cuby
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Ne volim sto sam donekle bio u pravu da ce ova zajebancija trajati par godina, kao jedan od svetskih ratova... Sto ustvari i jeste- protiv zdravog razuma...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Upravo si potvrdio što sam gore napisao! Teško je učiti, treba godina i pameti za to, lakše je odabrati neku kratku teoriju zavjere!

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- bogoljub
- gx
- Contact person: Bogoljub
Imali neko obavešten da mi odgovori koliko je migranata umrlo od korona virusa?Na teritoriji Turske i EU.
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU
- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
Moj Nike nisam ja epidemiolog niti dr pa da to moram uciti.Ucim ja svakodnevno ono od cega hljeb jedem,to mi je potrebno.U par recenica se moze objsniti srz svega,sto se vise prica to te vise obmanjuju.Ti na kraju ovog videa se ne sjecas sigurno onog sa pocetka.Tome i sluze ove visesatne polemike.Sto ovi dusebriznici ne pozovu ove druge iz naucnog svijeta pa ih ne pobiju tvojim cinjenicama.Nece nikad jer ovi drugi drze argumente za pobijanje cvrsce nego prvi.Uporedi Variolu koja je prosla Beogradom statisticki sa Kovidom pa vidi postotke teske klinicke slike i smrtnosti.Variolu ti spominjem zato sto nista nije umotano i sve se zna,poznate su sve cinjenice.Onih 100 miliona sto si spominjao nece biti ni za 50 godina.Mene mogu ubjediti u ovu strahotu samo ako se suoce dvije strane za istim stolom,pa ih ovi prvi pobiju boljom argumentacijom.Za mene je veca strahota da je umrlo vise ljudi od ne lijecenja u doba Korone nego predvidjanja o umiranju uzrokovanom Kovid-om.
- alexa_pg
- Site Admin
Da li si primijetio da ovo pitanje postavljaš već nekoliko puta?
Mislim da je bilo dovoljno jednom.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- bogoljub
- gx
Možda je za neke koji nisu obavešteni dovoljno jednom pitati,za neke koji šopaju gluposti kao ja verovatno i nije.
- nike
- gxu
Migranti nisu meta Bill Gates-a, jer su jeftina radna snaga, pa je u virus ugradio filter za migrante!
Njemu smetaju likovi poput "Kurčubića"!
Mene se Bill još nije nadovezao jer povremeno koristim i Windowse pored redovnog korištenja Linuxa!
Njemu smetaju likovi poput "Kurčubića"!
Mene se Bill još nije nadovezao jer povremeno koristim i Windowse pored redovnog korištenja Linuxa!
Nikša, samo ti zezaj krizu, to je opšte prihvaćeno po svim društvenim mrežama, portalima...opšta reklama korone a odgovora na realna pitanja nema....
cuby
cuby

- vetrenjaca
- gx
- Contact person: Zdravko
- Specialty: tv
- bogoljub
- gx
E nek si im i rekao.
evo ...i da završimo više sa morona virusom...sve lepo objašnjeno i jasno.
https://www.youtube.com/watch?v=8GI1KnPox_o
cuby
https://www.youtube.com/watch?v=8GI1KnPox_o
cuby

- nike
- gxu
U srbiji godišnje umre preko 100.000 ljudi od infarkta i kancera (sa Rep. Zavoda za statistiku) ...koga briga za siću od morone. Tako da ti tekstovi su samo fake! Bezvezno skretanje pažnje sa aktuelnih problema. Zanimacija za dokon narod i punjenje stranica žute štampe. Grubo računato od 100 umrlih, jedan je od tkz. morone..na žalost sad se neinformisanost i zablude stiču i klikovima, zato nas ovako i varaju i zezaju u zdrav mozak.
cuby
cuby

- nike
- gxu
https://data.stat.gov.rs/Home/Result/18 ... de=sr-Cyrl
Kad već lažeš, onda laži sa stilom! 100000 umrlih je od svih uzroka, pa čak i starosti, ali ajmo sve to pripisati "canceru"! Glavno da smo ispali "pametni"! Da ne kažem nepismeni i bezobrazni!
Drž se ti te bočice! Nekom škodi, nekom dobro dođe!
Cubice, molit ću realno pitanje na kojeg još nema odgovora:...
Konkretno!!! Napiši ga!
Kad već lažeš, onda laži sa stilom! 100000 umrlih je od svih uzroka, pa čak i starosti, ali ajmo sve to pripisati "canceru"! Glavno da smo ispali "pametni"! Da ne kažem nepismeni i bezobrazni!
Drž se ti te bočice! Nekom škodi, nekom dobro dođe!
Cubice, molit ću realno pitanje na kojeg još nema odgovora:...
Konkretno!!! Napiši ga!
Nisam sve i svašta nabrojao..kanceri, pneumonije, infarkti i sl..su najbrojniji i broj umrlih u Srbiji je 101.458 za 2019. Ove godine će po svim, još nezvaničnim, podacima, biti uvećan broj infarkta, zbog straha i panike koju su širili, ali i zbog neukazane pomoći ljudima, a zbog ove izmišljene bolesti zvane Morona virus..tako je zovu pošto se samo moroni pale na nju
Do danas je umrlo 1.891 što je garant napuhan broj jer je SZO nepravilno postavila uslov za brojanje...
da ne dužim...ako je od pneumonija, infarkta i kancera umrlo skoro 80.000, šta mislite da je to medijski propraćeno (ta cifra) kao ova morona virus..sta bi bilo? I još gore, taj broj je višestruko porastao od (prati se od 1994), nakon bombardovanja uranijumom...pa niko ništa?
LP,
cuby

Do danas je umrlo 1.891 što je garant napuhan broj jer je SZO nepravilno postavila uslov za brojanje...
da ne dužim...ako je od pneumonija, infarkta i kancera umrlo skoro 80.000, šta mislite da je to medijski propraćeno (ta cifra) kao ova morona virus..sta bi bilo? I još gore, taj broj je višestruko porastao od (prati se od 1994), nakon bombardovanja uranijumom...pa niko ništa?
LP,
cuby

https://sadamalo.blogspot.com/2019/10/2.html?m=1 Možete malo pročitati.
TOCE
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 817 Odgovori
- 107437 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
04 Nov 2021, 21:26