Teorije zavere o CORONA virusu
- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
- Specialty: tv-multimedia
Re: Teorije zavere o CORONA virusu
U mom okruzenju bar 30 koji su bili ili su jos pozitivni.Od toga 10 s kojim sam bio u kontaktu(bez maske).Od toga 3 koji su imali temperaturu 2-3 dana i nisu imali ni miris ni ukus.Testirani negativni.1 od nijh se 3x testirao,bio negativan i cetvrti put radio ELIZZA test i nema anti tjela.Jedan je umro imao 70 i koju godinu.Ovo nije teorija vec sam svijedok.Sta sad reci?
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Sad ja kažem: struktuiraj te rečenice tako da se zna što si htio reći, jer kiseli kupus van sarme i arambašića ima više smisla od toga!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- spagagz
- gx
Nije mi jasno sta nije struktuirano.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Šta sa tim?
Ponovo naznaka da prosječnom ljudskom mozgu i dalje, nakon 1 godine aktualne pandemije i niza prijašnjih, nije jasno da kirurg nosi masku da bi zaštitio pacijenta od sebe a ne sebe od pacijenta!Od toga 10 s kojim sam bio u kontaktu(bez maske).

I šta sa tim? Dali su se kretali u tvom okruženju dok su bili virulozni?Od toga 3 koji su imali temperaturu 2-3 dana i nisu imali ni miris ni ukus.
Kad su bili testirani pod kojim uvjetima. Jesu li u doba testiranja bili dovoljno virulozni da test bude pozitivan. S obzirom na šarlatane u mojoj struci, mogu zamisliti koliko je u medicini šarlatana! A s obzirom na to da si ti serviser TV uređaja mogu zamisliti koliko je tvoja obzervacija da su oni testirani negativni, nekakav argument razmotren sa svih aspekata struke , u raspravi oko ovoga, jednako mjerodavna kao što bi ti uvažio argumentaciju virologa oko problema probijanja tranzistora u stupnju napajanja LED osvjetljenja najnovijeg Samsung televizora za kojeg ne postoji dokumentacija ni iskustvo servisiranja podijeljeno na STRUČNIM forumima koje moderiraju vrhunski experti iz svoje struke.Testirani negativni.
1 od nijh se 3x testirao,bio negativan i cetvrti put radio ELIZZA test i nema anti tjela.
Jesi li čuo za poslovice koje svi ponavljaju pa i onu "iznimka potvrđuje..."Jedan je umro imao 70 i koju godinu.
Znam za svjedoke UFO, Gospe, Karakonđule ...itd...Ovo nije teorija vec sam svijedok.Sta sad reci?
Šta sad sa tim? Definiraj svoju poziciju za nekakvo argumentirano raspravljanje. Nabrajanje sastojaka u satarašu nije kuhanje!
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Logika
Stolle, Aj prebaci ova 2 posta u Teorije
- spagagz
- gx
Brate Nike i ti ga kenjas preko mjere.Nemam namjere da diskutujem u ovoj temi.Ovo su moje opservacije na tvoj predhodni post.Ako budes trazio dlaku u jajetu mozda i doktoriras.Sto se tice ovih koje sam pomenuo,zadnjih 10 dana sam proveo bar 4 sata na poslu s njima.Ja nisam vidio ni Gospu ni UFO a ni Korona virus.To sto ih ja nisam vidio ne znaci da ne postoje.Nemam namjeru da gubim vrijeme na dokazivanje neceg meni bez korisnog.Samo prenosim cinjenice u mom okruzenju.
Vidim Stole prebacio.Net me zeza,pa kasnim.
Vidim Stole prebacio.Net me zeza,pa kasnim.
- nike
- gxu
Davno sam ja doktorirao na neargumentiranim raspravanma. To mi je specijalnost! Ja tražim argument u raspravi a on nestane, ko David Coperfield sa avionom!
Doduše on se vrati sa avionom a vi nikad sa argumentom!
Doduše on se vrati sa avionom a vi nikad sa argumentom!

- spagagz
- gx
Posto smo sad u teoriji mogu i ja malo da kenjam.Znas ono kad lik cita knjigu i naidje pandur pa ga pita sta cita.?Logika kaze lik.Pita pandur,sta je to?Kako da naucimo da logicno zakljucujemo,kaze lik.De mi malo to pojasni pandur ce opet.Volis li ti kuce i mace pita lik pandura?Volim odgovori on.Vidis,logicno je onda da volis i ljude.Jeli tako?Jeste,pandur ce.Onda je logicno da volis i zene.Jeli tako?Jes,jes u pravu si.Gdje se moze kupiti knjiga?Pita pandur.U knjizari.Tako pandur kupi knjigu i ode u stanicu citajuci.Naleti kolega i iznenadjen ga pita sta to cita.?Logika.Cuj,sta ti je to?Pomaze ti u donosenju zakljucaka,ovaj ce njemu.Kako to?Na to ce kolega.Pa da ti objasnim na primjeru.Ti volis mace i kuce,jeli tako?Ma jok,oddakle ti to.
.E majku ti pedersku,pandur ce kolegi.Tako da ti je logika ne logicno rastezljiva.
Ima i ona o prosjeku.
Ti jedes meso a ja kupus.U prosjeku jedemo sarmu.
Sve ti kaze,a nista ti nije rekao.
A ovi gore na videu su kraljevi.Budala i krivih drva nikad nece nestati.

Ima i ona o prosjeku.
Ti jedes meso a ja kupus.U prosjeku jedemo sarmu.
Sve ti kaze,a nista ti nije rekao.
A ovi gore na videu su kraljevi.Budala i krivih drva nikad nece nestati.
- vetrenjaca
- gx
- Contact person: Zdravko
- Specialty: tv
- bogoljub
- gx
- Contact person: Bogoljub
I šta se dešava sa Azilantima iz Sirije i ostalih država.Dali neko ima saznanja koliko ih je umrlo od Korona virusa u EU i Turskoj i Srbiji?Dali su imuni na taj virus pošto na metkove i pendreke nisu.
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU
to nemoz znati ,. kao ni za kineze ..odma dodje drugi 

proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
gledam sad neku seljačku emisiju na RTS...neki pevaju nešto i skaču...svaki treći muzičar nosi neku crnu masku, plesačice nose neku masku sa šljokicama..maska uz boju kompleta, pevači i ne nose ništa, na pola metra su jedno od drugog...OVO JE BEDA LJUDSKOG RODA...!!!
I ptice na grani znaju da je ovo sve farsa globalista i farmako mafije, mene sad samo zanima ko i koliko i kako će da odgovara za sve ovo!?? Od ovih kovid agenata i manekena do najviših slojeva globalista i farmako mafije koja je sve ovo pokrenula. Takođe me i zanima, da li će posle nekoliko godina, narod ponovo sve zaboraviti (kao u slučaju svinjskog gripa 2009.) ili će ponovo nasesti na istu foru?
cuby
I ptice na grani znaju da je ovo sve farsa globalista i farmako mafije, mene sad samo zanima ko i koliko i kako će da odgovara za sve ovo!?? Od ovih kovid agenata i manekena do najviših slojeva globalista i farmako mafije koja je sve ovo pokrenula. Takođe me i zanima, da li će posle nekoliko godina, narod ponovo sve zaboraviti (kao u slučaju svinjskog gripa 2009.) ili će ponovo nasesti na istu foru?
cuby
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

@bogoljub Niko nije umro od korone a upisuju ih da su od korone . Zašto brišu linkove koje im ne odgovaraju koji pričaju proti korone , jer ako gledaju mnogo ljudi biznis će nestati.
TOCE
Ti si naj pametniji i tebe ću pitati. Zašto kad postave neki link proti korone brišu odma sa YouTube ? A zašto kad objave neku glupost gde čovek može da nastrada objavljuju. Koliko je gripova bilo ko je umro do sad Amerikanac potpisao kinezu dogovor za akcije Kinez ga sjebo od Kine je i izašao lažni virus i sad kako će se osvetiti ubacio Korona virus koji nema blage veze sa životom. Evo nadji mi neku mladu koja je pozitivna da se družimo posle dva dana će da te nazove i da ti kaže da je negativna budi siguran. I nemoj da predaješ svuda demagogiju.
TOCE
Ja znam samo jedno u životu i to glasi ovako ! ( SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVI)
TOCE
- spagagz
- gx
Da,jos jedna stvar,ako mozete da provjerite.Oko mene pricaju da se onima koji umru od korone placaju sahrane.Neko mi je proljetos pricao da su ga pitali hoce li da mu pisu da je neko njegov umro od korone,imace placenu sahranu. Nisam ovo uzimao ozbiljno dok skoro nisam cuo istu pricu od ljudi kojima vjerujem.
- vetrenjaca
- gx
- Contact person: Zdravko
- Specialty: tv
Pristajem, evo zašto
cuby

cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 817 Odgovori
- 107510 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
04 Nov 2021, 21:26