Vivax TV 32S50D, ima struju, ne moze da se ukljuci
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
- nec
- Site Admin

- Phone number: 0038978425778
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: Vivax TV 32S50D, ima struju, ne moze da se ukljuci
Moj ti je savet da odneses TV u servis, ovako po tvom opisu niko ti sigurno nemoze reci gde je problem
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
-
aleksandar92
- _

- Specialty: computers
Nemam bas poverenja u TV servise, pogotovo sto ih je vrlo malo blizu mene, pa mogu lako za npr. najobicniju zamenu kondenzatora da naplate skoro koliko bi kostao nov televizor, uz obrazlozenje da su morali nad TV-om da izvrse drevne ritualne magije kako bi proradio. Mislim da sam opis sasvim solidno napisao, nije bas da sam napisao "Svetli crveno, ne radi, sta da radim?", ali dobro, hvala u svakom slucaju.
- Liskun Elektronik
- gx

- Warranty service: ERG-VOX
Pa evo posto mi izvodimo drevne ritualne magije, ja sam ovog momenta stavio pasulj u vodu da malo nabubri, pa cu posle da ga razbacam i kad mi se svevisnji javi, postavicu ti resenje kvara.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
- Stolle
- Preminuo
Ovde su sve TV serviseri, koji imaju čak i servise. Pa čak i žive od svog rada. Pošto nemaš poverenja, onda potraži rešenje negde drugde.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- filka
- gx

- Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
- Specialty: tv
Ma kupi drugu maticnu plocu i to ce da radi,ako ne proradi-onda kupi i displey za tu maticnu i svakako ce da radi...
Ne daj da te zezaju tamo neki majstori ko od toga žive....
Ne daj da te zezaju tamo neki majstori ko od toga žive....
-će izginemo ki Mančester
-
aleksandar92
- _

- Specialty: computers
Evo ja pojma nisam imao da su ovde profi serviseri, niti sam obratio paznju, video forum vezan za elektroniku, pa rekoh da pitam.
Potpuno je druga stvar sto ja nemam poverenja u servisere (nisu samo serviseri u pitanju), i to je moja stvar, a vasa je sto ste se pronasli u tome.
Postoje naravno ljudi koji rade posteno, ali na koji nacin ja to mogu da znam ako nekog ne poznajem licno? Jer ako vi imate u sve ljude poverenja, onda svaka cast.
I da podvucem, nisam licno mislio ni na jednog od vas, niti sam znao da ste serviseri, a to sto neki cak i "Zive od svog rada" ne znaci da su svi posteni, a sa druge strane i ostali ljudi koji zive od svog rada, i od tog rada placaju neke usluge (da li je to popravka necega ili nesto drugo, nije bitno) zele da znaju sta su platili, a ne da veruju na rec da je nesto zamenjeno, popravljeno ili uradjeno.
Ovde sam se registrovao misleci da cu da dobijem neki konkretan savet, a ne odmah idi u servis, jer da sam hteo da odem, taj predlog mi ne bi bio potreban.
Da sam ja neki od vas sa "expert" bedzom bilo bi mi zanimljivije da nekome pomognem, najlakse je prebaciti loptu na nekog drugog, konkretno ovde na tv servis, ali to onda nije poenta foruma. Zamislite da se vi registrujete na neki forum koji nije iz vase oblasti, i imate neko pitanje, a neko vas samo posalje kod nekog drugog gde ste vec znali da mozete da idete.
U svakom slucaju hvala na pomoci, i zamolio bih da Stolle ili bilo ko drugi banuje moj profil i obrise ovu temu, jer ovde na forumu ni od profila ni od teme nema nikakve koristi.
Pozdrav.
- KASA1
- Site Admin

Na dobrom si mjestu pitanje postavio i ne znam baš gdje bi još mogao dobiti adekvatan savjet ako ne na forumu tv servisera, ali ti pristup ne valja.
Sretno ti bilo.
Tako se ne radi, bez obzira na tvoja dosadašnja iskustva, jer ovo gore je čisto omalovažavanje. Iza toga su i uslijedili odgovori kakve je tvoj nastup i zaslužio.aleksandar92 je napisao: ↑26 Sep 2020, 12:32Nemam bas poverenja u TV servise, pogotovo sto ih je vrlo malo blizu mene, pa mogu lako za npr. najobicniju zamenu kondenzatora da naplate skoro koliko bi kostao nov televizor, uz obrazlozenje da su morali nad TV-om da izvrse drevne ritualne magije kako bi proradio...
Sretno ti bilo.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
-
zoran radivojevic
- _

- Specialty: tv
Sam si napisao da nemas ni programator, to ti je u tvom slucaju najpotrebnije.