Pa dobro .... dobar dan ...
Ako je malo šale prvog aprila nekome smetalo onda sigurno nema smisla za humor.
Evo sutra je godišnjica NY ... a ne nije to tema :)
Nije me bilo neko vreme
https://www.youtube.com/watch?v=sQvai7Xe1mk
Borba za preživljavanje u našoj stvarnosti koja nas okružuje ..... svako na svoj način ...
Gazda fanzo jako dobro zna šta sam radio i sve ovo vreme dok nisam bio na forumu. Priča je ne bitna ali ukratko..
7 zadnjih godina, kao što sam i pisao ranije u najavi, sam se prilagođavao sistemu i ličnom prilagođavanju života po osnovnom shvatanju : ŠTO MANJE RADITI. ŠTO VIŠE NAPLATITI SVOJE VREME. BITI POŠTEN , ISKREN , ODAN RADAN ISTRAJAN ..... = pionir

Ako se slažete iskreno u svemu u Srbiji je to gotovo ne moguće ..... da gotovo da je tako ...
Moja filozofija poslovanja je trenutno 95% trgovina. Popravke su zaista svedene na minimum. Tj na popravku primam samo uređaje koje izaberem (lcd i led TVe i monitore) i to samo pod uslovima da ih ne zadržavam u radionici duže od 48 časova. Konstantacija i vreme po aparatu kod mene je maximalno 2h. Preko toga ako ne dogovorim popravku ili nemam mogućnost da konstatujem kvar , aparat vraćam stranci i doviđenja....
Ništa od starih aparata kao što su DVD , auto CD i slično, CRT TVi, itd ... ne primam. To šaljem kolegama u gradu i u drugim gradovima. Itd ... moja filozofija posla u mom gradu me je dovela do tačke da radim 3 do 4 puta manje vremenski nego nekada a zarađujem 2 puta više. Uz to sam razvio veoma dobar odnos sa najboljim majstorima koji se mogu naći na prostorima južne Bačke i šire. I to uzajamno poštovanje je obostrano u svakom profesionalnom pogledom. Ovim putem želim ,a oni znaju ko su, da ih pohvalim i da im se zahvalim na vrhunskoj saradnji !!!!
Na forum se vraćam da bih pomogao kolegama u daljem radu koliko mogu sa informacijama koje su skromne ali i sa rezervnim delovima koji su u suštini glavni deficitit u rešavanju polovine problema.
Tako da ću ponuditi delove koje imam u temi koja je za to definisana. Blagovremeno s obirom da je još uvek u toku pecaroška sezona
Da ne dužim previše i SMARAM kao nekad , ..
https://www.youtube.com/watch?v=EAeZPiZbpvw ...