Zato sam i pitao za parking,nije samo u centru vec je svuda haos
Nadam se da je ovaj privatni dovoljno velik da stanemo svi u njega
Meni prema ceni izgleda sasvim lepo i pristojno,ja sam prosle godine van sezone u Septembru placao mislim da bese isto 10e po coveka,tako da me sad ova cena bas prijatno iznenadila.
Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))
Ako Bog da nadam se da idem 99,9% ,jedino sve zavisi datum posto mi 26-tog dolazi cura i 30-tog planiramo 5-6 dana za grcku posto je vremenski ogranicena
Ako bude 20-tog idemo zajedno
P.S. Citas mi misli
Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))
Naslov je DRUŽENJE i to mu je svrha , tako da je najbitnije da ima zajednička prostorija za "sastanke" , sobe neka imaju solidne krevete i kupatilo i sasvim dovoljno.U njima se ionako samo prespava. Naravno, da sve to bude čisto i uredno.
Prošle godine na Kopaoniku je bio idealan smještaj.
Može i ta varijanta da druženje bude svake godine u istom mjestu , istog datuma i da otprilike bude svima podjednako udaljeno ,kao npr. Zlatibor.
Soba ima 12+ sigurno samo mu trebam sto pre javiti dal smo se slozili i koliko apartmana nam trebaju jer ima rezervacije od sada, da moze covek da se organizuje. Zove me svaki dan.
I ja bih te zvao svaki dan da treba da mi nabaviš 20 mušterija odjednom.
Sve izgleda lepo, samo nam je jedan sto sa 4 stolice premalo... i to još napolju, a noću tamo je napolju previše hladno da se sedi..
Neka gazda počisti krevete iz jedne sobe i to nam da kao dnevni boravak.
Produžni kabel sa 16 utičnica i sto koji nije za ukras :) ..i biće ok.
I moraš da proveriš ima li mesta za bar 12 auta... ako već ima 12 soba.
Što se tiče datuma, ni ja nisam video da je neko od organizatora potvrdio.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
Mislim da smo se slozili da bude 20-tog juna.
Trebali smo ove nedelje da idemo do Ohrid da vidimo jos neke apartmane-al se mali razboleo i nismo mogli.
Posle praznika -znaci za iducu nedelju,idemo i znacemo tacno kako stvari stoje i onda cemo da vidimo u koji smestaj idemo.
Videcemo ovaj od Ljupceta i popricacemo za zajednicku prostoriju....
Te price oko rezervacije i da je sve bukirano- kod mene ne prolaze.
Nalazio sam smestaj u sred leta tako da oni mogu da pricaju sta oce al je Ohrid svaki put poluprazan.
Oko parkinga- nece nikome biti nista ako prosece do auta 50-tak metara.
Kod nas nema lopova-tako de se nesekirate oko sigurnosti auta:)))
Ako i neki auto nestane-znacete da je sigurno rasklopljen za rezervne delove " Znaci radi dobro delo"
I dajte da preciziramo koliko ljudi dolaze, kako bi znali kakav nam objekat treba, znaci svako ko dolazi DA SE IZJASNI DO NEDELJA ko se ne bude javio morace (ukoliko hoce da dodje) da se snalazi na licu mesta
Ako nije kasno, jedna dvokrevetna. Može odvojeno, ali bolji je bračni. =)
Maksimalno 4 noćenja (ne znamo koliko će ostali). I da ne pokazuje ko šta ima (ni u gaćama), da ne bi opet nestali neki pokloni.
Treba li za Makedoniju još uvek zelena karta?
Zadnja izmena: Damiru, dana 28 Apr 2017, 17:18, ukupno menjano 1 put.
Commitment is pushing yourself when no one else is around.
Ja sam se prijavio, medjutim tesko da cemo moci da ostanemo duze od 2 nocenja, ja i supruga, pa vidite da li ce to biti moguce u tom smestaju koji nadjete.
Ne brinite sve je organizirano-kada dodjete spavaćete po kolima:)))
I tako svi žele da prodju jeftinije.
Organizira Ceca sa veliku pomoć od Kate,a ja i Nec ćemo da se sklonimo po stranu "Da nesmetamo"