Svi smo ovde verovali da ce biti dobro i eto, tako je. U odnosu na ono sta si prosao do sad, ovo sto te ceka je za tebe kao da ti dodje B40 na popravku Vidimo se u zdravlju
na zalost pre dve nedlje n moju osnonvnu bolest pretrpewo sam mozda ni udar..na svu srecu hvala bogu osto sam citva be polseiclexao sam dvwe nedelje u bolnici saa sam kuci i osecam e odbro..pokreetan sam.. malo mi zeznuo levu ruku...pa nemam oswcaj koliko stexeem pa mi sve ispasad iz ruke...nista strasno
oporacice se vremenom udar je bio mn avelikom mozgu .>>.sve je to possledica HT previse e krv zggrusalja i zaglavio SE TRROMMB U VRratnoj veni...ovih dana sam trebao ciic u beograd da vividm za koliko dana ce mi biti pomerena operaijc..28 marta bi trebalo da idem n aoperaicju jetre..da mi izvade omsog putnika....cujemo s posle opercije...pozdrav za sve FANzovce...sve najbolje...
Ako nemate sada dovoljno vremena za svoje zdravlje,kasnije ćete odvojiti mnogo više vremena i novca za svoju bolest
Zorane svi smo uz tebe (u mislima), ovo za ruku "prolazi" samo treba vremena, kasnije mozes nabaviti onu gumicu (za stezanje koji koriste sportisti) za jacanje misica i osecaja.
A jbg, čovek mora sve da izdrži. Pisao nam je Ranko za to, manje više smo znali šta se je desilo. Razgovarao sam tu sa nekima, na žalost zna da se tako desi od hemoterapije.
No, opet dobro da može da se popravi. Šta ćeš, izdržaćeš i to i samo napred.
Zoki zelim ti brz oporavak,veliki si borac, neko bi vec davnih dana pokleknuo ali ti ne,svaka cast na toj snazi i verujem da ces izdrzati i pregurati sve ovo i na kraju izaci kao veliki pobednik,zelim ti sve najbolje i ziveo 100 godina
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)