Jok, bile su upravo NiMH! I s jednom bi radio skoro cijeli dan, tj. preko 600-700 samoureznih vijaka 3,2mm u lim 0,5mm debljine (izrada ventilacijskih kanala).fanzo je napisao: NiCd baterije nemoj ni da kupuješ jer sigurno neće valjati. Jedino NiMh, a i to je pitanje kvaliteta upitno. Originalne su ti verovatno bile NiCd ali sadašnje nisu tako dobre kao stare ..
Naravno da mi ne pada na pamet.U 21 veku da kupiš NiCd ti je isto kao da sada kupiš audio kasetu ili VHS ... ili jeftini CD ...
Jedna nije povoljna kao 4. kad kupujem 4 dobijem ih skoro kao za cijenu 2 posebno. U tome i je caka i nedoumica.Kupiš jednu pa vidiš da li traje koliko i nekada originalna .. pa tek onda kupiš još 3.
Huču li popušit 1 ili duplo!
Ja sam u prošlom životu bio hrčak!Samo ne znam šta će ti 4 komada? ... sa dve takve možeš da šrafiš gipsane ploče po kućama u izgradnji .. naravno ako je baterija kvalitetna.

Na sebe sam uspio nabaciti i do 70 kg zalihe! Što je još 2 baterije.

Jedino što mi zalihe piva nikad ne postanu zalihe!

nemam namjeru kupovati jeftinu. U stvari već sam zapikirao novu:.. ali ako kupiš novu jeftinu bušilicu, ona sigurno neće odraditi posao kao stara.. budi ubeđen u to..
Kod: Označi sve
http://www.makita.hr/tool/23126/BHP458RFJ.html
Da, još ču malo pogledat!
Od kad imam ovu moju staru, nisam koristio običnu bušilicu na 220V osim za miješanje žbuke i knauf ljepila a i to sam nekoliko puta sa njom. Sva bušenja u metalu i drvu radim sa njom. I nema te rupe koju ne može izbušiti. Posebno je dobra na većim rupama gdje se svrdlo, zbog manje brzine, ne grije uopće. Buši kao stupna bušilica. Čudo od stroja.
Ova gore nova šta sam je pikirao, ima 3 puta veći radni kapacitet od te i skoro dvostruki okretni moment. Orgazam čisti.