alexa_pg je napisao:chellawy je napisao:...Lepo se provedite i popite pivo i za mene...
Zar ti nisi na moru?
chellawy je napisao:...Ako bude planna onda idem sam a kad bi bilo recim more onda bi vodio i ženu i decu...
...što se tiče druženja više voleo onu varijantu što je spomenuo Baki, na moru Pag...
NE. Nisam. Iako sam imao nameru i želeo da odem. Ali kako je moj život skladan sklop proračunate matematičke , logičke filozofije, sa samo meni znanim uslovima života , dešavanjima itd.... tako su kretanja i dešavanja ispala da ne odem na more uopšte već 10 godina braka, 38 godina života , jer uvek ima nešto preče.
A kako ne prepuštam ništa slučaju, a ceo svoj život (od punoletstva) odavno moram sam da organizujem a da svi budu zadovoljni (mislim na svoju porodicu i širu porodicu) tako mi je kako mi je jer tako biti mora .......
Naravno to ne znači da ne bih voleo da sam sada tamo daleko na moru, dapače i te kako bih voleo da budem tamo. Ali kao što rekoh, ima uvek nešto preče zarad "viših ciljeva" ....
No ima vremena , više od kobasica ... tako da će biti i mora i piva i svega ......