BGA IR Rework Station
Urednik: alexa_pg
- milans01
- ___
- Phone number: 063/7269-860
- Specialty: tv-multimedia
Re: BGA IR Rework Station
Jeste li porucivali nesto sa tog sajta sa podrucija Srbije,tamo stoji Jugoslavije ali nema veze
Kako placate,mora neka uplata prvo na tamo njihov racun ili moze i pouzecem,nekako mi to naj sladje,dodje postar i platim 

Za pouzece ,zaboravi ,ko je lu da salje iz kine robu na tu foru.Jednostavno placas im unapred i 100 %dobijas na adresu koju im das ,mozete i online da saljete poruke i kad sklopite dil ,uplatite i oni vam posalju..Ja sam dosta stvari narucivao i sve je bez problema stiglu ,cak i u susret izadju i napisu manji iznos zbog carine..
U pocetku sam sumnjao ali verujte mi ,sve maksimalno ispostuju ..probajte sa necim jeftinim ,pa cete da se uverite..Bukvalno da iglu narucis ,doci ce na adresu ,mozda se nekad ceka duze ali nema da vas izlevate.Nisu ludi da im probadne ugled zbog nekoliko dolara ili pak hiljada dolara ,to su ipak ozbiljni trgovci.
Da jos dodam ,kad vam stigne porudzbina posaljete feedback ili kao pozitivna ocena ,a u slucaju da je nesto polomljeno ili nije ok ,mozete da ima vratite paket i oni vam vrate novac.toliko za sada..
U pocetku sam sumnjao ali verujte mi ,sve maksimalno ispostuju ..probajte sa necim jeftinim ,pa cete da se uverite..Bukvalno da iglu narucis ,doci ce na adresu ,mozda se nekad ceka duze ali nema da vas izlevate.Nisu ludi da im probadne ugled zbog nekoliko dolara ili pak hiljada dolara ,to su ipak ozbiljni trgovci.
Da jos dodam ,kad vam stigne porudzbina posaljete feedback ili kao pozitivna ocena ,a u slucaju da je nesto polomljeno ili nije ok ,mozete da ima vratite paket i oni vam vrate novac.toliko za sada..
- milans01
- ___
Ma tako sam i mislio.A na koji nacin im placas,vester unionom ili jednostavno u banku pa na njihov racun ili kako je naj bolje,to jets,kako si ti resavao to?
Super je taj sajt,cene extra u odnosu na cene kod nas,nema sta nema
To kad uplacujes,moras kupiti dolare ili odmah u banci das dinara koliko treba za dolare?Jel odmah uracunaju i postarinu pa ostaje samo nasim postarima platiti postarinu ili?
Hvala..
Super je taj sajt,cene extra u odnosu na cene kod nas,nema sta nema

Hvala..
visa kartica ,pa u bacis dinare ,a oni ti u banci obracunaju u dolarima o dnevnom kursu,vrlo prosto. 

Da li neko od vas koji se bavite reaballing, cisti chip ultrazvucnom kadom i koju tecnost koristite ?
Da obavezno a koristim izopropil alkohol.
Koji odnos?
Cist,mada kad mi nestane koristim obican alkohol.
koji odnos alkohola ili samo sipate alkohol?DjIvan je napisao:Da obavezno a koristim izopropil alkohol.
meni sad treba da stigne neka mala kadica za nakit i sitne stvari ,sta mislite da li ce da radi posao?
Ko to zna.Videces kad probas.
Nadam se da ce da zavrsi posao,bice sigurno bolje nego rucno 

- milans01
- ___
Vracam se na placanje,a sta ako nemam nikakvih kartica ni racun u banci,mislim na svoj licni,jel mogu one virtuelne kartice ili pomoc projatelja

Mislim da mozes i western unnion,nema kod njih problema.
- milans01
- ___
To znaci,samo salji kes i sve more 

Upravo tako..
Vidim da i ti koristis k-tip termometar ,reci mi gde stavljas sondu i da li bas tacno pokaze temperaturu kad je cip spreman za skidanje ?milans01 je napisao:...
-
- _
- Contact person: Frenki
- Specialty: computers
Vidim da je bruka dobar klipa a i alat ..fproduction je napisao:http://www.youtube.com/watch?v=ZirGI2GkRwQ
Koliko sam ustanovio on je pokrio sondu i malo distancirao od cipa ?Da li sam u pravu ili ima jos neki odvod toplog vazduha?
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post