vase misljenje iskustva savjeti...
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
vase misljenje iskustva savjeti...
pozdrav ljudi...
evo ovako u planu sam u skoroj buducnosti kupovati digitalni resiver pa me zanima sta vi predlazete, sta uzeti u raznolikoj ponudi digitalnih resivera.
ono sto sam prvobitno zamislio je da na antenu postavim 2 lnb-a jedan twin da gadja astru za mene i burazera a drugi obicni za hotbird i sve to fino povezem uvezem i da mogu pratiti koliko toliko vise kanala nego na analognoj sat....i zemaljskoj tv.
sad postoji i opcija da kupim sky star karticu za pc no ono sto me odvlaci od toga je da mi se od kompa ne pravi tv zna se za sta je racunar i tako to.....mada mozda ima i svojih prednosti....
ponuda resivera je raznovrsna tako kod prijatelja u radnji imam na raspolaganju npr resiver strong 6011 cini mi se za nekih 80 eura, elit takodje oko 80 eura, pa nekih jos marki ne znam ni ja sam to je ono neka srednja cijena dok ima i strongovih do nekih 200 eura-meni malko poskupo!!!
zato vas pitam za savjet sta kupiti i tako to vasa iskustva vezana za digitalnu itd itd...
toga ima na pretek danas, ima i kopija i to je sigurno i da ne duljim dalje.....pisite
evo ovako u planu sam u skoroj buducnosti kupovati digitalni resiver pa me zanima sta vi predlazete, sta uzeti u raznolikoj ponudi digitalnih resivera.
ono sto sam prvobitno zamislio je da na antenu postavim 2 lnb-a jedan twin da gadja astru za mene i burazera a drugi obicni za hotbird i sve to fino povezem uvezem i da mogu pratiti koliko toliko vise kanala nego na analognoj sat....i zemaljskoj tv.
sad postoji i opcija da kupim sky star karticu za pc no ono sto me odvlaci od toga je da mi se od kompa ne pravi tv zna se za sta je racunar i tako to.....mada mozda ima i svojih prednosti....
ponuda resivera je raznovrsna tako kod prijatelja u radnji imam na raspolaganju npr resiver strong 6011 cini mi se za nekih 80 eura, elit takodje oko 80 eura, pa nekih jos marki ne znam ni ja sam to je ono neka srednja cijena dok ima i strongovih do nekih 200 eura-meni malko poskupo!!!
zato vas pitam za savjet sta kupiti i tako to vasa iskustva vezana za digitalnu itd itd...
toga ima na pretek danas, ima i kopija i to je sigurno i da ne duljim dalje.....pisite
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
taj Strong ti je solidna varijanta s obzirom da imaš u današnje vreme i podršku za njega na netu. Ako pak želiš gledati samo fta kanale onda ima i jeftinijih risivera. Nokie DBox možeš naći polovnih za jeftine pare a imaju sjajnu podršku , besplatnu.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
sve je to tacno zato i pitam za savjet mada cu jos malo da procesljam po radnjama i pogledam ponude i cijene.
ne bi samo da kupim neki resiver pa da mi pocne nesto stekati ili kao sto je slucaj u komsije mi jednostavno slika se zamrzne i nista dok ga ne iskljuci iz mreze i ponovo ukljuci i tako te zajebancije.
dobro digitalni resiveri imaju diseqc uglavnom svi, ne planiram motor postavljati jer cu staviti dva lnb-a, multiswitch 2/1 imam na raspolaganju i ostalih skretnica.
znaci samo me intersuje sta uzeti od resivera do nekih 100 eura u koji ce se moci ubacivati kljucevi putem pc-a i na koji se moze nadogradjivati softwer.
ipak zahvaljujem, jos cu malo pogledati ponudu pa javim sta ima...
ne bi samo da kupim neki resiver pa da mi pocne nesto stekati ili kao sto je slucaj u komsije mi jednostavno slika se zamrzne i nista dok ga ne iskljuci iz mreze i ponovo ukljuci i tako te zajebancije.
dobro digitalni resiveri imaju diseqc uglavnom svi, ne planiram motor postavljati jer cu staviti dva lnb-a, multiswitch 2/1 imam na raspolaganju i ostalih skretnica.
znaci samo me intersuje sta uzeti od resivera do nekih 100 eura u koji ce se moci ubacivati kljucevi putem pc-a i na koji se moze nadogradjivati softwer.
ipak zahvaljujem, jos cu malo pogledati ponudu pa javim sta ima...

prije nekoliko dana smontirao sam sve, fino podesio antenu dobar kvalitet signala i sada uzivam u ne znam ni ja koliko programa ima trenutno.....a da i na pomenem ipak sam se odlucio za strong 6011 resiver, i ono sto mogu reci ne tako los resiver za ovu sumu novca koju sam dao za njega, dosta stvari ima i na internetu, lakou ubacivanje kljuceva nadogradnja itd itd.
pozdrav!
-
- _
- postar
- gx
- Contact person: Emir
Kolega dzafer i ja imam isti takav, tražim kupca da ga utopim, što i tebi savjetujem, istekao mu rok upotrebe
Sve manje za njega ima podrške.
Kao što kaže nermin yumatu je dosta dobar ali imaš još dosta njegovih klonova koji mogu više od stronga 61xx generacije.
Dobio sam tehnikusa novaDS prije mjesec dana da ga odradim i sa njim sam gledao sex view kanale , ali moraš da budeš spojen na net.

Sve manje za njega ima podrške.
Kao što kaže nermin yumatu je dosta dobar ali imaš još dosta njegovih klonova koji mogu više od stronga 61xx generacije.
Dobio sam tehnikusa novaDS prije mjesec dana da ga odradim i sa njim sam gledao sex view kanale , ali moraš da budeš spojen na net.
Svaki el.uređaj radi na bjeli dim,koji se nalazi u njemu,kada bjeli dim izađe,uređaj više ne radi!
- rubin_miki
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
za to cak i sat ti ne trebapostar je napisao: i sa njim sam gledao sex view kanale , ali moraš da budeš spojen na net.

http://www.sexfortv.com/en/
Zadnja izmena: rubin_miki, dana 26 Jun 2007, 13:30, ukupno menjano 1 put.
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
-
- _