temperaturne sonde
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
temperaturne sonde
Zdravo svima. zamolio bih ako neko zna gde mogu da se naruce temperaturne sonde [ambientalna i sonda isparivaca ] i koja mu je cena
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: temperaturne sonde
Za koji uređaj ?
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
Sonde se obično kupuju kod uvoznika/zastupnika određene firme/uređaja. Prečica ti je kod dobro snabdevenog/jakog servisera. 

Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

ja mislim da sonde po svojim karakteristikama mogu da odgovaraju za vise uredjaja sem ako se ne radi za inverter klimu
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
I ja mislim isto tako.
-
- bela tehnika
- Contact person: Rade Gelevski
Posto si od Makedonija imas vo Skopje prodavnica za rezervni delovi TEMS kaj zeleznicka i DOGAN kaj cesma Kisela Voda.
- meto981
- bela tehnika
- Warranty service: LG, BEKO, VIVAX, QUADRO, INDESIT, ELEKTROLUX.
- Contact person: Meto
Cena je oko 3-5eura.
-
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
To je cena za NTC i PTC sonde.
Ako mu treba PT100 ili PT1000, cene su vece. Nekada i par desetina eura, zavisno od namene tj. potrebne zastite same sonde i njenog kabla.
Ako mu treba PT100 ili PT1000, cene su vece. Nekada i par desetina eura, zavisno od namene tj. potrebne zastite same sonde i njenog kabla.
Blagodaram na pomosta ,ce pobaram vo Skopje