krllebg je napisao:De-der one slike sa Borom Corbom ... postavljajte !
:lol: Da.Pojavi se Bora , mada nesto rano.Tamo posle 17h da smo bili potopili bi server tu cela estrada dodje na "jogurt" i prodje.
..a ovo za Boru, Krle ga snimio,kaze e gene navataj ga.
Boro aj 'vamo , prica na tell nesto ali nam mase.Nemaga , okrenem se ja pogledam,sed se pojavi neki sa akten tasnom, nesto pricaju.
Zavrsi se prica ide Bora i gleda , na stolu svasta nesto i "topolj Ss xx". a kubika 6000
Kazem ja Boro ja sam novo komponovani penzos, TV majstor , a i ovi simpaticni momci ,i tonac kroz vekove tu gore sam/ smo zajedno/ odradio vek.A nema od prozora 200m, hoces svojim prisustvom da pojacas krvnu sliku ovoga slavlja.
Ih tesko
ribu u vodu 'oce Bora.Nije imao vramena da se potsetimo na nasu saradnju.Kada mu dam sliku , obavesticu vas.Sve ce da se seti , i opet ce da se slikamo. Nekom se ote 'os probas poklon , ne pijem.Ali spontano i sva su pitanja ne predvidljiva.
Ja sam u st3 radio kada je rekao, posvadjale mi se dve polovine jetre i ja ostavih pice, mani kavgu.Pre desetak godina.
A pricicu vec ispricanu o njemu i meni kroz nasu saradnju cu ponoviti.
Bora na ovom potezu cesto ,skoro svakodnevno sparta, ali kreira.Zamisljen je razvlaci tanane niti iz glave i plete neku novu "himnu".Tu nesmes dirati stvaraoca, mahnes u prolazu, jer ako bahato prekines nit onda umetnik vise nikada nece znati gde je stao i sta je hteo, kamoli da zakrpi misao.
Kada okaci sliku fanzo onda sledi zezanjcija.
Izvor priloga youtube.
A drugi izvor priloga kada bude okacen bice exluzivno "ff" made in
fanzo 
PS
mal da zaboravim, 'fala, 'fala Boro.