candy eclypse CJ433T
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
candy eclypse CJ433T
Na ovoj masini je neko prethodno radio i sada kada je potrebno pustiti masinu u rad potrebno je pritisnuti sva tri dugmeta na komandnoj tabli sto ranie nije bio slucaj.Bilo je ako ne zelis centrifugu onda pritisnes dugme za iskljucenje iste a sada da bi centrifuga radila treba pritisnuti to dugme ,glavno dugme Off/on sto je normalno i trece naznam zasta je bilo valjda za nizi nivo(pise na italijanskom).Moze li neko da mi objasni o cemu se radi da nisu zice naopako okrenute na tim prekidacima ili sl.Nemam chemu sa bojama kablova kako bi trebalo da budu povezani pa ne bih zeleo da napravim jos veci problem da pravim eksperimente.Pozdrav
Re: candy eclypse CJ433T
Nasao sam servis manual sa nekom chemom ali tamo ne mogu da vidim koji je taster za centrifugu,ajde pomozi mi malo jer se sa semama ne snalazim bas dobro jer sam masinac po struci.Hvala unapred.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 71 Odgovori
- 14489 Pregledano
-
Zadnji post napisao drogi
07 Jul 2014, 08:26
-