Ako nisu majice, bedževi su tu.
Ne bih se kladio u to.fanzo je napisao:eee ima onda da pocrkamo od žeđi dok nam izgubljeni donesu pivo

Ne bih se kladio u to.fanzo je napisao:eee ima onda da pocrkamo od žeđi dok nam izgubljeni donesu pivo
Znamo,znamo ... lolo ! G49 i ja dolazimo cuzamen.fanzo je napisao:Samo da vas sveo obavestim da se druženje pomera za 7 dana jer su se vremenske prilike pogoršale, a i majice, kape i olovke još nisu gotove.
ps.šala mala, ali majice kape i olovke stvarno još nisu gotove, a kada će? ne zna se..
Pa da Ti si naj dalje, ali NEC stize na vreme 100%, uz pomoc GPS-a ...on sneg gazi i dolazi prvi.."javlja mi se"..fanzo je napisao:Početak okupljanja je u 12h , nedelja, pa na dalje .. ja bi trebalo da stignem u 10h, ali to nikad nije sigurno![]()
Aaaa ... pa nisu ni nasi konji za bacanje ! Sturm ! Forvertz !!! Dolazimo na vremeee ... :kkk:generacija 49 je napisao:fanzo je napisao:Pa da Ti si naj dalje, ali NEC stize na vreme 100%, uz pomoc GPS-a ...on sneg gazi i dolazi prvi.."javlja mi se"..![]()
Ja moj mobilni nisam bacio secas se onaj sonyerikson 910 iz '49, opet cu te zamoliti da mi ga setujes ako zagusti, znas ga vec.nec je napisao:Ove godine dolazim MOTOROM![]()
![]()
![]()
zaboravio da napisem, GPS sam bacio, nista ne zna,
jedna iz prosle godine
Idem prema Bar i GPS (namesten na destinaciju Prizren) mi pokazuje "SKRENITE DESNO",![]()
a ono desno more (feribrod), e tad je prelio cashu o otisao u zasluzenu "penziju"
...slabo si ih zasmejavo , pa preko reda...fanzo je napisao:, a i majice, kape i olovke
ps.šala mala, ali majice kape i olovke stvarno još nisu gotove, a kada će? ne zna se..
Stvarno dolazis motorom ili se zezas?....svratis do mene pa idemo zajedno..nec je napisao:Ove godine dolazim MOTOROM![]()
![]()
![]()
zaboravio da napisem, GPS sam bacio, nista ne zna,
jedna iz prosle godine
Idem prema Bar i GPS (namesten na destinaciju Prizren) mi pokazuje "SKRENITE DESNO",![]()
a ono desno more (feribrod), e tad je prelio cashu o otisao u zasluzenu "penziju"
Jeeeeeeeeeeeeeee al ce to da tutnji cuce se 100km u krug "tri amigosa" .....a znam kako to tutnji, video sam ih i cuo "uzivo" / al sam v'ato prasinu i bankinu kada prolete / samo NEC falio.birocip je napisao:..svratis do mene pa idemo zajedno..