Fax PANASONIC KXF500 - Service Manual
Urednik: alexa_pg
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
- argus1
- _
- Warranty service: HCP, Int Raster, Intracom, Telefonija, Datex, APC
- Contact person: Zoran
- Specialty: computers
Fax PANASONIC KXF500 - Service Manual
Potrebna šema za Panasonic KX-F550.
Imam verziju faxa koji je rađen za USA tržište te je na 110v/60Hz.
Mreža mu je switcherska pa pretpostavljam da postoji verzija za 220v/50Hz-a. Ako neko ima nešto neka ostavi ili mi posalje na PM.
Imam verziju faxa koji je rađen za USA tržište te je na 110v/60Hz.
Mreža mu je switcherska pa pretpostavljam da postoji verzija za 220v/50Hz-a. Ako neko ima nešto neka ostavi ili mi posalje na PM.
Ako išta može da pođe naopako, onda sve pođe naopako....
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
KX-F580 power deo.
- Prilog
-
KX-F580 power.rar
- (50.6 KiB) Preuzeto 215 puta.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
- argus1
- _
Nažalost liči ali nije
CN302 ima 10 pinova i ima 2 trafoa na ploči
Na primarnoj strani ima neki hibrid (pcb2).
Oznaka mrežnog stepena je SR594 (PQLP10124M-MC)
argus1
Na primarnoj strani ima neki hibrid (pcb2).
Oznaka mrežnog stepena je SR594 (PQLP10124M-MC)
argus1

- Prilog
-
FAX PANASONIC KX-F500 - Service Manual.pdf
- (3.7 MiB) Preuzeto 551 put.
FATAL SYSTEM ERROR: Press F13 to continue ...
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Druze izvrshio sam prepravku na preko 100 faksa radjenih za USA trziste i za nijednog mi nije trebala sema :) Sve je veoma jednostavno....!!!! Slusaj pazljivo..Cak sta vise i sam sam ih izgarao ako zaboravim da rade na 110V :) Promeni samo mrezni elko i ubaci drugi osigurac! Cica mica Gotova prica :)) Ne treba ti service manual :))znaci umesto 200 V elektrolita ubacish 350 ili 400 V elkosa..moze jedino da je problem samo gabarit :)) Probaj na moju odgovornost....Ako ne verujesh ovo sta pricam odna pokusaj sve ovo ali bez osiguraca...Zakaci sijalicu :)) Videces da sam u pravu...POZDRAV
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
- argus1
- _
Verujem ti ali se bojim {:-(SaleSk je napisao:Druze izvrshio sam prepravku na preko 100 faksa radjenih za USA trziste i za nijednog mi nije trebala sema :) Sve je veoma jednostavno....!!!! Slusaj pazljivo..Cak sta vise i sam sam ih izgarao ako zaboravim da rade na 110V :) Promeni samo mrezni elko i ubaci drugi osigurac! Cica mica Gotova prica :)) Ne treba ti service manual :))znaci umesto 200 V elektrolita ubacish 350 ili 400 V elkosa..moze jedino da je problem samo gabarit :)) Probaj na moju odgovornost....Ako ne verujesh ovo sta pricam odna pokusaj sve ovo ali bez osiguraca...Zakaci sijalicu :)) Videces da sam u pravu...POZDRAV
Nasao sam neki trafo 220/110 ali mi fax kad kopira kao da razvlači (kopija je duža od originala) , o čemu se tu radi?
Znam da kod nekih kopir mašina (Ricoh) iz tih godina postoji neki zupčanik koji ima dva faktora (jedan za 50 a jedan za 60Hz). Da li je to i ovde slučaj ili se može setovati negde u setup-u?
Ne zamerite ako sam se nešto izlupetao, ali nisam se nikad upuštao u fax-ove, uglavnom sam radio industrijsku elektroniku i kopir mašine.
[/img]
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Nije problem zupcanik...Tu konkretno kod faksova (jeftina kopir varijanta) frekvencija mreznog napona ne igra ulogu sto se tice kopiranja...to sto ti razvlaci kopiju i sto nije verodostojna originalu...setiranje za to nema...to ti je problem u onim gumenim rolerima....ako mozes skini ih, ili jednostavno ih prebrishi krpom i alkoholom....Tacnije roler koj ti vuce original...najbolje je kad bi mogao da ubacish novi...ali koliko se isplati ta opravka...Znas i dam da su faksovi 100 evra i to na 12 mesecnih rata...a da bi promenio roler covek mora da plati najmanje 30 eura! a gde je prepravka od 110 na 220???
Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
- argus1
- _
Fax sam dobio na poklon pa ovo sve pitam da bih ga doveo u upotrebljivo stanje.SaleSk je napisao:Nije problem zupcanik...Tu konkretno kod faksova (jeftina kopir varijanta) frekvencija mreznog napona ne igra ulogu sto se tice kopiranja...to sto ti razvlaci kopiju i sto nije verodostojna originalu...setiranje za to nema...to ti je problem u onim gumenim rolerima....ako mozes skini ih, ili jednostavno ih prebrishi krpom i alkoholom....Tacnije roler koj ti vuce original...najbolje je kad bi mogao da ubacish novi...ali koliko se isplati ta opravka...Znas i dam da su faksovi 100 evra i to na 12 mesecnih rata...a da bi promenio roler covek mora da plati najmanje 30 eura! a gde je prepravka od 110 na 220???
Svakako hvala na savetima.
Zoran
- SaleSk
- ___
- Kontakt:
E pa onda kada je za tebe :)) Imash vremena da se igrash sa time....rasturi ga polako i sve lepo prebrishi, ocisti podmazi, sredi mrezu i eto ti Fax
a i da razvlaci malo kopije...ne brini nista...vazno da radi i da te lepo sluzi :) i onako faksovi sve manje i manje stizu..sve ide preko e-mail-a :)) Pozdrav Pancevu 

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
FAX PANASONIC KXF3100 - Greska E-1 i E-2 (RESENO)
napisao vuletj » 30 Jan 2008, 23:21 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 4 Odgovori
- 1501 Pregledano
-
Zadnji post napisao vuletj
02 Feb 2008, 11:49
-
-
-
FAX PANASONIC KXF90 - Sece papir (RESENO)
napisao agatel » 06 Mar 2008, 00:59 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 7 Odgovori
- 2163 Pregledano
-
Zadnji post napisao agatel
07 Mar 2008, 10:15
-
-
-
fax PANASONIC KXFHD332 mreza-RESENO
napisao micot » 10 Jan 2011, 18:38 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 3 Odgovori
- 2251 Pregledano
-
Zadnji post napisao micot
20 Jan 2011, 16:11
-
-
-
Fax OLIVETTI OFX580 - System error
napisao rotor » 28 Mar 2009, 11:02 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 3 Odgovori
- 2362 Pregledano
-
Zadnji post napisao rotor
29 Mar 2009, 17:50
-
-
-
SAMSUNG SF-370 Telefon/Fax
napisao BgO » 11 Dec 2009, 19:33 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 4 Odgovori
- 2723 Pregledano
-
Zadnji post napisao BgO
11 Dec 2009, 21:05
-
-
-
FAX MEDION MD9990
napisao decoli86 » 28 Dec 2009, 15:27 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 6 Odgovori
- 2859 Pregledano
-
Zadnji post napisao decoli86
12 Jan 2010, 22:02
-
-
-
Telefon SIEMENS GIGASET 3000, 4000 - Service Manual (RESENO)
napisao bogoljub » 01 Jul 2008, 11:29 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 3 Odgovori
- 2539 Pregledano
-
Zadnji post napisao bogoljub
07 Jul 2008, 10:40
-
-
-
Mobile Phone NOKIA N95 - Service Manual
napisao stojkePN » 19 Jul 2008, 23:04 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 0 Odgovori
- 1933 Pregledano
-
Zadnji post napisao stojkePN
19 Jul 2008, 23:04
-