INDESIT WI 62
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- bela tehnika
- Contact person: Vladimir
- Specialty: whitegoods
INDESIT WI 62
Danas sam doziveo nesto sto jos nisam pa bih zeleo da to podelim sa vama...Stranka me je pozvala i rekla da je masina jako bucna.Kada sam dosao na lice mesta vidim masina IDESIT stara 2god...probam i vidim da su lezajevi otisli...otvorim pokolopac i vidim plasticna kada...obradovao sam stranku time sto masina mora da ide u servis posto se bubanj mora vaditi kako bih zamenuo semering i lezajeve...kad sam dosao u servis i poceo da rastavljam masinu doziveo sam veliko iznenadjenje...prednji deo kade je zalepljen za zadnji deo kade!!!!!!!!!!....nisam pocetnik i dosta stranih masina sam popravljao ali ovo jos nisam video...zar je moguce da ovako odrade masinu??!!!...ali posto se masina mora popraviti,uzeta je testera i udri!!!!...sad sam napakovao semering i lezajeve i spojio dva dela kade...sutra kad sastavim masinu videcu da li je nesto i uradjeno...ako znate da jos koji model ima ovako odradjenu kadu javite mi da se spremim 

-
- _
-
- bela tehnika
- Contact person: Vladimir
- Specialty: whitegoods
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-