..e a pazi ovu pricu od pre desetak dana.
Dodje jedna musterija donese PHILIPS od m kvadratni jedva ga iznesosmo iz kola , tu i jedan da pomogne, mislim ja. Kazem gospodine pricaj te o cemu se radi...zine da kaze kada ovaj drugi ima da kaze.Pa dogovorite se ko ce da prica i ciji je TV... moj jedan kaze ..al ovaj drugi dosadan ko osica i on hoce da kaze.
Aj kazi prvo ti rece vlasnik PHILIPS-a.
A ovaj se pokloni i poce , a faca, celo jedan prst prostrano ,ruke do zemlje, pogled blagoteleci al ce da objasni .Imam stari TV, ....koji.....u na vrh mi jezika....hmmmmm ,
.... jel linitron daitron tensai funai nisai...ma ne BRE nas.I ode do kola i iznese GORENJE KERTING portabl, e ovo da vi meni resite.Cuo sam da vi to mozete. Jeeee..... a stamu je, radi dobro dok radi al stalno ne radi.OK skratimo pricu za ovaj drugi TV se dogovorimo za minut iiii odose.
Ja momentalno krenem na Gorenje otvorim ga "spaklom" one drikere od plastike . Ukaza se cudo, desno krilo spustim a ono u "cebencetu" od prasine , razmasem cetkom da vidim sta tu bese a to mi odhranilo dete.
Gledam trafo kaskada BU svasta nesto.Uuuu drmnu me nostalgija setim se ja te price.E onda upalim TV.
U radnji imam 6 neona od 36W stonu lampu i u predsoblju 200 W obicnu sijalicu , sve svetli ali opet se vidi kako stampa svetluca na 100 mesta.Ugasim svetlo .....i cudo, sve svetluca ko zvezde na nebu nad mirnim morem....velika kola mala kola veliki medved mali medved na trafou jedno mesto svetli ko severnjaca....jeee cuda.Sve prelemim, probam kuckam sve se smirilo slika ko mleko.
I....dodju oni za dva dana da nose oba TV.....ja sav vazan kazem evo radi.
Sede "gorenjac" kolko sam duzan ..tolko i tolko.... a ha... mogu da vidim kako radi....moze , gledao 15 min...ovaj cupka da krenu...ne pita nista platio, a ovaj kaze ...sta samo mesec dana garancija....pa kako to. :xxx: