Ova ideja ti je odlicnaBD-electronic je napisao: Ajde kibsa nije kasno da nam se pridružiš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barem 2-3 dana, pokupi usput i Džaleta i to je to, naći ćemo i gore neko janje pa da ga Džale spremi

okacim koju sliku
Ova ideja ti je odlicnaBD-electronic je napisao: Ajde kibsa nije kasno da nam se pridružiš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barem 2-3 dana, pokupi usput i Džaleta i to je to, naći ćemo i gore neko janje pa da ga Džale spremi
Ihhh ... pa zar je moguce !? Evo ja cu jos jednu da uzmem ako je taka stvar,jos jednu L plavu,tamno plavu (znaci dve iste za mene) sa belom stampom.Sad posto je prilika,da ti odma kazem : poslacu pare po G49 i za majice i za plocice,njega cu da obavestim na PP (nemam njegov mob.),mada je on za majicu rekao da netreba da dajem,posle cemo kao,ali ovo sad je vec druga stvar,zasto da finansira on i da se cimamo za male pare kad nemoramo.fanzo je napisao:Sutra idem da poručim majice, a za cenu ne garantujem jer nema 50 komada.
Hoćete li vi koristiti Mišinu vikendicu za smještaj ili ćete biti sa nama u kampu?birocip je napisao:Dolazim i ja po prvi put na druzenje.samnom ce verovatno i Misa AVS iz Pozarevca ,koji je voljan pomoci ovom skupu ima vikendicu na Zabljaku..![]()
Oragnizatori ovog skupa mogu se cuti sa njim oko detalja.Ako je potreban br tel Mise neka zatrazi na PP da ga ne stavljam ovde.