Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Ne vidim šta je tu smješno.djenka je napisao:Super kolega,dao si mi ideju,videcu ovih dana da kupim skelu.....![]()
![]()
Ma bas ti alpinisti i naprave igranku,pa posle muka za kasnije odrzavanje...E bas bi voleo da vidim tog supermena kako na toj visini barata sa vagom,bocom,vakumirkom i konopcima u ruci...salim se.. A za skelu nesto sam razmisljao,kod mene ovde sad moleri ubise pare sa fasadama i izolacijom,pa reko ako kupim mogao sam i ja,malo ugradnja klima,malo lepljenje stiropora..nike je napisao:Ne vidim šta je tu smješno.djenka je napisao:Super kolega,dao si mi ideju,videcu ovih dana da kupim skelu.....![]()
![]()
Ako je neki idiot postavio klimu na nepristupačno mjesto gdje se ne može jednostavno popravljati, nek onda plaća i iznajmljivanje košare ili skele ili pak nek zove mog kolegu alpinistu koji to radi sa konopima za 40€ po satu.
ja sam punio na manometre 410-ku xxxxx puta.samsung inverter.nike je napisao:Ako misliš na dopunjavanje gledajući samo na manometre, onda ti je šansa da je ispravno napuniš manja od 2%.
Rekuperiraj i izvaži, pa dopuni koliko treba do količine označene na klimi, ali tek nakon što si otklonio propuštanje.
hagula je napisao: Ti radi kako hoces a ja cu da radim kako ja hocu.el posteno?![]()
aj zdravo.
Ne, ti dodji kod mene da ja tebe vodim na cevape (kod "Želje") a ti mene vodis na janjetinu.hehehegoranfri je napisao:@hagula
A kada dodjes u Bgd idemo na cevape i da te dalje ubedjujem da to nije ispravno sve dok ne priznas da nisi bio u pravu
A kolega svaka cast na pisanju,ne daj se demoralisati!Ti i jos par kolega pruzaju nama koji neznamo nista oko rashladne tehnike svjetao primjer kako i sta treba da se radi-kad se radi ozbiljno.Ja recimo tek sad znam da mi je klima kod roditelja ugradjena po propisu i zasto je kolega sto je radio rekao TO JE TO.Nazalost realnost je takva kakva je i do majstora je da se izbore kako znaju i umeju.Pravi majstor je onda kada stranka juri majstora,a ne majstor stranku!Ako je obratno vreme je za promenu profesije...nike je napisao:Ja se slomih od pisanja, a mene niko ne šljivi. :cut: :cut:
Nakon 5 piva i 3 porcije čevapa ja prestajem pametovat i postajem normalan.