Teorije zavere o CORONA virusu

Forum za neobavezne teme.
spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko
Specialty: tv-multimedia

Re: Teorije zavere o CORONA virusu

Post napisao spagagz » 06 Apr 2021, 23:14

Nike nadji mi studiju koja potvrdjuje da vakcinisani na prenose virus i ja se odmah vakcinisem.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 06 Apr 2021, 23:22

ma ne pada mi na pamet da se vakcinišem...ne samo zato kao individua što sam preboleo i to kao blažu kijavicu, nego zato što nema matematike nikakve. Ako je smrtnost zaraženih u Srbiji 0,88% (gde su ubrojani zaista preminuli, ali i mnogo njih koji su ubrojani a nisu umrli od korone) to je mnogo manji rizik matematički, nego da primim ''nešto'' što se ne zna šta je, nemaš garancije, ne znaš posledice, u eksperimentalnoj fazi...i plus i javljaju sa svih strana sveta da se već teške posledice javljaju. Pa nisam lud valjda.
Da ne pominjem te psihopatološke nebulozne izjave farmako mafije...da će svi pomreti, kad primiš vakcinu da si zaštićen ali nisi zaštićen lolzi
Ma gotovo je to, viđeno sve...ostaje da vidimo koliko će još dugo da istresaju muda nad narodom sa ovim svim pretnjama, prebijanjima, hapšenjima, ucenjivanjima, laganjem...i kovididioti putuju polako u istoriju. :lala:
A nama ostaje da dobro otvorimo oči za sledeći put, da se države srede, i da državni aparati više nikad ne posluže za torturu nad narodom zarad ličnih interesa.
E sad ove ovce što ne dolaze pameti, neće nikad ni doći..ali moraš ih trpiš, da žive tu i kradu ti vazduh...šta da se radi. Možda bude i neke koristi..možda počnu da se raspadaju od vakcina pa posluže za fosilno gorivo...
cuby no thanks
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 06 Apr 2021, 23:56

mladen mladenov je napisao:
06 Apr 2021, 22:28
Ne Nike nisi u pravu uopste, ti ako se vakcinises ti si zasticen jel tako? Jer si se vakcinisao, zato vakcina i sluzi, i sta te onda zabole za mene ako se ja nisam vakcinisao, ti ces ziveti ja cu umreti, a ako se plasis ti kao vakcinisan da ces se zaraziti od mene ne vakcinisanog, koji si se onda k..i vakcinisao?
Šta ti nije jasno u podatku da je vakcina 90 i kusur % djelotvorna?
Šta ti nije jasno u pojmu imunitet krda!
Šta ti nije jasno o podatku da nije svima koji se žele cijepiti još dostupna!
Jeli ti uopće jasno kako su se velike boginje istrijebile?

Zadnja izmena: nike, dana 07 Apr 2021, 01:38, ukupno menjano 2 puta.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice

Post napisao nike » 07 Apr 2021, 00:01

06 Apr 2021, 22:45
I da zaboravih da dodam struka je jasno i glasno rekla iako si vakcinisan mozes i da se zarazis a isto tako i da siris virus, ali ako si vakcinisan posledice virusa su slabije i tesko da ces doci u stanje da ides na respirator i bla bla...tako da tu jebe lud zbunjenog i doktori nemaju pojma, niti znaju ista o ovom virusu a ponajmanje znaju koliko je delotvorna ova vakcina a sto je najgore od svega neznaju kakve su posledice od te vakcine vremenom. Po meni ko voli nek izvoli, sloboban izbor i nista vise, sto me vise prisiljavaju na vakcinaciju sve sam vise skeptican
Za razliku od doktora, ti TV serviser, znaš!
Šta si se prepao, neče rogovi da ti izrastu od cjepiva! Bar još nikome nisu! Di ti je muškost! Kukavica se boji igle! http://gph.is/1OvoStg buuuu lolzi lolzi

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 07 Apr 2021, 00:10

spagagz je napisao:
06 Apr 2021, 23:14
Nike nadji mi studiju koja potvrdjuje da vakcinisani na prenose virus i ja se odmah vakcinisem.
To se ti kao brineš za druge! 0x00xx4 :roll: :roll:

Liskun Elektronik
gx
gx
Warranty service: ERG-VOX

Post napisao Liskun Elektronik » 07 Apr 2021, 00:25

A sta ako mi izrastu lolzi kome da se zalim kad potpisujem na svoju odgovornost? Kome sam mogao da se zalim kad sam od penicilina koji nije bio dovoljno preciscen imao anafilakticki sok i jedva ostao ziv dva puta me boli u srce adrenalinskim inekcijama i imam posledice za ceo zivot koje nikome pozeleo ne bih. Al ok penicilin je ipak spasio milione, tako da jedan ja i po neki koji je umro je nebitan na toliku cifru spasenih. A i ti si tv serviser pa znas? za razliku od doktora koji tvrde suprotno a zna se da su ti doktori izuzetni i postovani i mnogo puta se dokazali, pa kome verovati? Tim doktorima ili onim drugimima koji tvrde suprotno? Ili struci koja je pre par godina uvezla par miliona vakcina koje smo mi debelo platili protiv svinjskog gripa a od tog gripa ni traga niti je ko umro, a isti taj dr. Konj ni dan danas nije odgovarao vec naprotiv nalazi se na celu kriznog staba. Nike ja ne tvrdim da ti nisi u pravu ili da ja jesam, vec je sve toliko konfuzno, toliko ne odgovorno od strane struke i politicara da to prelazi u bezobrazluk. Ziv ti meni bio i srecno ti bockanje :mrgreen: 01ziveli
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Post napisao alexa_pg » 07 Apr 2021, 00:45

nike je napisao:
07 Apr 2021, 00:01
...Kukavica se boji igle!
lolzi

Ministar.mp4 [ 11.07 MiB | Pregledano 2043 puta. ]

Ministar.jpg
PS. Fajl će biti obrisan za par dana da ne opterećuje forum.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"

Liskun Elektronik
gx
gx

Post napisao Liskun Elektronik » 07 Apr 2021, 01:01

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 07 Apr 2021, 01:12

07 Apr 2021, 00:25
A sta ako mi izrastu lolzi kome da se zalim kad potpisujem na svoju odgovornost? Kome sam mogao da se zalim kad sam od penicilina koji nije bio dovoljno preciscen imao anafilakticki sok i jedva ostao ziv dva puta me boli u srce adrenalinskim inekcijama i imam posledice za ceo zivot koje nikome pozeleo ne bih. Al ok penicilin je ipak spasio milione, tako da jedan ja i po neki koji je umro je nebitan na toliku cifru spasenih.
Eto sve si sam rekao! :tooo:

Liskun Elektronik
gx
gx

Post napisao Liskun Elektronik » 07 Apr 2021, 09:00

Sve si ti Nike dobro razumeo, ali vadis reci iz konteksta, i ono sto tebi odgovara 8) Penicilin i ova vakcina nemogu da se porede, jer ova tzv..pandemija pravi vise stete njihovim lecenjem nego sto sama bolest to izaziva. Ja mislim da si se ti Nike zeznuo i poverovao im pa se medju prvima bocnuo i sad jbg..gde si tu si pa aj ono kao sad cu da budem okoreli vakcinas pa da teras i nas da se bockamo :mrgreen: ali no thanks

dzafer
gx
gx

Post napisao dzafer » 07 Apr 2021, 09:33

Imam jedan prijedlog u vezi cijepljenja :-)
Zadnja izmena: dzafer, dana 07 Apr 2021, 10:03, ukupno menjano 1 put.
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.

dzafer
gx
gx

Post napisao dzafer » 07 Apr 2021, 09:37

:-) Dobro bi bilo da napravimo jednu anketu .
Na jednoj strani 50 ili 100 kolega koji su se dobrovoljno cijepili . Na drugoj strani isti toliki broj kolega koji nisu za cijepljenje @cubica,@mladen @spagagz itd. :-) (godine izbalansirati priblizno na obje strane)
Na kraju godine zbrojiti koliko je bilo oboljeli koliko se oporavilo i na kraju koliko je preminuli.
Za sebe mogu reci da sam na vagi . :roll:
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 07 Apr 2021, 09:40

ajd bre , daj da nadjemo neku kojoj ne radi frizider, a nije vakcinisana ! eto resenja,,,za Nike

da to bude merodavan experiment , ako on prezivi vakcinisan, nevakcinisanu lolzi lolzi

Niksa ajd rizikuj, "ko reskira taj ..."
:dmzs:
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

Kobac
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao Kobac » 07 Apr 2021, 10:25

cubica je napisao:
06 Apr 2021, 23:22
Ako je smrtnost zaraženih u Srbiji 0,88% (gde su ubrojani zaista preminuli, ali i mnogo njih koji su ubrojani a nisu umrli od korone
Zar zaista ima neko ko misli da je kod nas smrtnost od korone najmanja u SVETU!!!
Toliko se laziraju brojevi nanize da je to prosto vise mucno slusati a samo da bi ispali najbolji u svemu.

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 07 Apr 2021, 11:18

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:24, ukupno menjano 2 puta.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog.

spagagz
gx
gx

Post napisao spagagz » 07 Apr 2021, 13:54

Nike ne brinem se ja za druge nego za sebe.Svako ko kaze da se brine za druge a ne za sebe laze.Gobac je vec davno to opjevao.

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 07 Apr 2021, 15:02

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:24, ukupno menjano 1 put.

spagagz
gx
gx

Post napisao spagagz » 07 Apr 2021, 15:12

Da ne misli na sebe usao bi bez skafandera,ali nije o tome rijec ovde.Ne bih da prica ide u ne zeljenom pravcu.

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 07 Apr 2021, 15:22

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:23, ukupno menjano 2 puta.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 07 Apr 2021, 16:07

Strašno, kao da je neko gumicom prebrisao mozak ljudima. Vakciniši se i zaštiti se, ustvari...nisi zaštićen i dalje, i plus i možeš druge da zaraziš ...ali vakciniši se!!! Kuda plovi ovaj brod? Pa samo to je dovoljno da naruši elementarnu logiku i da normalnog čoveka odbije od špricanja. Kako upališ prokleti TV tako 1000 puta dnevno stižu poruke ispiranja mozgova...vakciniši se, vakciniši se...ti se vakcinišeš!!! Vi umirete, groblja su mala da prime mrtve!! Sve laži do laži.
Zanimljivi su ovi špricani...kao da traže neku utehu i opravdanje za to što su uradili...ali to uvek bude kroz nagovor i drugih da se špricaju..zanimljiv je taj momenat. Aman ljudi, ostavite nas na miru, USTAV i ZAKON REPUBLIKE SRBIJE nas štiti i brani od takvih, imamo pravo da se opredelimo i radimo sa svojim telom šta hoćemo, niko ne može da naruši fizički integritet našeg tela!
Zar ne vidite da se pretvarate u monstrume! Ne samo što ne poštujete ZAKON, nego ste spremni zarad malograđanštine da nagovorite ljude na zlo, da odobrite i torturu, hapšenja, batinjanja, zabranu kretanja i govora, i uopšte životne egzistencije.
...neću da primim neispitanu vakcinu!!! Neću da se vozim autom koji nije prošao tehnički pregled, neću da jedem hranu koja nema pečat sanitarnog inspektora....ostavite nas na miru.
cuby no thanks
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”