Temperatura procesora ti nije velika...Ja radim na Bartonu koj je overklokovan sa 1,8 na 2,3GHz i nema nikakav problem...Temperature idu i preko 65 kada se optereti prilikom testiranja...Kada je rec o memoriji, moras da pogledas da ti je difolt napon na 2,5V, jer postoje neke ploce koje kada im resetujes bios podignu napon na 2,7 pa tako naprave frku kakvu ti imas. Druga stvar je grafika, odnosno graficka kartica...Graficke kartice kada su u idile modu ne bi trebalo da dizu velike temperature, ali kada ide neka zahtevnija 3D aplikacija znaju da nabudze i 100 stepeni...Ja bi i grafiku proverio i proverio napon u biosu. FSB vrati na 133 kako ti je ranije bio, ili cak ga podigni na 166 ili 200 ako imas mogucnosti, jer kada ti je na 100 onda ti je kao usko grlo i pravi probleme...
Hard disk moguce...treba prekontrolisati i na njemu temperaturu, a ako se cuje zvuk kao u stilu klink klink onda je mozda na putu za dovidjenja...
Ali pre nego sto sve ovo uradis proveri sledece:
Prvo prekontrolisi sve kablove...Najcesci uzrok koj mi je zadavao najvise probleme a sam prevideo su bili kablovi...Sto IDE konekcije sto molex konektori...Oni se malo razlabave i sprave strasne probleme..ako je problem u moleksu mozes malom klesticom da stegnes kontakte, a IDE kablove moras da prestekas ili da zamenis...
Pozdrav i srecno

Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.