Preporuka za tuner do 200€
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Preporuka za tuner do 200€
Ima li neka preporuka od upućenih za tuner ne skuplji od 200€ a da ima kvalitetan i topao zvuk i dobar prijem.
Ja sam odavno prestao pratiti zbivanja na polju HI-Fi-a.
Najrađe bih Tandberga, ali nemam para.
Neki NAD ili sl.
Pojačalo je Yamaha AX-396 natural sound a moj stari EI Nikola tesla tuner počeo ispuštati dušu.
Ja sam odavno prestao pratiti zbivanja na polju HI-Fi-a.
Najrađe bih Tandberga, ali nemam para.
Neki NAD ili sl.
Pojačalo je Yamaha AX-396 natural sound a moj stari EI Nikola tesla tuner počeo ispuštati dušu.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: Preporuka za tuner do 200€
Drugar ovde je kupio dva Tanberg risivera, TR2030 i TR2060 čini mi se, 230€ i 250€ valjda beše, u stvarno odličnom stanju, pa verujem da i tamo mogu da se nađu. Ali sve je to sad džaba, jer sve stanice sad emituju muziku sa compa i MP3. Je*o ih MP3 i onaj ko ga izmisli.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
Imam jedno pitanje:
Sta ce se desiti kada se digitalizuje broadcasting? Kako onda tu analogni da se uklope?
Sta ce se desiti kada se digitalizuje broadcasting? Kako onda tu analogni da se uklope?
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Načekat čes se do tad.
To ti je kao i sad kod nas za evropsko prvenstvo. Ljudi nakupovali gomilu novih TV sa HD i sličnim đinđama a ovdje signal, iako je digitaliziran, i dalje se iz studija nacionalne (100%) i privatnih televizija (najčešće) emitira u kvaliteti od prije 30 god i formatu 4:3.
Na tim televizijama možeš jedino gledati HDTV sa DVD-a, kabelske i satelita.
A šta se tiči kvalitete emitiranja radija sa mp3 i sl. formata, to je točno! Nažalost.
Međutim, smatram da dobar tuner sa smećem od materijala nešto bolje zvuči lošeg tunera sa tim istim smećem.
To ti je kao i sad kod nas za evropsko prvenstvo. Ljudi nakupovali gomilu novih TV sa HD i sličnim đinđama a ovdje signal, iako je digitaliziran, i dalje se iz studija nacionalne (100%) i privatnih televizija (najčešće) emitira u kvaliteti od prije 30 god i formatu 4:3.
Na tim televizijama možeš jedino gledati HDTV sa DVD-a, kabelske i satelita.
A šta se tiči kvalitete emitiranja radija sa mp3 i sl. formata, to je točno! Nažalost.
Međutim, smatram da dobar tuner sa smećem od materijala nešto bolje zvuči lošeg tunera sa tim istim smećem.
- nike
- gxu
A jesi ti čuo šta sad izlazi iz studija na DVD-ima. To nema veze sa zvukom, sve je to snimljeno da zvuči BOOM BOOM.Stolle je napisao: Ali sve je to sad džaba, jer sve stanice sad emituju muziku sa compa i MP3. Je*o ih MP3 i onaj ko ga izmisli.
Katastrofa! Niti više kupujem CD-e niti više slušam muziku.
Imam 200-ak starih CD-ova koji još zvuče dobro a ostale bacam kroz prozor čim mi netko donese. Svi se čude koji mi je k....c ali, ja to ne mogu slušati. :gr:
Audiofilija po pristojnim cijenama je prošlost!
- Stolle
- Preminuo
Da, na žalost. Većina novih diskova je prenabudženo i zvuči baš kako si napisao. CD, ako več nije, uskoro će biti mrtav. Klinci slušaju to što slušaju, prodaje nema, osim kod malog broja audiofila i to je to.
Neke firme su već izbacile CD plejere iz auta. Ford u novim modelima na primer. MP3 USB i ostale kartice.
I to je apsurd moderne civilizacije. Od nečeg dobrog, koje doduše može da bude bolje, ideš na lošije.
Neke firme su već izbacile CD plejere iz auta. Ford u novim modelima na primer. MP3 USB i ostale kartice.
I to je apsurd moderne civilizacije. Od nečeg dobrog, koje doduše može da bude bolje, ideš na lošije.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
To sam i mislio da ce se i ovde dogoditi...klasicna prazna prica i navlakusa...nike je napisao:...Ljudi nakupovali gomilu novih TV sa HD i sličnim đinđama a ovdje signal, iako je digitaliziran, i dalje se iz studija nacionalne (100%) i privatnih televizija (najčešće) emitira u kvaliteti od prije 30 god i formatu 4:3.
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."
- nike
- gxu
- bogoslav
- gx
- Phone number: 0038268000267
Pare nisu problem, para nema