:lol:
only thinking 
...prisetim se iz cista mira anegdote ali ima mali uvod.
Obavimo jutarnji ritual, ono kafica, burek , meze, svasta nesto, i utom krene dogadjanje.
Uz ove spavace abonente, aterira dnevni fanzovac, pa jos jedan pa jos jedan, pa ono dvoriste od oko cetri ara , /dobro kola dosta sauzela/,ko veliki odmor u skoli.Jeeeee puno novih likova ne moz da se snadjes ko je ko.Janko ija se ispricasmo sat vremena , ja zaboravio da je janko, i on valda zaboravio da sam g49, ali mitingujemo , crtamo nesto po prasini....Samo cujes ...cin cin aj ziveli.
Osipa se drustvo ovih dnevnih, tu se obave neke aktivnosti u lokalu.I rucak u kafani obliznjoj 2min daleko/bice posebna prica,vristanje od smeha/
Sve aktivnosti pocinju u dubini nocne tmine, svima oci ko farovi, svi galame u glas, svi cute u"glas"ali nano sekundu , tece vreme ...03h.
PAZTE PRICU ako nije nek me nije.

Ima i svedoci, ali nije dotle doslo.
Anegdota.
Spontano kavga izbi u vreme kad joj vreme nije oko nekog modula i vezivanja ,/+/-300V di masa di naredba za opto kupler/ , oko 03 h zorom.Sve je bilo spontano, teras zeca isteras medveda, pa svane dok ga ne savladamo.
Nec okrete fanzo-v racunar, a imamo "vajereles int"
Trrrrrrrrrrrrrr pici , sta je smislio, trrrrrrrrrrrrr cuka ko na takmicenju, na skaip cuka.Ja smetam buljim, cuka po makedonski pola ne razbiram, mune me laktom leve ruke u desna moja rebra, e bezi da kucam, smetas mi, c'e kucam ko ti ako si dosadan.
I paz cuda navatao tom-a.Jeeeeeee tom mobilan.Evo ga ima veb kameru , naocale , ko vozac na DC3, smesi se.
E daj onu semu ovde se sporeckali oko ........
....evo sema za 10 sec. eeeeee to to , daj i modul sliku, je trculjak vec trci, stize.Pozdravimo ga, ja guram tanjir bar virtuelno da "bocne na cacak", ali mi nemamo veb kameru.
Razresi se dilema, u momentu.Ne mogu da verujem.
Upadnes u pricu i sa izvora pratis dogadjanje.Duvam za vrat fanzu pre ove price , aj prozovi "ff" na mobilni da vidim, znas sta je "ff" forum,..... pa poznat mi je

I on lisac da bi poverovao ode , izlista bas moju sliku, , a tamo oni vec svasta nesto okacili, vratili se.Petljao je po skrinu prstom ko da lista knjigu, i izlista.
Eeeee aj na ovaj veliki TFT, da vidim, fanzo trrrrrrrrrrrrr, evo me i tu

, ....komentar moj je bio mislim ....uuuuuuuuu al ti stos.
Naj sladja je voda ona voda , voda sa izvora.
PS
tom-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pozzzz