Evo kao što to već tradicija nalaže da se 08.01. započne tema o druženju tako i ja danas započinjem temu DRUŽENJE 2009 G. –VLAŠIĆ .
Kao što je to većini kolega poznato do sad su bila dva druženja, prvo Srbija-Zlatibor, drugo Makedonija-Ohrid i sad je došao red na Bosni I Hercegovinu !
Tako da ću se ja potruditi da to organizujem što je moguće bolje, a moram da priznam da imam malo bojazni da sve to ispadne super jer naš Kolega Rubin je to na Ohridu odradio vrhunski I tako pred mene stavio težak zadatak !

Naravno da je I na Zlatiboru to kolega Chellavy odradio odlično i podnio veliki teret takve oganizacije, samo bili smo praktički dva dana skupa što je za početak bilo dobro tek smo se upoznavali i bili malo da kažem zategnuti ali smo sad naučili

Izbor mjesta održavanja pao je na Vlašić jer je to planina čiji vrh dostiže nešto manje od 2000 metara koji ćemo takođe da posjetimo, jer u bosni vas možemo odvesti , gdje drugo nego na planinu !

U ovome poslu će mi pomoći naš kolega Nixson koji je blizu mene I poznaje i planinu i ljude na njoj odlično. A i kolegu Džafera ćemo malo angažovati oko nekih stvari.
Da nedužim više, datum ćemo da dogovorimo tokom ove teme a to treba da bude sam kraj 6 mjeseca ili početkom 7 mjeseca.
Zainteresovani mogu I trebaju odmah da se prijavljuju I da iznesu svoja mišljenja i predloge tako da do kraja drugog mjeseca imamo okvirno broj ljudi koji dolaze, a tokom teme ću iznjeti ostale pojedinosti.
Kolege koje su se prijavile za druženje Vlašić 2009 :
1. BD-electronic + supruga + 2 djece = 4
2. Fanzo + supruga + 1 dijete = 3
3. Chellawy + supruga + 2 djece = 4
4. Filka + supruga + 2 djece = 4
5. Nec + supruga = 2
6. Majstor Duja + djevojka = 2
7. Nedim_SuperColor + supruga =2
8. Stolle 1+0=1
9. Kibsa 1
10. Džafer 1