Zamrzivač gorenje 200l

Forum za frižidere i zamrzivače.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
jane
_
_

Zamrzivač gorenje 200l

Post napisao jane » 14 Jul 2014, 23:05

zamrznuvac gorenje od 200l kapilara je zacepjena.promenio sam kapiluru ali nemam istu kao fabricku 0.6 mm .kapilaru koju imam je0.8 mm ali neznam koju duzinu da ubacim u zamrznuvac.zamrznuvac ima kompresor danfoss nl6f na freonu r134a. molio bih za pomoc unapred hvala.

bimba1958
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: Mića
Specialty: whitegoods

Re: zamrznuvac gorenje 200l

Post napisao bimba1958 » 17 Jul 2014, 08:49

vidim da niko ne pocinje sa odgovorom,pa ajde da ja budem najpametniji,mada na forumu postoje mnogo strucniji i pametniji od mene.Naime vrlo je nezahvalno diskutovati o ovom,sam uredjaj je napravljen da radi sa tom kapilarom,ti sada zelis da eksperimentises.Neznam sta dati kazem ,iz nekog iskustva???probaj sa duzinom od 3.2 do npr3,7m.Ali pitanje je dali treba puniti sa istom kolicinom gasa iz razloga da ne dodje do tecnog udara u kompresoru,treba meriti temperature i pritiske i na usisu i na potisu, i pitanje je koliko ce to biti dobro???u ostalom probaj!
Teorija bez eksperimenta ne vodi nicemu.

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE

Re: zamrznuvac gorenje 200l

Post napisao nike » 17 Jul 2014, 08:51

Kod: Označi sve

http://www.calculatorpro.com/calculator/refrigerant-capillary-tube-resizer-calculator/
Ilitiga pomnoži dužinu originalne sa 3,6.
Ako je dobivena dužina veća od 5m onda ne valja.Treba manji promjer.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

jane
_
_

Re: zamrznuvac gorenje 200l Reseno.

Post napisao jane » 18 Jul 2014, 20:54

hvala kolega ubacio sam kapilaru duzine 3.5m zamrznivac radi dobro.

bimba1958
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: Mića

Re: Zamrzivač gorenje 200l

Post napisao bimba1958 » 19 Jul 2014, 19:52

nisi napisao nista vise:koji su pritisci i termperature i koji je promer kapilare kolicina gasa........ :pivopije:
Teorija bez eksperimenta ne vodi nicemu.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI”