Weg Dvix2500 nema sliku
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Weg Dvix2500 nema sliku
Minijaturni Dvx plejer sa stereo izlazom,cita cd i dvd.Zvuk postoji ali slika se javi posle 10-15 minuta.Ima ga oko 30 minuta pa se ponovo izgubi.Nema ni test sliku,ni meni.Zamenio sam elektrolite u napajanju i neke na stampanoj ploci.Presao duvaljkom dva puta,preko ploce.Ispratio video signal,preko elektrolita (zamenjen) do tranzistora 2TY.Stampana ploca se nalazi ispod mehanike i nedostupna je u toku rada uredjaja.
Re: Weg Dvix2500 nema sliku
jesili proverio da slucajno sam ne menja video izlaze..spojen ti je na s video mozda sam prebaci na rgb ili opticki izlaz, probaj spoit cinc na konektor gde imas rgb pa kad nestane slika na s/video onda prebaci na rgb spois samo na jednu boju recimo G jest da ces imat crno belu reprodukciju ali ces znat jel problem u video swiceru ili signal iz procesora nestaje.
doktor za svaku bol je rock and roll
probaj zamjenom eproma
Ima samo video izlaz preko cinch. Problem sam resio generalno,tako sto sam musteriji nasao nov mini player za 2700 Din. WEG mi je ostao,pa ga koristim za slusenje muzike. Sada cekam da mi dodje isti takav,pa od dva da napravim jedan. Hvala na savetima.
nije lose resenje
ustvari je i nesplatno se zezat puno na tako jeftinom uredaju kojeg mozda nakon izgubljenog vremena neces napravit ili ako uspes nemozes naplatiti trud koji je skuplji od citavog dvd-a.pozz 
doktor za svaku bol je rock and roll
-
gagisd
- _

- Warranty service: samsung vivax fox vox
- Contact person: dragan
- Specialty: tv-multimedia
svaki dvd u meniju ima izbor video izlaza,skart-video out....benzoli je napisao:Ima samo video izlaz preko cinch. Problem sam resio generalno,tako sto sam musteriji nasao nov mini player za 2700 Din. WEG mi je ostao,pa ga koristim za slusenje muzike. Sada cekam da mi dodje isti takav,pa od dva da napravim jedan. Hvala na savetima.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 5 Odgovori
- 4086 Pregledano
-
Zadnji post napisao mikintosh
03 Mar 2012, 21:20
-
- 5 Odgovori
- 1750 Pregledano
-
Zadnji post napisao BD-electronic
29 Nov 2007, 11:56
-
- 9 Odgovori
- 1694 Pregledano
-
Zadnji post napisao cacko85
20 Avg 2009, 13:47
-
-
QUADRO dvd844 divx nema sliku (RESENO)
napisao enis.tz » 20 Nov 2009, 16:30 » u Servisiranje DVD VCR - 13 Odgovori
- 2572 Pregledano
-
Zadnji post napisao cicirip
05 Mar 2010, 22:08
-
-
-
DVD Quadro DVD707PS nema sliku i ton-INFO(REŠENO)
napisao Borce Vasilev » 16 Jul 2011, 13:36 » u Servisiranje DVD VCR - 4 Odgovori
- 4515 Pregledano
-
Zadnji post napisao Borce Vasilev
07 Avg 2011, 13:18
-