lg inverter trial FM19 AH(A3UW186FAO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
lg inverter trial FM19 AH(A3UW186FAO)
kolege serviseri imam jedan problem sa lg klimom FM19 AH(A3UW186FAO) na kaoju su priključene dvije unutarnje jedinice MS09AH(AMNH09GD4LO)i sad te unutarnje jedinice pokazuju grešku preko led lampica i to power jedanput god sleep dva puta blica a najveća kvaka je u tome što imaju dva takva kompleta i oba pokazuju istu a kao prvo dali je to kod greške 12 ili 21 jer sam u jednoj knjizi našao da je 21 a po mojoj logici treba da je 12. Jutros sam ih resetirao;isključio sa napona i nakon 10 min upalio i ostale su raditi ali će se to ponoviti pa me zanima jel ima netko service za ovaj uređaj i šta bi moglo bit jer nisam baš dobar sa lg klimom.
Re: lg inverter trial FM19 AH(A3UW186FAO)
pa zar niko ništa na ovo pitanje neodgovara, danas su me zvali a bio sam zaboravio na njih
- milan
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Napisi koliko puta blinka crvena a koliko zelena led?
Tacan model je A3UW186FA0, nula na kraju
Tacan model je A3UW186FA0, nula na kraju
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
To je kod 21! Power je druga znamenka a happy cool je prva znamenka koda.
To znači da kompresor u nekom trenutku povuče veću struju nego je dopušteno.
Izmjeri otpor između pojedinih namotaja kompresora (od 0,25 do 5 ohm). Izmjeri i megaohmetrom (mjerač izolacije) izolaciju ,tj otpor između namotaja i kučišta kompresora. Treba biti veći od 2 megaohma na 500V . Ne mjeri izolaciju ako je kompresor u vakuumu.
Ako je kompresor u redu, onda može biti loš napon ili je neispravan modul invertera.
To znači da kompresor u nekom trenutku povuče veću struju nego je dopušteno.
Izmjeri otpor između pojedinih namotaja kompresora (od 0,25 do 5 ohm). Izmjeri i megaohmetrom (mjerač izolacije) izolaciju ,tj otpor između namotaja i kučišta kompresora. Treba biti veći od 2 megaohma na 500V . Ne mjeri izolaciju ako je kompresor u vakuumu.
Ako je kompresor u redu, onda može biti loš napon ili je neispravan modul invertera.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
ma klime su nove a i ja sumnjam na struju jer na obadvije se isto javlja a nisu na istoj fazi kad ih skinem sa napona prorade i rade par dana i opet ista pjesma power jedan put good slep dva puta.
nikad više lg u moje ruke!!!!
nikad više lg u moje ruke!!!!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 3 Odgovori
- 1655 Pregledano
-
Zadnji post napisao hagula