2013 NOVALJA
- BD-electronic
- gx
- Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
- Contact person: Dejan
- Phone number: 0038730793402
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: DRUŽENJE 2013 !!!
Uh meni lično sad neodgovara 1. maj može li bilo koji drugi datum, lokacija nebitna.
Jes da sam ja spomenuo prvi maj ali najavili su mi se gosti iz njemačke tako da mi nepaše prvi maj.
Jes da sam ja spomenuo prvi maj ali najavili su mi se gosti iz njemačke tako da mi nepaše prvi maj.
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
Možemo napraviti i dva druženja. (Prijavljujem se za oba).
Jedno za prvi maj, 2-3 dana ili pet, nije bitno. a drugo za jun. ili već neka treća varijanta.
Stojke, ajde proveri cene, pa ih napiši ovde. I daj par slika i malo detalja.
Ono što je bitno da znaš kada tražiš smeštaj za druženje jeste da nam treba jedna zajednička prostorija gde možemo svi sesti za sto. Može i više stolova, ali u jednoj prostoriji.
Sobe dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, ali nikako 10-to krevetne kao u vojsci. Svaka soba svoje kupatilo ili u najgrem slučaju dve sobe jedno kupatilo, nikako 5 soba na jedno kupatilo.
Volimo o svom trošku da zajednički napravimo roštilj ili bilo šta slično, ali i ne mora da bude.
Neke ekstra hotele izbegavaj, osim ako je cena povoljna, jer ako to bude neka velika cena smeštaja polovina će ih odustati.
Broj osoba koji bude na druženju varira od 15-25, to su kolege + familija. Na ovaj broj se obavezno doda i nekoliko kolega koji su negde bliže ili dalje pa navrate na jedan dan ili dva i to bude češće bez prenoćišta varijanta. Uglavnom pretežno nam je potrebno 9-10 soba/apartmana + 1-2 da bude u rezervi. Ako nema taj broj soba ispod jednog krova, onda da bude bar u komšiluku ostatak.
Ono što je do sada bilo a to je da kolega u jednom danu, na gomili (za slikanje) pretežno bude 10.
Eto, na osnovu ovih informacija možeš da potražiš smeštaj i da se raspitaš za cene. Obavezno pitaš i cenu za decu. i obavezno naglasiš da ne spavamo do kasno uveče.
Nemoj ništa da zaboraviš od ovoga i biće ok. I naravno nezaobilazno je da moraš da se cenkaš, jer sigurno nećeš odmah dobiti najbolju ponudu.
Baki, ti se raspitaj za cenu na moru od oko 09.juna pa do oko 19-20.juna. Kolike su cene i sve ostalo, ti znaš ..
Ne zaboravite da je oko prvog maja uskrs i šta ti ja znam , pa da ne bude posle da neko nije znao.
Svi koji čitaju ovo , iako nisu u expert grupama, a vole da popravljaju bilo kakve krševe što rade na struju ili bilo koju drugu energiju, mogu da se prijave i naravno da su dobrodošli. Što nas je više, tim će fešta biti bolja ..
Jedno za prvi maj, 2-3 dana ili pet, nije bitno. a drugo za jun. ili već neka treća varijanta.
Stojke, ajde proveri cene, pa ih napiši ovde. I daj par slika i malo detalja.
Ono što je bitno da znaš kada tražiš smeštaj za druženje jeste da nam treba jedna zajednička prostorija gde možemo svi sesti za sto. Može i više stolova, ali u jednoj prostoriji.
Sobe dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, ali nikako 10-to krevetne kao u vojsci. Svaka soba svoje kupatilo ili u najgrem slučaju dve sobe jedno kupatilo, nikako 5 soba na jedno kupatilo.
Volimo o svom trošku da zajednički napravimo roštilj ili bilo šta slično, ali i ne mora da bude.
Neke ekstra hotele izbegavaj, osim ako je cena povoljna, jer ako to bude neka velika cena smeštaja polovina će ih odustati.
Broj osoba koji bude na druženju varira od 15-25, to su kolege + familija. Na ovaj broj se obavezno doda i nekoliko kolega koji su negde bliže ili dalje pa navrate na jedan dan ili dva i to bude češće bez prenoćišta varijanta. Uglavnom pretežno nam je potrebno 9-10 soba/apartmana + 1-2 da bude u rezervi. Ako nema taj broj soba ispod jednog krova, onda da bude bar u komšiluku ostatak.
Ono što je do sada bilo a to je da kolega u jednom danu, na gomili (za slikanje) pretežno bude 10.
Eto, na osnovu ovih informacija možeš da potražiš smeštaj i da se raspitaš za cene. Obavezno pitaš i cenu za decu. i obavezno naglasiš da ne spavamo do kasno uveče.
Nemoj ništa da zaboraviš od ovoga i biće ok. I naravno nezaobilazno je da moraš da se cenkaš, jer sigurno nećeš odmah dobiti najbolju ponudu.
Baki, ti se raspitaj za cenu na moru od oko 09.juna pa do oko 19-20.juna. Kolike su cene i sve ostalo, ti znaš ..
Ne zaboravite da je oko prvog maja uskrs i šta ti ja znam , pa da ne bude posle da neko nije znao.
Svi koji čitaju ovo , iako nisu u expert grupama, a vole da popravljaju bilo kakve krševe što rade na struju ili bilo koju drugu energiju, mogu da se prijave i naravno da su dobrodošli. Što nas je više, tim će fešta biti bolja ..
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
Ja cu u narednih par dana nadam se da odem uslikam i informisem se o cenama. Mesta za smestaj ima kao sto sam naveo u Kolibi Grza(donji dom) i Planinarskom domu (gornji dom). Ostalo su vikendice i koliko ja znam nema iznajmljivanje smestaja.
Za cene cu morati da proverim i potvrdim. Na sajtu Kolibe stoji cenovnik iz 2010 godine tako da moram da se informisem licno da li ima nekih izmena.
http://www.koliba-grza.co.rs/cenovnik/
Meni i cene hrane http://www.koliba-grza.co.rs/menu/menu2012.html
Cena prenocista u planinarskom domu je 500din. Samo sto bi tamo morala da se sprema hrana ili odlazi na rucak na donji dom koji je udaljen 4-5km. Cuo sam da postoji i varijanta da se uplati neka manja cifra i svaki dan da donose hranu gore.
Sto se cena tice ne drzite me za rec dok ne odem da proverim i raspitam se o svemu precizno.
Trudicu se da sto mogu detaljnije objasnim i da se raspitam o svemu sto vas zanima kako bi bili informisani na vreme. Jedna vazna stvar koju moram da napomenem a to je da je 1.maja tamo poprilicna guzva. Svi dolaze na vikendice, satori su na dosta mesta i ima puno ljudi. Internet na donjem domu (Koliba) ima i signal za mobilni ali na gornjem domu nema.
Sto se tice sedenja za isti sto i istoj prostoriji to nije problem u bilo kom objektu. Ostajanje do kazno uvece takodje nije problem.
Ako neko ima da doda nesto pored ovog sto je Fazno napisao neka kaze slobodno da bih se raspitao.
Za cene cu morati da proverim i potvrdim. Na sajtu Kolibe stoji cenovnik iz 2010 godine tako da moram da se informisem licno da li ima nekih izmena.
http://www.koliba-grza.co.rs/cenovnik/
Meni i cene hrane http://www.koliba-grza.co.rs/menu/menu2012.html
Cena prenocista u planinarskom domu je 500din. Samo sto bi tamo morala da se sprema hrana ili odlazi na rucak na donji dom koji je udaljen 4-5km. Cuo sam da postoji i varijanta da se uplati neka manja cifra i svaki dan da donose hranu gore.
Sto se cena tice ne drzite me za rec dok ne odem da proverim i raspitam se o svemu precizno.
Trudicu se da sto mogu detaljnije objasnim i da se raspitam o svemu sto vas zanima kako bi bili informisani na vreme. Jedna vazna stvar koju moram da napomenem a to je da je 1.maja tamo poprilicna guzva. Svi dolaze na vikendice, satori su na dosta mesta i ima puno ljudi. Internet na donjem domu (Koliba) ima i signal za mobilni ali na gornjem domu nema.
Sto se tice sedenja za isti sto i istoj prostoriji to nije problem u bilo kom objektu. Ostajanje do kazno uvece takodje nije problem.
Ako neko ima da doda nesto pored ovog sto je Fazno napisao neka kaze slobodno da bih se raspitao.
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
- BD-electronic
- gx
- Kontakt:
To sam i predpostavio a i svi mi uglavnom za 1 maj negdje slavimo pa smo i zauzeti. Može li bilo koji drugi datum, recimo spojimo 2-3 radna dana s vikendom i to je to.stojkePN je napisao: Jedna vazna stvar koju moram da napomenem a to je da je 1.maja tamo poprilicna guzva. Svi dolaze na vikendice, satori su na dosta mesta i ima puno ljudi.
- BD-electronic
- gx
- Kontakt:
Mislim da bi sve do 15. pa i 20. juna mogli dobiti standardnu našu cjenu od 10€ po osobi.fanzo je napisao: Baki, ti se raspitaj za cenu na moru od oko 09.juna pa do oko 19-20.juna. Kolike su cene i sve ostalo, ti znaš ..
- generacija 49
- Preminuo
fanzo je napisao:Možemo napraviti i dva druženja. (Prijavljujem se za oba).
ali nikako 10-to krevetne kao u vojsci.

P.S.

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
Služio crnogorsku vojsku .. bez centralnog grejanja, ali i nije ni trebalo jer nas bilo 50-tak u sobi.
Može 3,4,5 maj ? vikend
Može 3,4,5 maj ? vikend
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
-
- gx
Ni meni baš ne odgovara od 1-7 maja,već sam sa društvom zakazao radnu akciju na vikendici.Prošle godine kum i ja kupili plac i za 1. maj izlili temelj
bilo nas oko 40 sa ženama i decom a ove planiramo zidanje- u verovatno istom sastavu
lokacija Stara Tisa-Biserno ostrvo kod Bačkog Gradišta .
I meni lično odgovara jun...nebitno gde i koliko dugo ali kako god se ostali dogovore

I meni lično odgovara jun...nebitno gde i koliko dugo ali kako god se ostali dogovore

- filka
- gx
- Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
- Specialty: tv
Ako bude dva druzenja i ja se prijavljujem za oba.Ovo ako bude oko 1-vog maja bi dosao samo sa suprugom -2-je za tri dana ili cetiri.A za more ili u BIH cu sa familijom 4-ro za 5 dana ili 7 kako cemo se vec dogovoriti....
-će izginemo ki Mančester
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
@savosi , ostrvo je pravi raj ,
bio sam tamo par puta

bio sam tamo par puta

- Stolle
- Preminuo
U Rijeci nas je bilo 65. Ujutru smo mogli slobodno da koristimo gas maske. Kakav je to smrad bio... Mogao je na kocke da se seče.fanzo je napisao:Služio crnogorsku vojsku .. bez centralnog grejanja, ali i nije ni trebalo jer nas bilo 50-tak u sobi.
Može 3,4,5 maj ? vikend

- Prilog
-
- 1.jpg (8.73 KiB) Pregledano 5532 puta.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
Kakve sve traume vi imate iz vojske

-
- gx
Pa nije loše,ali najbitnije je društvo,ako te put ponovo nanese nalazimo se 200 m pre mosta sa leve strane 10 m od asfaltnog puta,ako nekoga ima slobodno svrati,ovo važi za sve kolege sa forumadejan-dexi je napisao:@savosi , ostrvo je pravi raj ,![]()
![]()
![]()
bio sam tamo par puta

Odosmo u off...
- generacija 49
- Preminuo
Ja sluzio BiH vojsku u Tizli na aerodromu, a prethodno pola godine u centru Sombra.fanzo je napisao:Služio crnogorsku vojsku .. bez centralnog grejanja, ali i nije ni trebalo jer nas bilo 50-tak u sobi.
Može 3,4,5 maj ? vikend

U BiH.
Kaze Komandir, ko hoce da lozi vatru u centru veze od vezista oslobodjen fiskulture.
Jeeeee di me nadje.Jacu.
I odem u 06h.
Ucionica.... seme po zidovima ....ucila iz prvobitne zajednice.
Nacepam ja drva za potpalu, stavim u pec , ali da bude brze natocim dizel u kutiju od sardina , stavim u pec.Ali sibica ovlazila nece.Kada posle 5min jedna 'oce.Je veselja.
Bacim sibicu i BOOOOOOM.Cela ucionica u garezu i deset cunkova na sve strane a jedanasti mi na glavi.Vadim trnje po rukama.
Auuuuuuuuuuuuuuuu al sam na**bo.
P.S.
Posle par desetina dana , kaze mi oficircic:Bilo 30 kanti nafte ti nadje jedinu a benzin.Eeeeeeeee to nije fino tako bi ti i na frontu, mars.

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- generacija 49
- Preminuo
:lol: stojkePN
Di ga nadje.
Posto si Ti organizator, iz prilozenih prica mislim da ces biti na nivou dogadjaja.
Neces organizovati da nas ima 60 u sobi, neces dozvoliti da smrad secemo na kocke, neces dozvoliti bracne krevete pa bruka , zbog rem faze i slatkih snova, neces dozvoliti da jedemo jednu konzervu govedine tri dana.....
Digresija.
Vojska je bila cudo, to bio sudar dve IQ.Ko je imao manji IQ bio veci cin.I eto ti belaja.Ja sam moj IQ racionalno potrosio na ribanje, sa razumevanjem.
Ali opet bi ja to ponovo kada bi moglo, ali nikada vise nece moci.

Di ga nadje.

Posto si Ti organizator, iz prilozenih prica mislim da ces biti na nivou dogadjaja.
Neces organizovati da nas ima 60 u sobi, neces dozvoliti da smrad secemo na kocke, neces dozvoliti bracne krevete pa bruka , zbog rem faze i slatkih snova, neces dozvoliti da jedemo jednu konzervu govedine tri dana.....

Digresija.
Vojska je bila cudo, to bio sudar dve IQ.Ko je imao manji IQ bio veci cin.I eto ti belaja.Ja sam moj IQ racionalno potrosio na ribanje, sa razumevanjem.
Ali opet bi ja to ponovo kada bi moglo, ali nikada vise nece moci.

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
G49 nadam se da neces raspaljivati rostilj na druzenju

- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
i sta bi,m? :)
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
Ja sam trebao da odem, slikam i raspitam se o cenama i uslovima. Ali trenutno ovih dana imam neke probleme tako da sam odlazak silom prilika morao da odlozim za jos koji dan. 

- chellawy
- gx
- Contact person: SIX
- Specialty: tv
Dobro stojke ima dana
A ostali predlozi ? Mišljenja ?
A ostali predlozi ? Mišljenja ?
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta