Druga stvar, u čačkanjima sam negde nešto odštiklirao, i u otvorenom folderu su mi tri prozorčeta krstić, restore i minimize na levoj, umesto na desnoj strani? Kako da vratim na desnu stranu?
Win7 podešavanja -Rešeno kroz postove
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
- JaroslavBires
- ___

- Specialty: whitegoods
Win7 podešavanja -Rešeno kroz postove
Pri svakom pokretanju računara mi se pojavi prozor Getting started, koji zatvaram na krstić prozora, može li se, i gde odštiklirati da se ovaj prozor ne pojavljuje, sve sam već pregledao i ne nalazim
Druga stvar, u čačkanjima sam negde nešto odštiklirao, i u otvorenom folderu su mi tri prozorčeta krstić, restore i minimize na levoj, umesto na desnoj strani? Kako da vratim na desnu stranu?
Zadnja izmena: JaroslavBires, dana 25 Mar 2013, 13:49, ukupno menjano 1 put.
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 
- alexa_pg
- Site Admin

- Specialty: tv-multimedia
Re: Win7 podešavanja
Jesi li mozda instalirao aplikaciju LeftSider?tri prozorčeta krstić, restore i minimize na levoj, umesto na desnoj strani? Kako da vratim na desnu stranu?
Ako jesi, da bi vratio sve kako je bilo, treba da prozor zatvoris iz System tray-a a ne na "X"
Da bi ovo iskljucio potrebno je u comandnoj liniji (Run) upisati msconfigprozor Getting started
Kad se otvori novi prozor pod startup ces pronaci liniju "rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter"
Potrebno je da maknes strik (kvacicu) i da resetujes racunar.
Nakon reseta pojavice se standardno prozor od MSconfig gdje treba staviti strik da se slazes sa promjenama.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- JaroslavBires
- ___

- Specialty: whitegoods
Alexa, imaš veeeliko
,
Imam nekoliko leftsajdera, koji su po defoltu instalirani sa sistemom, mogu li ja to sve odštiklirati, jer ne znam koji čemu služi? Pozzz
Imam nekoliko leftsajdera, koji su po defoltu instalirani sa sistemom, mogu li ja to sve odštiklirati, jer ne znam koji čemu služi? Pozzz
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 
- alexa_pg
- Site Admin

- Specialty: tv-multimedia
Slobodno ih makni, neces nista pokvariti time vec ce se samo Windows vratiti na default postavke.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Win7 sam premešta ikonice na desku
napisao fanzo » 07 Sep 2012, 17:54 » u Windows - softverski problemi - 5 Odgovori
- 1441 Pregledano
-
Zadnji post napisao fanzo
12 Mar 2013, 01:01
-
-
-
Tastatura pravi lag i kuca karaktere unatraške [Win7]
napisao fanzo » 19 Sep 2013, 21:45 » u Windows - softverski problemi - 15 Odgovori
- 2395 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle
21 Sep 2013, 14:59
-
-
-
Dual boot XP i Win7 64 na SSD-u
napisao kosmajac » 24 Sep 2015, 23:08 » u Windows - softverski problemi - 8 Odgovori
- 3755 Pregledano
-
Zadnji post napisao birocip
28 Sep 2015, 14:12
-