Ma, i kod nas dolaze klinci na praksu, i mogu dosta toga da nauče, doduše ne o klimama, nego o rashladi uopšte, i to industrijskoj, no nemaju blage veze i totalno su nezainteresovani.
A o predznanju iz škole da i ne govorim---sedi, jedan! I takvi će jednog dana da mi daju predlog za grejenje ili hlađenje!
ČAST IZUZECIMA! Kako učenicima, tako i majstorima!
Ispitivanje sondi na klima uredjaju
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
Re: Ispitivanje sondi na klima uredjaju
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

Kod mene su dolazili razni ali bas retko da je nekoga zanimalo ista vise osim kako da izadju ranije. Sto je najgore od svega nisu nista bolji ni kada se zaposle, ne zanima ih nista a ako im kazes nesto da urade kao da si im opalio samar.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Kako smo sijali, tako žanjemo.
Moderni odgoj im pruža sve na pladnju, sve im je servirano. Nemaju interesa za ničim.
Moj susjed, stariji od mene 10-ak godina je uvijek nešto rastavljao/sastavljao po garaži. Uvijek mi je davao da nešto sam rastavim popravim i sl. Ja sam u njega, kao klinac od 6-7 godina pa nadalje, visio po cijeli dan. Ja sam se tada zarazio i nisam se još izljećio.
Moderni odgoj im pruža sve na pladnju, sve im je servirano. Nemaju interesa za ničim.
Moj susjed, stariji od mene 10-ak godina je uvijek nešto rastavljao/sastavljao po garaži. Uvijek mi je davao da nešto sam rastavim popravim i sl. Ja sam u njega, kao klinac od 6-7 godina pa nadalje, visio po cijeli dan. Ja sam se tada zarazio i nisam se još izljećio.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 1 Odgovori
- 1402 Pregledano
-
Zadnji post napisao katicbranko
05 Nov 2007, 08:28