KONCAR PR053T problem sa ves masinom (RESENO)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
KONCAR PR053T problem sa ves masinom (RESENO)
imam problem sa ovom ves masinom normalno radi kad je prazna ali kad se stavi ves primi vodu okrene dva tri puta i izbaci sklopka . Probao sam motor ispravan je jer sam stavljao od iste masine koja je ispravna grejac je dobar , NTC ispravan presostat ispravan , bravica ispravna, a ona i dalje na prazno radi prerfekt ali kad se stavi ves izbaca odma pomagajte . Hvala unapred
Zadnja izmena: Fiesta, dana 16 Apr 2011, 21:21, ukupno menjano 3 puta.
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: problem sa ves masinom koncar pr05 3t
Jesi probao sklopku
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
jesam kod musterije mi je pucalo na ploci vod za motor to sam preemio isti simptomi se javljaju ali samo kad je masina natovarena vesom kad nema vesa u njoj normalno odradi celo pranje.
-
- Preminuo
- Contact person: Damir
- Specialty: whitegoods
Kada je puna vesa kazan je tezi pa ide nize, verovatno ti neka od zica tada dodiruje masu pa izbacuje sklopka, proveri snop zica kada je masina puna, mozes tada skinuti i remen pa videti dali ce biti problema-tada motor nije opterecen.
Zadnja izmena: Honorarac, dana 15 Apr 2011, 20:40, ukupno menjano 1 put.
i to sam proverio nema nigde da dodirne .
-
- Preminuo
- Contact person: Damir
Dali je sa drugim motorom radila opterecena normalno?Fiesta je napisao: Probao sam motor ispravan je jer sam stavljao od iste masine koja je ispravna
nije radila ni sa drugim motorm normalno sve potpuno isto , znaci kad je prazna normalno ZAVRSI PRANJE cim stavim ves nece !
-
- bela tehnika
Re: KONCAR PR053T problem sa ves masinom slike
Pogledaj RSO filter,zameni ga drugim ili premosti za probu,proveri grejac,proveri i ozicenje.A jesi probao da ovaj modul stavis na tu drugu masinu?Ovde nesto probija prema masi probaj ovo gore navedeno.
Re: KONCAR PR053T problem sa ves masinom slike
Resio : Kvar je bio na samoj elektronici ostao je garez izmedju vodova na konektoru za motor izcistio acetonom i prelemio sumnjive lemove sad masina radi normalno . hvala svima
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 21 Odgovori
- 6498 Pregledano
-
Zadnji post napisao jaro
21 Feb 2023, 07:30
-
-
Ves masina Koncar mc800 pere i susi,koji lageRESENOri
napisao Hazbo » 23 Avg 2011, 13:11 » u VEŠ MAŠINE - 2 Odgovori
- 899 Pregledano
-
Zadnji post napisao Hazbo
03 Sep 2011, 22:36
-
-
- 3 Odgovori
- 1893 Pregledano
-
Zadnji post napisao tpd22
11 Apr 2023, 10:47
-
- 6 Odgovori
- 2349 Pregledano
-
Zadnji post napisao Honorarac
21 Nov 2010, 14:54
-
- 6 Odgovori
- 2523 Pregledano
-
Zadnji post napisao miva
06 Mar 2013, 20:25
-
- 6 Odgovori
- 2273 Pregledano
-
Zadnji post napisao Ivek
29 Feb 2012, 13:40
-
-
KONČAR PR10-4C (PR104C) Ležajevi i semering bubnja(RJEŠENO)
napisao orion52 » 21 Dec 2013, 16:31 » u VEŠ MAŠINE - 3 Odgovori
- 2014 Pregledano
-
Zadnji post napisao Stolle
30 Dec 2013, 15:03
-
-
- 2 Odgovori
- 1358 Pregledano
-
Zadnji post napisao adoni
20 Feb 2014, 18:38