epruveta za menzuru
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
epruveta za menzuru
Imam dve menzure sa skrsenim epruvetama.Sta da radim,da li mogu negde da se naruce.
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: epruveta za menzuru
E još da si napisao i koje su tačno menzure ili dimenzije stakala bilo bi lakše.
E kolega,isti problem i mene muci Wigamova menzura 2 kg.kako puce nemam pojma
Nisam se toliko ni trudio da je trazim posto koristim vagu,al nebi bilo lose ako moze da se pronanje epruveta,da nekupujem celu menzuru. 

- goranfri
- bela tehnika
Imaš li dimenzije stakla ?
Evo sad izmeri,staklo menzure je 41 cm.goranfri je napisao:Imaš li dimenzije stakla ?
- frigo
- bela tehnika
- Warranty service: Carrier...
- Contact person: Dragan Antic
- Phone number: 0038670501511
- Specialty: whitegoods
- Kontakt:
41cm duzina a koji je fi tj spoljni precnik staklene cevi i to je bitno posto nisu ista od proizvodjaca do proizvodjaca se razlikuje...
Prijatelj je najveće bogatstvo u životu.
kod mene je staklo dobro,pukla je unutrasnja epruveta,kako je vec zovete....frigo je napisao:41cm duzina a koji je fi tj spoljni precnik staklene cevi i to je bitno posto nisu ista od proizvodjaca do proizvodjaca se razlikuje...
- goranfri
- bela tehnika
Pa ta epruveta je staklena i na njoj gledaš koliko je freona u menzuri. Znači vidno staklo.
A ono drugo okolo je plastično i tu su izbaždarene skale.
A vama obojici treba znači staklena epruveta tj. vidno staklo količine gasa u menzuri ?
I treba da izmerite i dužinu i prečnik .
A ono drugo okolo je plastično i tu su izbaždarene skale.
A vama obojici treba znači staklena epruveta tj. vidno staklo količine gasa u menzuri ?
I treba da izmerite i dužinu i prečnik .
da bas to vidno staklo koje pokazuje kolicinu gasa u menzuri.Lako cu ja to izmeriti,nego, cisto me zanima dal moze to posebvno da se kupi i gde? mozes mi javiti i na pp. 

- frigoservisbata
- bela tehnika
Imas u Master frigu nesto,pre mesec dana sam bio i video..:)
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
hvala kolegafrigoservisbata je napisao:Imas u Master frigu nesto,pre mesec dana sam bio i video..:)