2014 JAHORINA DRUZENJE

Podforum teme o seminarima i druženjima kolega servisera
nec
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038978425778
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Re: DRUZENJE 2014

Post napisao nec » 21 svi 2014, 15:27

Znam da nije "pravo vreme" (znamo sta se desilo na teritoriji Srbije i BiH), pa bih zamolio kolege KOJI SU SE PRIJAVILI ZA DRUZENJE da se izjasne kakva je situacija oko druzenja.
Cuo sam se sa Bakijem (skypom) i svi znamo da "tamo gde treba da idemo" ne cvetaju ruze, vec se ljudi bore za goli opstanak. Redno je da se svi izjasnimo sta kanimo, (dok je jos vreme), za posle da nebude "kasno". Znamo da svugde (gde je uhvatila ta stihija) nece se "srediti" u dogledno vreme, pa napisite svoje misljenje.
Hteo bih da cujem jos i misljenje od Dzafera, jer je on tamo "najblize". Isto ukoliko neko od kolega ima neki INFO (a je vezan uz temu), slobodno neka napise
HVALA
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja

vlatkocopa
gx
gx
Contact person: Vlado
Phone number: 0038931420808
Specialty: tv

Post napisao vlatkocopa » 21 svi 2014, 16:16

Ajmo ponovo u Dojran,mozda i Ohrid....samo glasno razmisljam :pivopije:
Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))

dzafer
gx
gx

Post napisao dzafer » 21 svi 2014, 19:02

Halid je jos davno upozorio na ovo stanje,ali malo ko mu je povjerovo.
http://www.youtube.com/watch?v=-8MwSGP124E
:shock:
Ovdje ja nas prvo poplavilo mogu reci bilo je stete ali dosta dosta manje kako su stradala ostala mjesta sto se moglo vidjeti koje pratio ova desavanja . Ovdje je stradao jedan dio Ilidze ali nije prvi put na ovim slikama sto se vidi tu se cesto izlijevala voda cim su malo obilnije kise. Kod mene je sve uredu nije bilo nikakvog izlijevanja Sreca imali smo nacalnika (nek mu je vjecit rahmet mlad preminuo)pa je komplet sanirano korto ove jedne male male moze se reci potoka ,ali kad su obilne padavine opasne rijeke
Trenutno stanje u Sarajevu kao i na jahorini isto kao i prije ove nepogode. Mjesta niz rijeku Bosnu nisu ni malo dobro prosla ovdje bez nekih velikih gubitaka
Sta god odlucite na vama je lijepo bi bilo da se sastanemo da se tradicija ne zaboravi druzenje uz jelo i :pivopije: nikom nemoze skoditi
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.

nec
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post napisao nec » 21 svi 2014, 19:21

Samo da pojasnim, nije predlog da se druzenje prekine, vec ukoliko nema uslova da se odrzi na Jahorini, odabere drugo mesto (znacu ukoliko situacija krene na gore, a nezna se kako ce ici, jer zna se da "tesko" tek pretstoji) da se dogovorimo za "neku drugu opciju". Ipak mi za sve sto se deshava saznajemo preko glasila, dok na terenu je sasvim drugacije.
Ukoliko je sve OK, ostaje ovo sto je dovoreno.

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 22 svi 2014, 02:13

Predvidjaju, ako ne lazu da ce u junu biti spic crecnih zaraza. :roll: :oklagija
Only thinking... :roll: Paz' te priču...poezija. :deda:

BD-electronic
gx
gx
Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
Contact person: Dejan
Phone number: 0038730793402
Kontakt:

Post napisao BD-electronic » 26 svi 2014, 17:01

Ovde je situacija problematična na područijima koja su pogođena poplavama a na nepoplavljenom području se život odvija normalno na jahorini konkretno nije bilo problema ajde nek se svi izjasne o necovom textu da vidimo jel se šta promjenilo, ja sam ovih dana zauzet pa slabo pratim forum na putu sam stalno tamo-vamo pa nestižem da sve ispratim, ajde neka se znači svi izjasne ima li kakvih promjena???

fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575

Post napisao fanzo » 27 svi 2014, 20:14

Stanje normalno
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

nec
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post napisao nec » 27 svi 2014, 21:30

Neznam dali je do vas stigla informacija (najavljuju se nove kishe u mesec Juni), na teritorijama gde su sada poplave (do 100l na metar), isto moguce su pojave na epidemije (navala komaraca i ostalo), opet kazem
-ja ovo citam jedino preko medije, tako da neznam koliko im verovati????????

filka
gx
gx
Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung

Post napisao filka » 27 svi 2014, 22:44

Jel rade restorani? jel ima piva u marketu? Jel nam stoje kreveti u kuci gde bi smo bili smesteni? Ako je odgovor DA na ove pitanje onda IDEMO :mrgreen:
-će izginemo ki Mančester

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 27 svi 2014, 22:48

filka je napisao:Jel rade restorani? jel ima piva u marketu? Jel nam stoje kreveti u kuci gde bi smo bili smesteni? Ako je odgovor DA na ove pitanje onda IDEMO :mrgreen:
na kraju krajeva savladali ste rafting,a kamoli proliv. :tooo:
Ali pazite idu fanzici, gospodje fanzovice.Dali oni mogu uleteti u avanturu. samo razmisljam :roll:

ljupco
gx
gx
Warranty service: LG, SAMSUNG, PANASONIC, GRUNDIG, BEKO,TELEFUNKEN, FUEGO,NEO, QUADRO...

Post napisao ljupco » 27 svi 2014, 23:17

na kraju krajeva savladali ste rafting,a kamoli proliv. :tooo:
lolzi lolzi lolzi

fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575

Post napisao fanzo » 27 svi 2014, 23:27

Ko je još dobio proliv od piva i rakije? lolzi
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

Proko
gx
gx
Phone number: 38122310545

Post napisao Proko » 27 svi 2014, 23:31

filka je napisao:Jel rade restorani? jel ima piva u marketu? Jel nam stoje kreveti u kuci gde bi smo bili smesteni? Ako je odgovor DA na ove pitanje onda IDEMO :mrgreen:
Ako je tako IDEMO!
ps.: nemojte obraćati pažnju na neke koji po svaku cenu žele da obesmisle svaki dogovor i samo razmišljaju izvan lokacije predviđene za tu aktivnost.
Da se sa vernicima može argumentovano razgovarati, vernika ne bi ni bilo...

generacija 49
Preminuo

Post napisao generacija 49 » 27 svi 2014, 23:50

fanzo je napisao:Ko je još dobio proliv od piva i rakije? lolzi
Da.Nekih nije bilo na Zabljaku i jos po negde.Ako ne mogu nista da vam kazem o kvantnim racunarima,to mogu naucnici pronalazaci.Ma da znam iz poverljivih izvora da su savladali 20 bita.To dovoljno za osnovne racunske radnje.Nekoliko procesora se dogovaraju fotonima.Kazu kada sloze 1000 bita svet ce se promeniti, a na putu su, mogu da pomenem proliv.
Biograd na moru RH, davne '63.Tu blizu slatkovodno vranjsko jezero, tu sam ribao, na leba pa nista nisam uhlebio.
Dalje.
Divnih 50 apartmana,zasebne kuce sve u kamenu .Svaka ima okucnicu ,ruze sisana trava,diskretno nocno svetlo nisko uz travu, poezija.Soba od 15 kvadrata i lavabo sa toplom vodom.Nema WC , nisu to savladali.Divan sanitarni cvor sa 30 cucavaca , cisto .vode koliko hoces.
I prosrasmo se svi u 16h posle rucka.Ljudi izgubili stid , padaju gace gde te stigne.Smeker sere naspram lepotice jos se pridrzavaju, onemocali.Sranje ih spojilo,a gledali se danima i razmisljali kako da se uhvate za ruku.
Izlecili nas za 20h sa nekim pilulama....
...nije sala. :roll:
Jedino sto mogu zelim da razmislite.Da ne bude posle niko nije najavio.Mator sam i odgovoran, i podlozan grdnji anatemi.
Izmenio sam post vise puta, dosetim se.

ZDRAVKO T
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
Contact person: ZDRAVKO

Post napisao ZDRAVKO T » 02 Jun 2014, 20:54

Pošto većinu vas nisam imao prilike upoznati organizovat ću jedan dan poslovni izlet za Sarajevo i doći do vas na piće i tako to,naravno ako nesmetam vi ste već uhodani u druženja...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE

dzafer
gx
gx

Post napisao dzafer » 02 Jun 2014, 22:50

BUJRUM! Kad čeljad nisu besna - ni kuća nije tesna :mrgreen: :pivopije:
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.

filka
gx
gx
Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung

Post napisao filka » 03 Jun 2014, 10:31

E tu si ZGRESIO :roll: Na druzenje se NE dolazi NA pice-Nego se dolazi SA picem.Dovuci gajbu PANA pa da vidis dal ce ti se neko naljutiti :mrgreen:
-će izginemo ki Mančester

ZDRAVKO T
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
Contact person: ZDRAVKO

Post napisao ZDRAVKO T » 03 Jun 2014, 11:36

u taj dijo nemoj sumnjati ali ću vas prije puta upitati treba li vam šta da donesem jer ste po pitanju piva na fanzu složni jer je samo jedna opcija a nemojte da bude 2 pana.3sarajevske,1 laško i ostalo rogonje-jelen a za ono MB svetsko a naše morate ranije naručiti ili da Zoran ponese to mu je u susjedstvu.Kontakte sam već pogubijo a već se i promjenila vlasnička struktura ali moja malenkost je imala prilike raditi i u Čelarevu i u Apatinu a najviše na sladari u Bačkoj palanki(to su ona vremena kada je Tito hodao na obe noge)ali nećemo pokretati razne vidove nostalgije od mene je piva po vašem izboru ma kaki bijo a i ostalo ako vam fali za grila tu sam samo da ste mi dobri i veseli bar ovih par dana kada ste pobegli iz radijona i nervoznih mušterija a da ne spominjem koliko su i žene nervozne kada se dođe kući bez para...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE

BD-electronic
gx
gx
Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
Contact person: Dejan
Phone number: 0038730793402
Kontakt:

Post napisao BD-electronic » 09 Jun 2014, 19:48

Zdravko T bilo bi nam drago da dođeš i da se upoznamo i družimo samo se moraš najaviti dan ili bolje dva prije dolaska da nebi mi otišli negdje.
Proko me je podsjetio na PP da se malo javim i potvrdim da sve ide po planu, ja sam na moru već neko vrijeme i ostajem do pred druženje, malo mi je ovde nestabilan internet pa se uključujem kad mogu, to znaju kolege sa prošlogodišnjeg druženja koji su bili ovde :mrgreen:
Sve ostaje isto ali sam morao promjeniti prvobitno dogovoreni objekat, da nedužim uglavnom ovaj novi je ok imaće svak svoj apartman na principu studija a ja i filka sa dvoje djece ćemo imati i još jednu spavaću sobu za djecu. imamo prostor za druženje ima wi-fi i sve je ok a cjena za odrasle je porasla na 6€ a za djecu je 5€ po noćenju za 5 noći i više. za pronalazenje ovog objekta me je naveo kolega spagagz i ovim putem mu se zahvaljujem na pomoći :!: :pivopije:
Znači se je ok i sve ostaje po dogovoru petak 20.06. je sastajanje ja ću ujutru biti tamo i čekati vas, imate broj mog mob. ako zatreba. ako neko nema nek se javi.
Ajde još jednom svi potvrdite dolazak. da smo sigurni.
Ako imate pitanja, pitajte :mrgreen:

Proko
gx
gx
Phone number: 38122310545

Post napisao Proko » 10 Jun 2014, 00:05

Možda ti ne valja lozinka tamo, ako hoćeš da ti javim na pp...
Bilo bi dobro da nam daš lokaciju, ko će se tamo pronaći između međeda.
A i koji bi put po Tvom mišljenju bio najbolji?
Da se sa vernicima može argumentovano razgovarati, vernika ne bi ni bilo...

Odgovori

Natrag na “Seminari i Druženja”