Zal za mladosti, pa zabradjen.Tradicionalan cin.Ali procice me.Majstor Duja je napisao:Bas mi je drago sto ste se nasli i da je sve uspelo...nego, nesto mi je G49 neobrijan...opustio se je l', pa u penziji je...
Oduvek ste vi meni licili na one fundametaliste, ti celav, onaj zabradjen...chellawy je napisao:... u vozu nas je pandur legitimisao a kad sam seo na autobus i kontrolor karata je uleteo .... još samo da me je i na semaforu (kad išao peške kući sa stanice) zaustavio pandur na pešačkom...
A Ti 'bitlis" primamo te u drustvo.Sarolikost, likova .Od celavog preko zabradjenog do "bitlisa'Majstor Duja je napisao:
Oduvek ste vi meni licili na one fundametaliste, ti celav, onaj zabradjen...![]()
Ma nacicemo ti mi jednu ovak'u pa je ti vozaj...i motor ces da dobijes pride:generacija 49 je napisao: Al jbg...ipak si smeker, sto jes jes.Za ovo ce me provozas jedan krug na 60 , neee na 260.![]()
![]()
Ihh , imam ja takvih kolko hoces.Imam i saru da vozim "solex".Al za ono smeker o'cu Ti da me provozas.Samo opusteno a ne da facu nemogu da smirim pola god.Majstor Duja je napisao: Ma nacicemo ti mi jednu ovak'u pa je ti vozaj...i motor ces da dobijes pride:
Kamermane, oslobodio kadar, kada oce da stane , bilo sedi , zgusnuces enterijer za slikanje, i poslusao.. A i dokazao da nece biti ...PUFFFF kada skines masnu , kao kod strumfova.stojkePN je napisao:Nego mi nije jasno sto je Zoki bio celo vreme u visini stola![]()
G49 srecan odlazak u penziju
E jesi loooostojkePN je napisao:Aha to li je u pitanjuJa rekoh jos vidim veselje nije pocelo a on vec ispod stola
![]()
Nemoj da mi diras "RANU" :sklp:generacija 49 je napisao:i pitam se , ko je provozao nec-a
![]()
![]()
Jel onaj sto mu zvoni mobitel ko crkveno zvono.nec je napisao:Nemoj da mi diras "RANU" :sklp:generacija 49 je napisao:i pitam se , ko je provozao nec-a
![]()
![]()
![]()